Cloudy, nemoj ni tražiti, nemoj se opterećivati s time, to se jednostavno dogodi, nema nekog razloga i bolje da ne znaš kako izgleda, to je sve što ču ti reći jer te ne želim plašiti, dosta ionako skačemo na svaki mic koji beba napravi, ali ovo ne možeš naučiti, vidjeti, znati što je dok se zapravo ne dogodi. Znam da je bolje ponekad i neke stvari vidjeti da bih se mogao pripremiti na njih, ali na apneju se ne možeš pripremiti, samo moraš znati kako brzo reagirati.
:) možda i bolje...ali opet..kak reagirati?brzo doktoru?jer ja sam nekih 20 min od prvog doktora...
Zoveš Hitnu! Nema druge, ne stigneš kod doktora, radi se o minutama. Iako beba vrlo brzo dođe k sebi, ali odlazak u bolnicu je neophodan. Nemojte razmišljati o tome, razmišljajte o lijepim stvarima.
Hvala ti renata...i mislila sam da je tak nekak....ma da..treba bit pozitivan
S obzirom na broj komentara cini mi se da morate bas na sve nesto odgovoriti. Nema smisla raspravljati o necemu ako niste dovoljno informirani i ne znate sto i kako funkcionira. I ne znam kako nesto moze biti lose ako je iskljucivo za dobrobit djeteta..to je zadnji moj komentar na ovu raspravu..
Ako ti se ne sviđa kako tko i što komentira nemoj se ni uključivati, jel ovo forum ili šta, zato i jesmo ovdje da komentiramo da jedna druge sugeriramo i savjetujemo. Znači ako naiđemo na nešto što nam ne odgovara trebale bih šutjet ili što, uopće mi nisi jasna. Nekome tvoje sugestije odgovaraju a nekome ne, ne znači da se neće naći osoba koja te podržava i koja ima isto mišljenje kao i ti, a što mi ostale zato trebamo šutjeti, i tema jel ful oftopic, ako imaš još nešto takvog za komentirati javi se na opću brbljaonicu, i dopusti curama da izraze svoje mišljenje, bez obzira da li to tebe vrijeđa ili ne, ovdje svatko može napisati što želi, ako to tebi ne odgovara, tvoj problem.
Renata...moram potpisati....nekak mi se u zadnje vrijeme čini da nam se.mijenja forum....kad sam se ja tu uključila mogao si fino reći šta god...a sad neki "novi" napadaju bezveze....
Sad ste si bas dale odgovor na pitanje. Ne, nazalost, ovo nije forum u onom pravom smislu vec prepucavanje 3 ili 4 istih zena vec godinama koje valjda misle da su vlasnice ovog foruma ili sta, pa kad netko napise nesto sto im nije po volji odmah ih napadaju. Sama cu odluciti gdje cu pisati i sta, sigurno necu vas slusati
Sortiraj odgovore
Najstariji