Slažem se s jednim...da ovo nije forum u pravom smislu riječi...ovo je mala zajednica nas žena,trudnica,majki,trudilica...mjesto na kojem jedna drugoj dajemo podršku i toplu riječ kakvu ponekad ne dobijemo ni od bliskih nam ljudi....zajednica u kojoj se kužimo i pomažemo jedna drugoj...tako da,ovo stvarno nije forum u pravom smislu riječi
vouu od kud ovakve tenzije ovdje..
Juta mislim da ti svoje mišljenje nećeš promjenit u vezi tih uređaja, pa ako smatraš da ti trebaju uzmi ih, jer nitko bolje od tebe ne zna što je tebi potrebno. Ja sam tako dvije tri stvari podjelila s okolinom i nitko se nije složio s tim, koliko god ja ubjebivala da je tako najbolje.. onda sam shvatila da nisam trebala raspravljat već napravit kako ja mislim da je najbolje.. tako da samo naprijed..
Što se tiče mene i uređaja ja ih nebi jer sam inače puna straha oko svega i tada bi bilo još gore. tako sam npr. našla uređaj za praćenje bebinih otkucaja u trbuhu i to jako povoljno, onda sam shvatila ako ga uzmem bit ću zaluđena s tim i stalno ću ga nosit, a čim me uhvati neka moja sumnja da ne govorim, a da ne spominjem da zakaže, pa vjerojatno bi me srce ostavilo. Slično je i s ovima da sada ne nabrajam litanije.. znam da se o svemu treba informirat i već jesam ali nemogu se previše zamarat nekim stvarima jer bi jednostavno poludjela, meni se više sviđa preventiva jer kako kažu bolje sprječit nego liječit..
Cloudy slažem se s tvojom porukom da se trebamo vratit na to da budemo opet ono mjesto gdje smo si podrška i utjeha i sve što je potrebno u nekom trenutku
Čitam i nevjerujem šta se to događa na Klokanici...neznam zašto se u zadnje vrijeme svi nešto nađu uvrijeđeni ako netko iznese svoje mišljenje koje se razlikuje od njihovog i odmah krenu napadanja...nakon zadnje takve rasprave u kojoj sam se i sama našla skoro pa sam i prestala komentirati bilo koju temu al jednostavno nemogu prešutiti baš sve
što se tiče tog dal će netko upotrebljavati nešto za svoje dijete ili neće to je samo na njemu...al netreba nikog pokušavati ubijediti da je samo on u pravu...u ostalo MAMA NAJBOLJE ZNA ZA SVOJE DIJETE
17.09.14 13:55
lusilu
Curke imam pitanje u vezi širokog povijanja.uzela sam one dvije debele švedske pelene koje idu preko pampersice jel one služe za to široko povijanje ili?
ako se ne varam nije ti nitko na to odgovorio…uglavnom da…to je to…
ako su one debele i imaju kapcice…al mislim da mislimo na istu stvar…
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE[/li][/ul]
E imam i ja to dobila sam od sogorice,tri komada.a sad neki vele dobro je neki ne,pa ti sad znaj
zebrica
Piper potpisujem ovo da svako ce znat najbolje za svoje djete, mislim da bezveze prepirke. Svako ce sebi najbolje znat i vidjet. Al velim, to je samo moje misljenje
zebrica
Cure, pa svaka od nas ima svoje misljenje i ima ga pravo tu napisat, isto tako i sugerirat drugima.. ista stvar jednoj moze bit odlicna i obavezna dok drugoj moze bit totalna glupost! Na kraju ionako svaka mama odluci kako misli da je najbolje za nju bez obzira na tudje misljenje, tu smo da podijelimo iskustva i pomazemo u nedoumicama.. Navedeni aparat za kindac ja osobno ne mislim imat jer ionako mislim da cu stalno skakat i strepit nad bebom dok s druge strane mojoj frendici je bio odlican jer je rodila u 25. tjednu, nakon 3 mjeseca inkubatora kad su napokon dosli doma taj aparat za pracenje disanja ju je smirivao po noci da barem malo odspava.. Mislim da se moze i pristojnije razgovarat na forumu i postivat tudja misljenja bez sarkazma..
Sortiraj odgovore
Najstariji