"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    15. Rujan 2014. 20:17

To sto cure kazu, robica iz kika je za te cijene sasvim super. A kaj se tice rucnika s kapuljacom isto u kiku najjeftiniji 

Pilici
    15. Rujan 2014. 21:36

Kadicu smo kupili u lesnini, za 119kn, rucnik sa kapuljacom isto i cijena mu je 40kn. Oboje mi je bila prihvatljiva cijena. Jedino posteljina za kinderbet 600kn ali roza je i kvalitetna. Imaju neke posteljine po tusucu kuna to sam se bas iznrnadila lak tak skupo pa kinderbet je 1000kn a oni bi jos tolko za posteljinu

zebrica

Pilici
    15. Rujan 2014. 21:41

Kokolina kad ideš na pregled u bolnicu dobijes dvije uputnice, za uzv i pregled, ili samo jednu pa ti je za oboje. Naime sestra mi je prošli put dala dvije uputnice a danas kad sam ju zvala pita za sta mi treba ja velim pregled i uzv i kaze dobro to ti je sad na jednoj uputnici.

zebrica

beag
    15. Rujan 2014. 22:11

rucnici su po 49 i 69 kn... 

joj ja jedva nagovorim muza da idemo u ikeu, a imamo do nje 2 km..jer je stalno uzasna guzva i po 10-20 min trazimo samo parking.. pa mu se smuci cim spomenem XD tako sam po kadicu isla sama prijepodne kad je malo manja guzva... tako da ako imate mogucnost ici ranije, toplo preporucam jer svi pice poslije posla, a vikendom je nenormalno!!auti parkirani cak okolo po cesti...

bubica11
    15. Rujan 2014. 22:24

Imate u ikei.plahte s gumicom za kinderbet 2 za 45kn :) pamučne naravno pa ako kome treba.

beag
    15. Rujan 2014. 22:34

e da plahte su bas jeftine!! i ja sam ih uzela, oprala i super su. isto tako i nepromocivu podlogu za ispod plahte, 35 kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.