Darija...ja mislim da će tak i meni biti....i šta si ti trebala čekati da netko dođe i da ti nešto s golom bebicom...meni isto te izjave nisu jasne... a i s ostalim stvarima...tipa išli smo prošli mj kupit madrac u veli svekrva dragom budem ga ja kupila...ali ima vremena...na kraju smo ga sami kupili bez da se ona ponudila iako je rekla da će ga ona kupiti..al to bi vjerojatno bilo kad se beba rodi a tad mi je kasno... mislim,ak mi planiraš nešto kupit poklonit jel nije svedno dao mi to sad il kasnije... a meni igra veliku ulogu ak imam od ranije sve pripremljeno
pa valjda sam trebala cekati, kaj ja znam mi zbilja nismo imali od koga dobiti/ nasljediti robicu, jer nemamo od koga...sestra i frendica su mi isto ostale trudne kad i ja , tako da je to otpalo...
a ovo ostalo....nisam od nikog nista ni ocekivala, a bogme se nitko za nista nije ni ponudio...a evo i sad kad se rodio, svi koji su mi do sad dosli, ostavili su kuvertu s novcima...to mi cak i draze, moci cu mu s time kupiti sve kaj ce mu trebat ...
ma i bolje da daju koverte nego da gomilaš masu istih stvari doma..ovak baš kao što sama kažeš možeš kupit šta trebaš :) ja isto nemam od kog dobit...praktički prva trudna od frendica i familije pa je na meni probijanje leda
vidjet ćemo hoće li me se tko sjetiti ali mislim da ne..jer praktički nema tko hehe....nego...nakon kolko su ti krenuli gosti dolazit?
...meni su ti odmah poceli dolazit
prvi dan kad smo dosli iz bolnice su mi dosle mama, sestra i necakinja...i sad kroz tjedan su mi se izredali neki frendovi ....ostalima sam rekla da mi dolaze popodne kad mi je i R doma, lakse mi je zbog psa...mislim, nije svaki dan netko kod mene ( osim mame , of kors), al nisam nista cekala niti ikome zabranila da dodju prvih mjesec dana....ionako sam cijeli dan u stanu, drago mi je kad mi netko dodje...
meni ne dolaze jos uvijek...evo sad mi cura stara 20 dana a bili su samo nasi roditelji... bas mi je to super jer smo se lijepo svi privikli na dom...
Laura 21.08.2014 :-*
I kod mene ista priča.nismo imali nista od kog dobiti i sve smo trebali kupiti.nije da se zalim jer ima i to svojih čari sad smo 37 tt i sad su me neki počeli pitati što trebam.e pa ljudi moji vise nista haha! Pa nemozes cekati zadnji tren.porod praktički moze početi bilo kad i moras imati osnovno mjesec dana prije.
Ja fakat ponekad ne kužim ljude što se tiče tog poklanjanja...što će se desit ako ću imat sve pripremljeno,osim što ću ja bit mirnija...
A što se posjeta tiče..mi ni sami nismo pametni...termin mi je u 1.mj -vrijeme gripa i prehlada pa ne bi volili da se bebica zarazi...familija moja i njegova će ziher doć odmah...al opet,s babama našima i tetkama stričevima i ekipom bi rado pričekala bar par tjedana...al kako to reć ljudima....
mi smo isto većinu samo kupili...poneki body,ručnike i još neke sitnice su nam moji starci kupili a ostali dio obitelji i prijatelja valjda čekaju da se malac rodi...neki su nam već najavili da oni budući da nemaju klince neznaju ni šta nam treba ni ništa pa će nam lovu dati...a ovi koji imaju klince nitko se nije ponudio da nam proslijedi robicu tak da sam ja to sve obavljala solo...sad još brojimo sitnih 10 dana do termina i sve je spremno
a što se tiče posjeta moji i njegovi starci dolaze odmah onaj dan kad budemo izlazili van iz bolnice, a ostali budu onda kako se tko najavi...naravno budemo ih razrijedili na više dana a ne da nam nahrupe svi odjednom al mislim da nećemo čekat baš sa svima da prođe taj prvi mjesec iako su neki i samo rekli da nebudu odmah dolazili jer znaju da će biti navala
e, pa bas to...."razrijedila" sam dolaske ekipe da mi nije svaki dan i stalno netko kod mene, a ovi ostali od familije su se najavili, ali ne jos....sad za vikend mi jedino dolaze R-ovi starci, buraz i sogorica, i mislim da ce to biti najvise ljudi od jednom kaj su ga dosli vidjeti...
ajmee, piper, pa ti jos 10 dana brojis!!!
Ja ne želim ovisit o nikome tako da sam počela sve pomalo kupovati,skoro sve već i imam,samo još neke sitnice nemam,pa ako netko donese nešto duplo nema veze,od viška glava ne boli hehe,ali meni je draže da imam sve pripremljeno...znam da ću od seka dobiti dosta robice jer obadvije imaju dečkiće,a jedna će sad za par dana rodit još jednog pa ne želim sad odma uzimat od nje jer će taman kad se moj rodi njen to prerast ... a što se tiče posjeta neću nikom branit samo naravno moraju se najavit prije i nesmiju biti bolesni
Sortiraj odgovore
Najstariji