"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    05. Rujan 2014. 20:28

To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom  dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da  vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić 

cloudy
    05. Rujan 2014. 20:29

To sam i ja mislila al me ona svu zbunila...uglavnom po njenom je to u rangu sa šugom  dobro sa moj dragi ko klinac nije imao ekceme po koži...ne znam kak da si to protumačim a nije neka zatucana baba sa sela neg je čak relativno obrazovana žena... ponekad mi dođe da snimam te njene idiotatije pa puštam ljudima da  vide što ja duram kad sam s njom :) znači ulje i češljić 

renata6
    05. Rujan 2014. 20:35

Da draga, obično baby ulje, prije kupanja namažeš, okupaš bebu, i onda iščetkaš. Ima još vremena do tad, al vjeruj mi ostati će ti njegdje ko bubica u glavi.
    Moja svekrva ko i tvoja, tak da znam kako je to!

mmama2
    05. Rujan 2014. 20:46

mi nismo to imali uopće sa P a evo nema ni D.. ali nisu baš neki kosati tipovi mi pa.. ko zna do čega je to

url=https://lilypie.com]

cloudy
    05. Rujan 2014. 20:54

Mmama... možda ti više brige o higijeni vodiš 

Renata...da osnujemo udrugu neku hihihi

Lida2
    05. Rujan 2014. 21:46

Ma joj ... kakva nehigijena! Ja sam opsjednuta sa higijenom i svejedno mi je sinko dobio tjemenicu
    Da ste samo vidjele kako sam bila iznenadjena jer takvoj maloj bebi peres kosu svaki dan. I ono pogledam jednom glavicu i opa!!!! Nisam mogla vjerovat. Kasnije sam skuzila da se to jednostavno nekim bebama dogadja. Nije to ko nekad.
    Ono kaj vam ja savjetujem da ne bacate novce na skupe sampone i ine pipravke, nego doma od prvog dana imate obicno bademovo ulje (trebat ce vam za svasta).
    Pola sata prije kupanja sa blazinicom dobro nauljite kosicu, ostavite da odstoji, operete kosu i dobro iscetkate i ponovite dok ne nestane. Nama nestalo za 2 dana. I nikad se vise nije javilo.

cloudy
    06. Rujan 2014. 11:24

Ja ako ju moja cura i dobije morat ću to prešutit hihi....

renata6
    06. Rujan 2014. 12:04

Evo, moja je imala i to u debelom sloju, al ništa zato pa to ne predstavlja nikakvu frku jednostavno valjda ima takve žlijezde na glavici i to je to, Pa to su samo ljuskice, kakvih sve drugih problema ima to je zanemarivo.
    I da, Cloudy može, svečano se pridružujem udruzi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.