"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:58

Ma znam, ali to ti i ovisi od mame do mame, ja sam bila takva da je po meni u kinderbetu trebala biti beba i to je to, imao je one igračkice kaj vise iznad njega i to sam pomakla u stranu kad je zaspao i to je to. Uvijek mi je nekako bilo najbolje vidjeti samo njega unutra a ne da bude natrpano sa svim i svačim oko njega.

cloudy
    16. Rujan 2014. 10:59

ma kužim...ja kad razmišljam mene sad već fobija od spavanja hvata... mislim da ću svakih 5 minuta provjeravat jel sve ok

LuKi5
    16. Rujan 2014. 11:03

Rucnik najbolje. Ja svom stavim plisanog da se igra s njim samo uz moj nadzor jer je I to opasno, a jos ne grabi u usta. Cim pocne stsvljat u usta ide ca plisani na odmor na neko vrijeme dok se ne bude smio igrat s njim bez straha da bi ga moglo ugusiti.

14.06.2014. L ♥

pčelica9
    16. Rujan 2014. 11:04

Cloudy znam kako ti je, i ja sam bila takva iz početka...svako malo sam se naginjala nad njega da vidim jel sve ok...strava

MarijaŠ
    16. Rujan 2014. 11:07

Spavam sa jednim okom samo...  Malo sam se sad opustila (danas ima 4 tjedna), ali do sad sam stalno visila nad kreveticu mi provjeravala jel sve ok. Tako da, cloudy draga, sve smo mi iste...

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    16. Rujan 2014. 11:18

Bas sto Marija I pcelica kazu sve smo iste. Skakala sam na svaki susanj, pomak bas onako panicno. Opustis se s vremenom ali opet stalno provjeravam. :)

14.06.2014. L ♥

• Juta
    16. Rujan 2014. 11:37

Tako je bilo i kod mene, stalno se brinula navecer i gledala da li je sve dobro, ali ubrzo sam si nabavila odlicnu i jako vaznu stvar za koje mnoge mame nisu ni cule a i teze se moze nabaviti ugl preko internet narudžbi.
    To su ploce koje se stave ispod madraca i detektiraju i najsitnije kretnje, ima vise proizvodaca- tomee tipee, babysence 2 ili angelcare. Treba samo paziti da sd dobro postave i nabaviti mozda na baterije da nema dodatnih opasnih zica. Druga varijanta su aparatici koje se stave na pelenu ili hlacice, mogu se koristiti dok se beba ne pocne previse okretati ili ih treba jako dobro pricvrstiti.
    Meni je to najvaznija i jedina stvar za koju treba uvijek izdvojiti novaca i koju bi beba morala imati!!!

• lusilu
    16. Rujan 2014. 16:39

Curke imam pitanje u vezi širokog povijanja.uzela sam one dvije debele švedske pelene koje idu preko pampersice jel one služe za to široko povijanje ili?

Lusilu

• Juta
    16. Rujan 2014. 22:43

taj aparat prati kretnje, tj.disanje bebe, pa ako nema kretnji onda se oglasi..kod malih beba do cak 1 godine je to jako vazno pratiti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.