"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Rujan 2014. 08:33

Malo sam ostala šokirana cijenama posteljine; 500 kn za navlaku za ogradice,jastuk,navlaka za pokrivač u Baby centru...jel ima negdje jeftinije i da nisu u tim setovima?

pčelica9
    09. Rujan 2014. 09:08

Cijene su ti skoro svugdje iste, imaš u Bubamari za 450 kn cijeli set, a utorkom ti imaju nekakav popust za trudnice pa dobiješ za nešto manje. A inače imaš u nekim dućanima za kupiti samo navlake za poplun i te ogradice kupiš posebno samu navlaku i posebno ogradicu, ali to ti na kraju dođe na isto kao da si kupila i cijeli set. Ja sam se isto šokirala cijenama ali malo sad kad sam prošetala i pogledala kužim da to sve dođe na isto, možda 50 kn razlike.

Nalah
    09. Rujan 2014. 09:14

Ja bih navlake u nekoj neutralnoj boji da ih mogu kombinirati sa različitim posteljinama,njih sigurno neću mijenjati tako često...hvala

Nalah
    09. Rujan 2014. 09:15

navlake za ogradice sam mislila

pčelica9
    09. Rujan 2014. 09:42

Imas navlaka u Baby magic u Areni i King crossu.

Nalah
    09. Rujan 2014. 10:11

U kojim sve dućanima kupujete?Ja znam za Baby centar,Bubamaru,Magic baby

pčelica9
    09. Rujan 2014. 11:01

Pogledaj si i na Facebooku stranicu od Mali anđeo butik, oni ti sve sami šivaju tako da možeš točno naručiti šta hoćeš i u kojem dezenu ili samo jednobojne...ima stvarno svega
    https://www.facebook.com/maliandjeo.butik

BandB
    09. Rujan 2014. 11:53

ja sam jučer dobila katalog od baby centra i 6-dijelne posteljine su na akciji 49,99€, e sad neznam dal to vrijedi za sve baby centre 

Pilici
    09. Rujan 2014. 12:22

07.09.14 13:23
    imam…mi smo se vec cak i upisali kod njega… naime moj doktor opce prakse ima i pedijatriju preko sebe tako da smo kod njega u Zacretju…

[ul]
    Super onda, ja cu morat naći tu nekog oko zaboka[/ul]

zebrica

BandB
    09. Rujan 2014. 12:24

sada vidim da je akcijska cijena na posteljine u baby centru HR 499,99 kn  
    zato odoh ja u susjedne nam države 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI