Meni je pola puta roses ili west gate. Trazila sam neku trenirku sve mi je malo, nakraju sam si nasla u wg peek&clop. Na snizenju gornji dio 79kn i donji 69kn bas sam se iznenadila oni su inace skupi a trenirka je bas fini materijal.
zebrica
Cure, jel si koja od vas planira kupiti sling maramu, klokanicu ili mei tai?
Ja sam razmijala o tom...nečemu od toga troje...ali nemam pojma ni sama...možda si prkbam isplest kad vremena i volje uhvatim.......
Ja imam klokanicu od prvog, on se nije volio voziti u kolicima ali je uživao u toj klokanici...jedino kaj kad je već bio teži onda je koma za kičmu. S ovim se nadam da će se ipak malo više voziti a ne nositi.
Cure jel koja od vas naručivala šta za bebu s ebaya?
Ja sam razmišljala da pogledam za manje sitnice, tipa gaze, platnene pelene i slično..
Zanima me ako je koja naručivala koliko je zadovoljna i možda da postavi link ako nađe nešto dobro.
Luli...ja ću naručivati platnene pelene...čim naručim i čim mi stigne stavljam preporuku :) od ostalog ne znam ni sama...robica mi se i ne čini pretjerano jeftina iako ću morati malo bolje sve to pregledat...
Nego..jel ima koja od vas mobil za iznad krevetića i kakav?
U Plodinama su bodići na akciji po 12,99 kn, ja sam slučajno naišla i kupila odmah 2 kom. :-)
Ja prek e baya planiram naručiti baby gym . ima predobrih po ful niskim cijenama. recimo, ja si za svoju curku našla jedan preslatki za 65 kn i to bez plaćanja dostave. a kod nas nemreš naći ni rabljeni za tu cijenu.
a za sad sam naručila sitnice tipa organizator za bebinu torbicu za 10kn, trakicu za kosu za 5kn, i tak...
a Cloudy kaj se tiče mobila, ja sam ga planirala kupiti rabljenog jer sam htjela baš onaj neki od fisher pricea ili tiny love kaj su inače po 500kn. a rabljenih takvih imaš na njuškalu po oko 250kn.
na kraju mi je ipak frendica posudila svoj fisher price (onaj kaj projektira neke zvjezdice) jer mi je rekla da je to na kraju bacanje novaca jer ti mobili većini bebica nisu zanimljivi
Mi smo bas na poklon dobili 2 mobila Tiny love, jedan veći, jedan manji. Veći smo montirali na krevetić, a manji mu povremeno montiram na kolica. Ali mi se ne cini on bas suviše zainteresiran za to. Mozda je jos premali, jer ce tek 19. napuniti mjesec dana... Uglavnom, bezobrazno su skupi, ja sam ga htjela kupiti dok sam jos bila 2 u 1, i isto sam bas htjela Tiny love ili Fisher price, jer su mi se najviše sviđali, i sad vidim da je dobro da nisam.
Mozda bolje zaista potražiti rabljeni.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji