"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    10. Rujan 2014. 12:56

Ja isto mislim da ću si nakupovati te robice dosta... jer em  nemam baš nešto pretjerano za dobiti...nema puno beba u mojoj okolini...em ni ti od kojih bi mogla.dobiti nisu se.još ponudili...tak da....

Tina0208
    10. Rujan 2014. 13:04

e to me navise zivcira kaj ako i netko misli dat nesto ceka da se sijete rodi jer kao prije nije potrebno i prerano je... posizim na takve ispade...
    u cijeloj trudnoci sam se borila s tim...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    10. Rujan 2014. 13:10

Tina tako sam i ja isto kaze kupit cu jastuk za bebu ali donesem ti kad ti dodem u posjetu nakon mj.dana ... Ja kazem onda mi nemojte ni kupit ak mi necete dat odma jer mi to kasnije nece trebat ? Isto me to zivcira..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:17

Slažem se...baš sam s dragim to komentirala neki dan da kak je super u americi oni baby shower prije poroda...dobiješ lijepo sve šta trebaš prije tak da imaš a ne kad beba naraste....ma meni ovi još nisu ni ponudili a znam da imaju malog klinca...mislim, ne tražim ja ništa al ću poludit ak mi to sve donesu u 12.mj...di ću to tad sve prat i sušit....

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:18

A o onoj slavnoj rečenici nemoj ništa kupovat dok beba ne dođe neću ništa ni govoriti jer mi tlak naraste čim je se sjetim

Tina0208
    10. Rujan 2014. 13:29

zato ne slusaj druge.. nikad nije prerano da si nabavis stvari za bebu.. vjeruj mi...stvarno ti treba more toga..ne samo odjece nego i kozmetike..ma svasta... ja nisam kupovala onaj cesljic jer sam mislila sto ce mi kad su vecinom djeca celava kad se rode...kad ono rodila sam curu s duugom kosicom... a i bez obzira na to svakako treba taj cesljic zbog tjemenice.. sad eto i to znam..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    10. Rujan 2014. 13:32

:) tu kozmetiku planiram odradit u 12.mj ili 11. :)  već par dana planiram napravit popis šra mi treba od čega i krenut ga lagano rješavat al nikako vremena uhvatit...al morat ću :)

Tejuska♡
    10. Rujan 2014. 13:34

Istina .. Meni je nekak najgore sta su mi svi kupovali majice za bebu a stvarno mi nisu prakticne i jos mi donesu kratki rukav jer ajd kad su dugi rukavi onda stavim na bodi kratkih rukava..umjesto da su mi donjeli bodice i slicno :( ni mi nismo kupili cesljic jer sam isto tako mislila budem ak ce imat kose doduse moj se i rodio s malo kose ali svejedno mu poslije kupanja pocesljam kosicu :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI