U kojim sve dućanima kupujete?Ja znam za Baby centar,Bubamaru,Magic baby
Pogledaj si i na Facebooku stranicu od Mali anđeo butik, oni ti sve sami šivaju tako da možeš točno naručiti šta hoćeš i u kojem dezenu ili samo jednobojne...ima stvarno svega
https://www.facebook.com/maliandjeo.butik
ja sam jučer dobila katalog od baby centra i 6-dijelne posteljine su na akciji 49,99€, e sad neznam dal to vrijedi za sve baby centre
07.09.14 13:23
imam…mi smo se vec cak i upisali kod njega… naime moj doktor opce prakse ima i pedijatriju preko sebe tako da smo kod njega u Zacretju…
[ul]
Super onda, ja cu morat naći tu nekog oko zaboka[/ul]
zebrica
sada vidim da je akcijska cijena na posteljine u baby centru HR 499,99 kn
zato odoh ja u susjedne nam države
nalah i ja sam se sokirala cijenama posteljine, uzela sam zasad samo jednu sestodijelnu u magic baby za 400 kn i uzela sam jos dvije jogi plahte. u biti za pocetak mi treba samo plahta i ta ogradica a kasnije kad bebolina poraste ce mi trebati poplun i sve ostalo jer u pocetku ju mislim stavljati na spavanje samo u jastuku bez dodatnog pokrivanja. pogledaj na stranici IKEA-e, oni imaju stvarno povoljnu posteljinu ali ja kad sam bila tamo nisam imala zivaca traziti, kopati i gurati se jer je bila velika guzva i samo sam htjela van!
i jos jedna info za sve ako kome zatreba; u Kiki imaju totalnu rasprodaju cijelog asortimana radi preuredenja (Emezetta ih preuzima)
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
U baby centru na dosta stvari porodiljni popust od 11 %,ali su opet skupi
mi smo do Graza mislili otići. ostalo nam je još dakupimo robice, posteljinu i slično. mislili smo i kolica ali smo u lesnini naletili na popust sasvim slučajno i kupili ih. hehe. čula sam da je roba tamo i od nas razlika nebo i zemlja. jel to istina? da ne idem ako nije zbog tih nekih stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji