U Plodinama su bodići na akciji po 12,99 kn, ja sam slučajno naišla i kupila odmah 2 kom. :-)
U Plodinama su bodići na akciji po 12,99 kn, ja sam slučajno naišla i kupila odmah 2 kom. :-)
moram se nadovezat na ovo... ja sam ih kupila negdje prije mjesec dana kad su isto bili po toj cijeni...nakon 2 pranja su se totalno rastegnuli tako da su sad toliko odvratni da necu vise maloj oblacit... u plodinama roba po meni ne valja...sto se odjece tice
pelene su im zakon
Laura 21.08.2014 :-*

Ja prek e baya planiram naručiti baby gym . ima predobrih po ful niskim cijenama. recimo, ja si za svoju curku našla jedan preslatki za 65 kn i to bez plaćanja dostave. a kod nas nemreš naći ni rabljeni za tu cijenu.
a za sad sam naručila sitnice tipa organizator za bebinu torbicu za 10kn, trakicu za kosu za 5kn, i tak...
a Cloudy kaj se tiče mobila, ja sam ga planirala kupiti rabljenog jer sam htjela baš onaj neki od fisher pricea ili tiny love kaj su inače po 500kn. a rabljenih takvih imaš na njuškalu po oko 250kn.
na kraju mi je ipak frendica posudila svoj fisher price (onaj kaj projektira neke zvjezdice) jer mi je rekla da je to na kraju bacanje novaca jer ti mobili većini bebica nisu zanimljivi
Mi smo bas na poklon dobili 2 mobila Tiny love, jedan veći, jedan manji. Veći smo montirali na krevetić, a manji mu povremeno montiram na kolica. Ali mi se ne cini on bas suviše zainteresiran za to. Mozda je jos premali, jer ce tek 19. napuniti mjesec dana... Uglavnom, bezobrazno su skupi, ja sam ga htjela kupiti dok sam jos bila 2 u 1, i isto sam bas htjela Tiny love ili Fisher price, jer su mi se najviše sviđali, i sad vidim da je dobro da nisam.
Mozda bolje zaista potražiti rabljeni.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam uzela mobil u ikei za 30 kn, a drzac sa glazbom kupila preko oglasa polovni za 60 kn i uz njega naravno dobila i mobil s igrackicama pa tako sad imamo dva. u super je stanju, ocuvan, kao nov, dezifincirala ga alkoholom, oprala igrackice & voila! def.mi je bilo previse dati 300-500 kn za nesto sto nije od prevelike vaznosti.
Ja sam klokanicu dobila a i sva sreca da jesam jer inace bi ga stalno nosila. Apsolutno se nije htio voziti u kolicima.
Ja sam klokanicu dobila a i sva sreca da jesam jer inace bi ga stalno nosila. Apsolutno se nije htio voziti u kolicima.
moraju valjati... jedino što sam ovima našla zamjerku je to što su iz kine...ali moja teorija je da je ionak 90% stvari iz kine i da se na to ne može utjecat... tak da... ja ću naručit za probu, a ak nam budu odgovarale budem si ih još naručila dodatno :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji