ja sam uzela mobil u ikei za 30 kn, a drzac sa glazbom kupila preko oglasa polovni za 60 kn i uz njega naravno dobila i mobil s igrackicama pa tako sad imamo dva. u super je stanju, ocuvan, kao nov, dezifincirala ga alkoholom, oprala igrackice & voila! def.mi je bilo previse dati 300-500 kn za nesto sto nije od prevelike vaznosti.
Ja sam klokanicu dobila a i sva sreca da jesam jer inace bi ga stalno nosila. Apsolutno se nije htio voziti u kolicima.
Ja sam klokanicu dobila a i sva sreca da jesam jer inace bi ga stalno nosila. Apsolutno se nije htio voziti u kolicima.
moraju valjati... jedino što sam ovima našla zamjerku je to što su iz kine...ali moja teorija je da je ionak 90% stvari iz kine i da se na to ne može utjecat... tak da... ja ću naručit za probu, a ak nam budu odgovarale budem si ih još naručila dodatno :D
Ma sve je iz Kine. Bas sve. Nabiju cijenu jer je kao neka cijenjena marka, kvalitetno ovo ono kad na etiketi: Made in China :D
14.06.2014. L ♥
Sve je iz kine osim ak ne kupuješ od domaćih "šivalica" - bar što se stvari za bebu tipa platnenih pelena/meitai i sl. tiče. Ja ne kažem da ove kineske nisu ok, ali su im materijali većinom polyester, a naše šivalice šivaju od prirodnih materijala (pamuk, bambus, konoplja). I da - ak mislite da je lako sašiti pelenu i to kvalitetno - nije. Osim cijene materijala unutra ide i vrijeme za šivanje. Ja sam sebi šivala sama pelene za prvu curku i za jednu mi je trebalo barem 3-4 sata.. Dakle, netko tko se već ispraksirao, ali radi puno bolje od mene barem 2-3 sata potroši na jednu.. plus treba u to uračunati materijal potreban + nešto malo ipak mora i zaraditi (osobito ako radi legalno - dakle plaća i doprinose i porez i sl.).. Kad se sve to izračuna 70-ak-80 kn koliko dođu i kvalitetnije pp i nije toliko skupo, obzirom da ih beba može nositi skroz 2 - 2,5 godine koliko djeca prosječno nose pelene + ostane za drugo dijete koje ih opet nose 2 - 2,5 godine, a ako su kvalitetnije traju i za treće - ovo je isprobano...
Oprostite, što sam malo poduži post napisala i znam da puno nas nema puno novaca, ali mene već pomalo smeta ono što primjećujem kod puno ljudi, a to je da vrlo malo cijene tuđi rad i trud (bez obzira što ti drugi radili).
Da se razumijemo - daleko od toga da i ja neću vjerojatno kupiti i nešto kineskih pp, čisto za popunu dok mi se druge suše, ali imam ih podosta i od "šivalica" ili npr. Rode (ili svojih).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji