na ovima koje sam ja kupovala pise 0-3 mj i newborn.... u h&m 3 kom debljih 39 kn. u inetrsparu 3 kom tanjih 20 kn.
A sta je sa stramplicama,za decka,neke mame ne oblace neke da,mi imamo termin 24.10 ne znam dal da da il samo deblje hlacice i carape il bu
kada smo kod štramlica i čarapica ja sam u kiku kupila pakiranje od 3 para čarapica od 0 do 3 mj, iako su dosta rastezljive za 17 kn, a štramplice 3 kom za 9 kuna, bila je akcija pa pogledajte ondje, ima svakakvih veličina, ja sam uzela i veće i manje..
kada smo kod štramlica i čarapica ja sam u kiku kupila pakiranje od 3 para čarapica od 0 do 3 mj, iako su dosta rastezljive za 17 kn, a štramplice 3 kom za 9 kuna, bila je akcija pa pogledajte ondje, ima svakakvih veličina, ja sam uzela i veće i manje..
Beag vidjela sam taj rucnik za 39 kn samo se poslje nisam sjetila ga uzet kad smo dosli po drugo. Maloprije sam dosla iz shoppinga ps sam navratila u kik.ima stalka dva tri s tak snizenom robicom.nisam imala puno vremena pronjuskat ali muslim da bi se dalo sad nać
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji