"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    09. Rujan 2014. 14:07

Ninika kakve popuste sad ima lesnina?

zebrica

ninika11
    09. Rujan 2014. 14:17

sad ne znam. taj jedan dan je bilo od 18 -22h popust 20% na sve ako plaćaš amexom. to je bilo masa ljudi. tako da smo iskoristili priliku i otišli kupiti kolica. s tim da za to ne bi ni znala da me nije zvala teta iz lesnine da javi za popust. treba se prijaviti na njihovoj stranici na newsletters pa da se dobivaju takve obavjesti. oni stalno nešto imaju.

Pilici
    09. Rujan 2014. 14:26

Idem se prijavit 

zebrica

beag
    09. Rujan 2014. 15:47

ako nekoga zanima, u baby centru imaju nesto odjece snizene 70%, uglavnom duksice, majice i  hlacice, uglavnom u  velicinama 74, 80 i vece.. ja sam recimo kupila jedinu crvenu duksu vel.68. i platila je 37 kn.

Pilici
    09. Rujan 2014. 17:46

Jel ima taj dućan u king crossu

zebrica

beag
    09. Rujan 2014. 19:38

mislim da ne, samo u city centru west i east i portanova centru u buzinu...

cloudy
    10. Rujan 2014. 12:56

Ja isto mislim da ću si nakupovati te robice dosta... jer em  nemam baš nešto pretjerano za dobiti...nema puno beba u mojoj okolini...em ni ti od kojih bi mogla.dobiti nisu se.još ponudili...tak da....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.