Da, ne znam o čemu ti svekrva priča! Praktički sve bebe ju imaju, radi se o ljuskicama svjetložute boje na vrhu glavice i rješava se četkanjem. Prvo se namaže baby uljem, malo pričeka i onda se sa četkom za bebe iščetka. Onako slično padaju ljuskice kao prhuti. Onaj ko ima jače postupak ponavlja. Evo mi smo imali dosta i danas ima skoro pet godina i tu i tamo koja ljuskica.
Tina drago mi je zbog vas
Cloudy joj pusti nek sam prica.ti ćeš znat najbolje za svoje djete sama.i ja isto znam da vecina beba to dobije.
Svidjelo mi se to iz mullera,znaci provjereno je dobro
E za patronaznu, odselila sam se al je moja ginekologica u zagrebu kod koje se i dalje vodim, u mjestu u kojem sad zivim ima patronazna koja vec posjeciva trudnice.posjetila je moju susjedu vec kojoj je termin dan poslje mog, sad mi nije bas jasno dal ja nju moram zvat prije poroda ili kad se beba rodi?takoder moja opće prakse je isto u stenjevcu.kak to kod vas ide
E za patronaznu, odselila sam se al je moja ginekologica u zagrebu kod koje se i dalje vodim, u mjestu u kojem sad zivim ima patronazna koja vec posjeciva trudnice.posjetila je moju susjedu vec kojoj je termin dan poslje mog, sad mi nije bas jasno dal ja nju moram zvat prije poroda ili kad se beba rodi?takoder moja opće prakse je isto u stenjevcu.kak to kod vas ide
Mi smo ju nazvali drugi dan kad smo dosli iz bolnice...nasli na netu broj telefona patronazne sluzbe po kvartovima, nazvali u jutro, zena dosla isti dan ;-)
inace rodila sam u Zaboku, a iz Zagreba sam, pa su mi rekli da onda sama moram obavijesti patronaznu ..koliko sam skuzila, inace to rade bolnice...
zebrica
To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim
a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić
To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim
a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić
Da draga, obično baby ulje, prije kupanja namažeš, okupaš bebu, i onda iščetkaš. Ima još vremena do tad, al vjeruj mi ostati će ti njegdje ko bubica u glavi.
Moja svekrva ko i tvoja, tak da znam kako je to!
mi nismo to imali uopće sa P a evo nema ni D.. ali nisu baš neki kosati tipovi mi pa.. ko zna do čega je to
mi nismo to imali uopće sa P a evo nema ni D.. ali nisu baš neki kosati tipovi mi pa.. ko zna do čega je to
Ni mi nemamo :)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji