nalah i ja sam se sokirala cijenama posteljine, uzela sam zasad samo jednu sestodijelnu u magic baby za 400 kn i uzela sam jos dvije jogi plahte. u biti za pocetak mi treba samo plahta i ta ogradica a kasnije kad bebolina poraste ce mi trebati poplun i sve ostalo jer u pocetku ju mislim stavljati na spavanje samo u jastuku bez dodatnog pokrivanja. pogledaj na stranici IKEA-e, oni imaju stvarno povoljnu posteljinu ali ja kad sam bila tamo nisam imala zivaca traziti, kopati i gurati se jer je bila velika guzva i samo sam htjela van!
i jos jedna info za sve ako kome zatreba; u Kiki imaju totalnu rasprodaju cijelog asortimana radi preuredenja (Emezetta ih preuzima)
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
U baby centru na dosta stvari porodiljni popust od 11 %,ali su opet skupi
mi smo do Graza mislili otići. ostalo nam je još dakupimo robice, posteljinu i slično. mislili smo i kolica ali smo u lesnini naletili na popust sasvim slučajno i kupili ih. hehe. čula sam da je roba tamo i od nas razlika nebo i zemlja. jel to istina? da ne idem ako nije zbog tih nekih stvari
sad ne znam. taj jedan dan je bilo od 18 -22h popust 20% na sve ako plaćaš amexom. to je bilo masa ljudi. tako da smo iskoristili priliku i otišli kupiti kolica. s tim da za to ne bi ni znala da me nije zvala teta iz lesnine da javi za popust. treba se prijaviti na njihovoj stranici na newsletters pa da se dobivaju takve obavjesti. oni stalno nešto imaju.
ako nekoga zanima, u baby centru imaju nesto odjece snizene 70%, uglavnom duksice, majice i hlacice, uglavnom u velicinama 74, 80 i vece.. ja sam recimo kupila jedinu crvenu duksu vel.68. i platila je 37 kn.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji