Imate u ikei.plahte s gumicom za kinderbet 2 za 45kn :) pamučne naravno pa ako kome treba.
e da plahte su bas jeftine!! i ja sam ih uzela, oprala i super su. isto tako i nepromocivu podlogu za ispod plahte, 35 kn.
e da plahte su bas jeftine!! i ja sam ih uzela, oprala i super su. isto tako i nepromocivu podlogu za ispod plahte, 35 kn.
I ja uzela tu podlogu
Slatka je ta mala kadica ja sam sebi kupovala da mi bude i za vecu bebu.ako ti treba manja ta je odlična
pozdrav svim mamama
imam jedno pitanje: koje dimenzije kinderbeta preporučate 120x60 ili 140x70, jel problem naći posteljinu za ovu potonju dimenziju, naime u lesnini sam vdjela manji i činio mi se stvarno mali, ali opet prakičan ide lagano kroz sva vrata.
hvala
pozdrav svim mamama
imam jedno pitanje: koje dimenzije kinderbeta preporučate 120x60 ili 140x70, jel problem naći posteljinu za ovu potonju dimenziju, naime u lesnini sam vdjela manji i činio mi se stvarno mali, ali opet prakičan ide lagano kroz sva vrata.
hvala
Ja ti imam taj manji i moj mali je u njemu spavao do 4 godine jer smo bili podstanari u malom stanu i nismo mu nigdje mogli zgurati krevet a nisam htijela da spava s nama, tako da koliko god ti se čini mali vjeruj mi biti će ti dosta. A i kaj sama kažeš sve je lakše naći za te dimenzije.
cure... što mislite o ovakvim jastucima http://www.ebay.com/itm/Hot-Bear-Pillow-Newborn-Baby-Anti-roll-Pillow-Flat-Head-Sleeping-Positioner-/311004517933?pt=US_Pillows&hash=item486950562d preporuke, da ili ne?
cure… što mislite o ovakvim jastucima http://www.ebay.com/itm/Hot-Bear-Pillow-Newborn-Baby-Anti-roll-Pillow-Flat-Head-Sleeping-Positioner-/311004517933?pt=US_Pillows&hash=item486950562d preporuke, da ili ne?
Ja osobno nisam za nikakve jastučiće za bebe. Meni je patronažna rekla kad sam prvog rodila da njemu ne treba nikakav jastučić, samo da ga stavljam na početku na bok spavati i da izmjenjujem strane i mogu ti reći, ne zato kaj je moj ali glavica mu je savršena. Čak nisam imala ni one jastuke za spriječavanje da se otkotrlja na leđa nego mi je rekla da zamotam dva ručnika u rolice i jedan stavim ispred trbuha jedan iza leđa i to je to. Uštedjela mi žena novce a super je funkcionalno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji