Malo sam ostala šokirana cijenama posteljine; 500 kn za navlaku za ogradice,jastuk,navlaka za pokrivač u Baby centru...jel ima negdje jeftinije i da nisu u tim setovima?
Cijene su ti skoro svugdje iste, imaš u Bubamari za 450 kn cijeli set, a utorkom ti imaju nekakav popust za trudnice pa dobiješ za nešto manje. A inače imaš u nekim dućanima za kupiti samo navlake za poplun i te ogradice kupiš posebno samu navlaku i posebno ogradicu, ali to ti na kraju dođe na isto kao da si kupila i cijeli set. Ja sam se isto šokirala cijenama ali malo sad kad sam prošetala i pogledala kužim da to sve dođe na isto, možda 50 kn razlike.
Ja bih navlake u nekoj neutralnoj boji da ih mogu kombinirati sa različitim posteljinama,njih sigurno neću mijenjati tako često...hvala
U kojim sve dućanima kupujete?Ja znam za Baby centar,Bubamaru,Magic baby
Pogledaj si i na Facebooku stranicu od Mali anđeo butik, oni ti sve sami šivaju tako da možeš točno naručiti šta hoćeš i u kojem dezenu ili samo jednobojne...ima stvarno svega
https://www.facebook.com/maliandjeo.butik
ja sam jučer dobila katalog od baby centra i 6-dijelne posteljine su na akciji 49,99€, e sad neznam dal to vrijedi za sve baby centre
07.09.14 13:23
imam…mi smo se vec cak i upisali kod njega… naime moj doktor opce prakse ima i pedijatriju preko sebe tako da smo kod njega u Zacretju…
[ul]
Super onda, ja cu morat naći tu nekog oko zaboka[/ul]
zebrica
sada vidim da je akcijska cijena na posteljine u baby centru HR 499,99 kn
zato odoh ja u susjedne nam države
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji