"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Rujan 2014. 21:33

Tena :) čini se da ću morat do kika :)

Pilici
    13. Rujan 2014. 17:36

Meni je pola puta roses ili west gate. Trazila sam neku trenirku sve mi je malo, nakraju sam si nasla u wg peek&clop. Na snizenju gornji dio 79kn i donji 69kn bas sam se iznenadila oni su inace skupi a trenirka je bas fini materijal. 

zebrica

MalaMuca
    13. Rujan 2014. 19:48

Cure, jel si koja od vas planira kupiti sling maramu, klokanicu ili mei tai?

Iskrica1347
    14. Rujan 2014. 23:44

MalaMuca

Cure, jel si koja od vas planira kupiti sling maramu, klokanicu ili mei tai?

Ja imam maramu, mei-tai i sling. Najviše sam koristila maramu (dok je bila beba) i sling - od cca 7 mj do cca 1,5 god (ali moja curka je perolaka kategorija). Mei-tai sam sama šivala, ali ga nisam puno koristila... Inače toplo preporučam bilo što od navedenog, jedino što se i mei-tai i sling više preporučaju od cca 4-5 mj, kad beba već malo očvrsne. Marama se može od prvog dana, pogotovo one elastične (ja nemam elastičnu). Inače u njima kukići puno pravilnije stoje nego u klokanici gdje samo vise (pogotovo ak se beba nosi u klokanici prema naprijed - to je BIG no-no).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    13. Rujan 2014. 20:01

Ja sam razmijala o tom...nečemu od toga troje...ali nemam pojma ni sama...možda si prkbam isplest kad vremena i volje uhvatim.......

pčelica9
    13. Rujan 2014. 21:32

Ja imam klokanicu od prvog, on se nije volio voziti u kolicima ali je uživao u toj klokanici...jedino kaj kad je već bio teži onda je koma za kičmu. S ovim se nadam da će se ipak malo više voziti a ne nositi.

bubica11
    14. Rujan 2014. 18:36

pčelica

Ja imam klokanicu od prvog, on se nije volio voziti u kolicima ali je uživao u toj klokanici…jedino kaj kad je već bio teži onda je koma za kičmu. S ovim se nadam da će se ipak malo više voziti a ne nositi.

Ja necu nista kupovati dodatno za nosanje.koliko sam platila kolica bolje mu je da se voza u njima hahaha

Luli2
    14. Rujan 2014. 12:09

Cure jel koja od vas naručivala šta za bebu s ebaya? 
    Ja sam razmišljala da pogledam za manje sitnice, tipa gaze, platnene pelene i slično..
    Zanima me ako je koja naručivala koliko je zadovoljna i možda da postavi link ako nađe nešto dobro.

cloudy
    14. Rujan 2014. 12:12

Luli...ja ću naručivati platnene pelene...čim naručim i čim mi stigne stavljam preporuku :) od ostalog ne znam ni sama...robica mi se i ne čini pretjerano jeftina iako ću morati malo bolje sve to pregledat...
    Nego..jel ima koja od vas mobil za iznad krevetića i kakav?

Luli2
    15. Rujan 2014. 06:47

cloudy

Luli…ja ću naručivati platnene pelene…čim naručim i čim mi stigne stavljam preporuku :) od ostalog ne znam ni sama…robica mi se i ne čini pretjerano jeftina iako ću morati malo bolje sve to pregledat…

Sad sam i ja gledala pelene.. Super su, nadam se da valjaju jer se bome dosta isplati. kod nas su cijene za pp dosta visoke naspram ebaya..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI