To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim
a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić
To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim
a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić
Da draga, obično baby ulje, prije kupanja namažeš, okupaš bebu, i onda iščetkaš. Ima još vremena do tad, al vjeruj mi ostati će ti njegdje ko bubica u glavi.
Moja svekrva ko i tvoja, tak da znam kako je to!
mi nismo to imali uopće sa P a evo nema ni D.. ali nisu baš neki kosati tipovi mi pa.. ko zna do čega je to
url=https://lilypie.com]
Mmama... možda ti više brige o higijeni vodiš
Renata...da osnujemo udrugu neku hihihi
Ma joj ... kakva nehigijena! Ja sam opsjednuta sa higijenom i svejedno mi je sinko dobio tjemenicu
Da ste samo vidjele kako sam bila iznenadjena jer takvoj maloj bebi peres kosu svaki dan. I ono pogledam jednom glavicu i opa!!!! Nisam mogla vjerovat. Kasnije sam skuzila da se to jednostavno nekim bebama dogadja. Nije to ko nekad.
Ono kaj vam ja savjetujem da ne bacate novce na skupe sampone i ine pipravke, nego doma od prvog dana imate obicno bademovo ulje (trebat ce vam za svasta).
Pola sata prije kupanja sa blazinicom dobro nauljite kosicu, ostavite da odstoji, operete kosu i dobro iscetkate i ponovite dok ne nestane. Nama nestalo za 2 dana. I nikad se vise nije javilo.
Evo, moja je imala i to u debelom sloju, al ništa zato pa to ne predstavlja nikakvu frku jednostavno valjda ima takve žlijezde na glavici i to je to, Pa to su samo ljuskice, kakvih sve drugih problema ima to je zanemarivo.
I da, Cloudy može, svečano se pridružujem udruzi!
Sortiraj odgovore
Najstariji