Meni je pola puta roses ili west gate. Trazila sam neku trenirku sve mi je malo, nakraju sam si nasla u wg peek&clop. Na snizenju gornji dio 79kn i donji 69kn bas sam se iznenadila oni su inace skupi a trenirka je bas fini materijal.
zebrica
Cure, jel si koja od vas planira kupiti sling maramu, klokanicu ili mei tai?
Cure, jel si koja od vas planira kupiti sling maramu, klokanicu ili mei tai?
Ja imam maramu, mei-tai i sling. Najviše sam koristila maramu (dok je bila beba) i sling - od cca 7 mj do cca 1,5 god (ali moja curka je perolaka kategorija). Mei-tai sam sama šivala, ali ga nisam puno koristila... Inače toplo preporučam bilo što od navedenog, jedino što se i mei-tai i sling više preporučaju od cca 4-5 mj, kad beba već malo očvrsne. Marama se može od prvog dana, pogotovo one elastične (ja nemam elastičnu). Inače u njima kukići puno pravilnije stoje nego u klokanici gdje samo vise (pogotovo ak se beba nosi u klokanici prema naprijed - to je BIG no-no).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam razmijala o tom...nečemu od toga troje...ali nemam pojma ni sama...možda si prkbam isplest kad vremena i volje uhvatim.......
Ja imam klokanicu od prvog, on se nije volio voziti u kolicima ali je uživao u toj klokanici...jedino kaj kad je već bio teži onda je koma za kičmu. S ovim se nadam da će se ipak malo više voziti a ne nositi.
Ja imam klokanicu od prvog, on se nije volio voziti u kolicima ali je uživao u toj klokanici…jedino kaj kad je već bio teži onda je koma za kičmu. S ovim se nadam da će se ipak malo više voziti a ne nositi.
Ja necu nista kupovati dodatno za nosanje.koliko sam platila kolica bolje mu je da se voza u njima hahaha
Cure jel koja od vas naručivala šta za bebu s ebaya?
Ja sam razmišljala da pogledam za manje sitnice, tipa gaze, platnene pelene i slično..
Zanima me ako je koja naručivala koliko je zadovoljna i možda da postavi link ako nađe nešto dobro.
Luli...ja ću naručivati platnene pelene...čim naručim i čim mi stigne stavljam preporuku :) od ostalog ne znam ni sama...robica mi se i ne čini pretjerano jeftina iako ću morati malo bolje sve to pregledat...
Nego..jel ima koja od vas mobil za iznad krevetića i kakav?
Luli…ja ću naručivati platnene pelene…čim naručim i čim mi stigne stavljam preporuku :) od ostalog ne znam ni sama…robica mi se i ne čini pretjerano jeftina iako ću morati malo bolje sve to pregledat…
Sad sam i ja gledala pelene.. Super su, nadam se da valjaju jer se bome dosta isplati. kod nas su cijene za pp dosta visoke naspram ebaya..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji