"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    15. Rujan 2014. 22:24

Imate u ikei.plahte s gumicom za kinderbet 2 za 45kn :) pamučne naravno pa ako kome treba.

beag
    15. Rujan 2014. 22:34

e da plahte su bas jeftine!! i ja sam ih uzela, oprala i super su. isto tako i nepromocivu podlogu za ispod plahte, 35 kn.

bubica11
    15. Rujan 2014. 22:48

beag

e da plahte su bas jeftine!! i ja sam ih uzela, oprala i super su. isto tako i nepromocivu podlogu za ispod plahte, 35 kn.

I ja uzela tu podlogu

bubica11
    15. Rujan 2014. 23:23

Slatka je ta mala kadica ja sam sebi kupovala da mi bude i za vecu bebu.ako ti treba manja ta je odlična

• mara22
    16. Rujan 2014. 00:02

pozdrav svim mamama

imam jedno pitanje: koje dimenzije kinderbeta preporučate 120x60 ili 140x70, jel problem naći posteljinu za ovu potonju dimenziju, naime u lesnini sam vdjela manji i činio mi se stvarno mali, ali opet prakičan ide lagano kroz sva vrata.

hvala

pčelica9
    16. Rujan 2014. 08:53

mara

pozdrav svim mamama

imam jedno pitanje: koje dimenzije kinderbeta preporučate 120x60 ili 140x70, jel problem naći posteljinu za ovu potonju dimenziju, naime u lesnini sam vdjela manji i činio mi se stvarno mali, ali opet prakičan ide lagano kroz sva vrata.

hvala

Ja ti imam taj manji i moj mali je u njemu spavao do 4 godine jer smo bili podstanari u malom stanu i nismo mu nigdje mogli zgurati krevet a nisam htijela da spava s nama, tako da koliko god ti se čini mali vjeruj mi biti će ti dosta. A i kaj sama kažeš sve je lakše naći za te dimenzije.

cloudy
    16. Rujan 2014. 08:44

cure... što mislite o ovakvim jastucima http://www.ebay.com/itm/Hot-Bear-Pillow-Newborn-Baby-Anti-roll-Pillow-Flat-Head-Sleeping-Positioner-/311004517933?pt=US_Pillows&hash=item486950562d  preporuke, da ili ne?

pčelica9
    16. Rujan 2014. 08:57

cloudy

cure… što mislite o ovakvim jastucima http://www.ebay.com/itm/Hot-Bear-Pillow-Newborn-Baby-Anti-roll-Pillow-Flat-Head-Sleeping-Positioner-/311004517933?pt=US_Pillows&hash=item486950562d  preporuke, da ili ne?

Ja osobno nisam za nikakve jastučiće za bebe. Meni je patronažna rekla kad sam prvog rodila da njemu ne treba nikakav jastučić, samo da ga stavljam na početku na bok spavati i da izmjenjujem strane i mogu ti reći, ne zato kaj je moj ali glavica mu je savršena.  Čak nisam imala ni one jastuke za spriječavanje da se otkotrlja na leđa nego mi je rekla da zamotam dva ručnika u rolice i jedan stavim ispred trbuha jedan iza leđa i to je to. Uštedjela mi žena novce a super je funkcionalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI