Ma joj ... kakva nehigijena! Ja sam opsjednuta sa higijenom i svejedno mi je sinko dobio tjemenicu
Da ste samo vidjele kako sam bila iznenadjena jer takvoj maloj bebi peres kosu svaki dan. I ono pogledam jednom glavicu i opa!!!! Nisam mogla vjerovat. Kasnije sam skuzila da se to jednostavno nekim bebama dogadja. Nije to ko nekad.
Ono kaj vam ja savjetujem da ne bacate novce na skupe sampone i ine pipravke, nego doma od prvog dana imate obicno bademovo ulje (trebat ce vam za svasta).
Pola sata prije kupanja sa blazinicom dobro nauljite kosicu, ostavite da odstoji, operete kosu i dobro iscetkate i ponovite dok ne nestane. Nama nestalo za 2 dana. I nikad se vise nije javilo.
Evo, moja je imala i to u debelom sloju, al ništa zato pa to ne predstavlja nikakvu frku jednostavno valjda ima takve žlijezde na glavici i to je to, Pa to su samo ljuskice, kakvih sve drugih problema ima to je zanemarivo.
I da, Cloudy može, svečano se pridružujem udruzi!
Hvala ti darijaz. Bas su sad procackat po netu za broj pa ju lako nazovem. Da da citala sam da si i ti rodila na bracku.
Hvala ti darijaz. Bas su sad procackat po netu za broj pa ju lako nazovem. Da da citala sam da si i ti rodila na bracku.
mozda se jos i ti predomislis...
Laura 21.08.2014 :-*
zebrica
I ti i darija ste zadovoljne bolnicom vidim , je da mi je puno blize ali u vinogradskoj je mama pa ce moć doc u bilokoje doba a i bila sam vec na pregledu jednom i svidjelo mi se , doktorica mi se cini ok.jedino za pedijatra mislim da cemo gore, jel ti imas pedijatra za malu?
zebrica
imam...mi smo se vec cak i upisali kod njega... naime moj doktor opce prakse ima i pedijatriju preko sebe tako da smo kod njega u Zacretju...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji