"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    11. Rujan 2014. 17:14

Mi smo isto uzimali 56 i 62, nešto 68 ali to smo ostavili za kasnije kad vidimo kolika će biti... Veličinu 50 imamo samo što smo dobili. Ali da, definitivno se vidi razlika u istoj veličini kod različitih "marki"... I meni to ide na živce, najbolje da nosim krojački metar u kupovinu pa odmjeravam 

iredalmacija
    11. Rujan 2014. 17:36

Pozdrav buducim majkama
    Evo da se I ja ukljucim malo u ovu temu. U 36 tjednu sam I jos malo pa ce stici moj princ.
    Citam sta vecina dama pise o nosenoj robici tj o robici koju su dobile ili naslijedile od nekoga. Moram vam reci da je mene moja prijateljica spasila sa tom robicom inace bi za nju potrosila oko 2000 kuna koje bi kroz tri mjeseca bebica preasla. Osim toga I kolica mi je poklonila. 
    Bila sam I ja misljenja da moj mali princ mora imati sve novo pa kad sam kupila prvi bodi tj tuticu I platila 100 kn nije mi bas bilo svejedno. A njemu treba oko 5 najmanje...
    Kupila sam posteljinu za njega 500kn. Ma gdje to ima. Zato sve sta mozete posuditi posudite jer u protivnom idete u bankrot a beba ce to obuci par puta.

cloudy
    11. Rujan 2014. 17:37

Kak nisi u kiku našla?ja kad sam bila pred mjesec dana doduše je bilo.i dosta ljetnih stvari ali bilo je i zimskih...imaš kod mene u fotkama tu na profilu šta sam uzela tad u kiku...a i opet nekad uskoro planiram otić vidjet šta ima :)

ninika11
    11. Rujan 2014. 17:41

ja stvarno nisam ništa našla. dal se prodalo ili što ne znam. ići ću opet kad se mm vrati pa da pogledamo novitete

cloudy
    11. Rujan 2014. 17:59

Moguće i da se prodalo...kad sam ja tad bila bilo je sniženje i već su bili ili mali ili neki super veliki brojevi ne za male bebice al je bilo i tih 56,62 stvari...mene baš zanima dal su dobili zimsku robu

Pilici
    11. Rujan 2014. 18:08

Nisam bila vec neko vrijeme u kiku ali kad sam isla zadnje bilo je jeftinih bodija i kapicu sam kupila i stramplice. Ali sam par puta nakon samo bacila oko jel ima kakvih snizenja nisam nista nasla.valjda im brzo ode to jeftinio. U c&a sam se iznenadila ugodno ima ljepe i po meni puno kvalitetnije robice, doduse i skuplje. Ali paket od pet bodica dugi rukava mislim da 70tak kn. To ce mi trebat za zimu i dekice mi se cini njihove dobre.

zebrica

Gold👑
    11. Rujan 2014. 18:10

Cloudy sjećam se kad si to kupovala,tada sam i ja dosta toga u kiku kupila,neke stvari smo čak iste kupile :) tada je bila rasprodaja te robice,a ja sam nekidan bila i imaju nove stvarčice,preslatke su,naravno nisu jeftine kao ove što si kupila jer su nove ali prihvatljiva je cjena :) i kad sam bila ostalo je još nešto te robice sa rasprodaje ...

Pilici
    11. Rujan 2014. 18:23

Drage pitanje ovako nevezano za djecju robicu. Zanima me jel tko bio frisko u rosesu ili west gatu da ima trenirki,na snizenju ili ovako neka ok cjena?

zebrica

beag
    11. Rujan 2014. 18:36

ja sam danas navratila u kik, jos uvijek imaju jedan stalak sa snizenom robicom, a dobii su i zimsku koja je takoder povoljna!

isto tako bila sam u lesnini i slucajno naisla na rucnik s kapuljacom snizen na 39 kn i onaj spiralni privjesak za kolica s 3 igrackice za 25 kn sto je turbo jeftino! imaju jos nekih stvari snizenih samo treba pronjuskati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.