"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Rujan 2014. 18:46

A kak ide fora s čarapicama? Mislim brojevi,cijene...i tak to

beag
    11. Rujan 2014. 18:51

na ovima koje sam ja kupovala pise 0-3 mj i newborn.... u h&m 3 kom debljih  39 kn. u inetrsparu 3 kom tanjih 20 kn.

vesna8788
    11. Rujan 2014. 19:30

A sta je sa stramplicama,za decka,neke mame ne oblace neke da,mi imamo termin 24.10 ne znam dal da da il samo deblje hlacice i carape il bu

tena123
    11. Rujan 2014. 21:22

kada smo kod štramlica i čarapica ja sam u kiku kupila pakiranje od 3 para čarapica od 0 do 3 mj, iako su dosta rastezljive za 17 kn, a štramplice 3 kom za 9 kuna, bila je akcija pa pogledajte ondje, ima svakakvih veličina, ja sam uzela i veće i manje..

tena123
    11. Rujan 2014. 21:22

kada smo kod štramlica i čarapica ja sam u kiku kupila pakiranje od 3 para čarapica od 0 do 3 mj, iako su dosta rastezljive za 17 kn, a štramplice 3 kom za 9 kuna, bila je akcija pa pogledajte ondje, ima svakakvih veličina, ja sam uzela i veće i manje..

Pilici
    11. Rujan 2014. 21:25

Beag vidjela sam taj rucnik za 39 kn samo se poslje nisam sjetila ga uzet kad smo dosli po drugo. Maloprije sam dosla iz shoppinga ps sam navratila u kik.ima stalka dva tri s tak snizenom robicom.nisam imala puno vremena pronjuskat ali muslim da bi se dalo sad nać

zebrica

cloudy
    11. Rujan 2014. 21:33

Tena :) čini se da ću morat do kika :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.