"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    10. Rujan 2014. 13:04

e to me navise zivcira kaj ako i netko misli dat nesto ceka da se sijete rodi jer kao prije nije potrebno i prerano je... posizim na takve ispade...
    u cijeloj trudnoci sam se borila s tim...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    10. Rujan 2014. 13:10

Tina tako sam i ja isto kaze kupit cu jastuk za bebu ali donesem ti kad ti dodem u posjetu nakon mj.dana ... Ja kazem onda mi nemojte ni kupit ak mi necete dat odma jer mi to kasnije nece trebat ? Isto me to zivcira..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:17

Slažem se...baš sam s dragim to komentirala neki dan da kak je super u americi oni baby shower prije poroda...dobiješ lijepo sve šta trebaš prije tak da imaš a ne kad beba naraste....ma meni ovi još nisu ni ponudili a znam da imaju malog klinca...mislim, ne tražim ja ništa al ću poludit ak mi to sve donesu u 12.mj...di ću to tad sve prat i sušit....

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:18

A o onoj slavnoj rečenici nemoj ništa kupovat dok beba ne dođe neću ništa ni govoriti jer mi tlak naraste čim je se sjetim

Tina0208
    10. Rujan 2014. 13:29

zato ne slusaj druge.. nikad nije prerano da si nabavis stvari za bebu.. vjeruj mi...stvarno ti treba more toga..ne samo odjece nego i kozmetike..ma svasta... ja nisam kupovala onaj cesljic jer sam mislila sto ce mi kad su vecinom djeca celava kad se rode...kad ono rodila sam curu s duugom kosicom... a i bez obzira na to svakako treba taj cesljic zbog tjemenice.. sad eto i to znam..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:32

:) tu kozmetiku planiram odradit u 12.mj ili 11. :)  već par dana planiram napravit popis šra mi treba od čega i krenut ga lagano rješavat al nikako vremena uhvatit...al morat ću :)

Tejuska♡
    10. Rujan 2014. 13:34

Istina .. Meni je nekak najgore sta su mi svi kupovali majice za bebu a stvarno mi nisu prakticne i jos mi donesu kratki rukav jer ajd kad su dugi rukavi onda stavim na bodi kratkih rukava..umjesto da su mi donjeli bodice i slicno :( ni mi nismo kupili cesljic jer sam isto tako mislila budem ak ce imat kose doduse moj se i rodio s malo kose ali svejedno mu poslije kupanja pocesljam kosicu :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    10. Rujan 2014. 13:41

uff najezim se na te price, ja sam si kupila sve sto mislim da ce nam trebati za pocetak, uopce se nisam obazirala na te price... pa makar na kraju imali duplo.. pa mislim stvarnoo, sto bi trebali cekat goli i bosi dok netko ne dode u posjete hahaha 

Nalah
    10. Rujan 2014. 14:04

U magic baby je posteljina jeftinija od baby centra skoro 100 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.