"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    11. Rujan 2014. 14:29

Dobili smo i super robicu, od frendova koji su isto dobili curicu. Njihova beba je bila stvarno velika i u pola toga nije stala. 
    To je sve ili novo ili nošeno 1,2x, razlika je ogromna naspram 100 mucica na bodijima od šogorice. Ali što da se radi kad je to ipak šogorica i uvrijedila bi se da nismo uzeli... Mm i ja smo se dogovorili, svu takvu robicu koja nam se ne sviđa, obući jednom kad ti od kojih smo dobili dolaze u posjet, da vide kao da beba to nosi i ajd bok.

Pilici
    11. Rujan 2014. 14:33

Kolica chicco living smart mislim da se zove. 4500kn ali su puno kvalitetnija od drugih koji smo htjeli. Mislimo iz lesnine uzet kinderbet jer u cijenu od 1000kn ide kinderbet,madrac,jastuk poplun(oboje bez navlaka to se dodatno kupi ta posteljina) i drzac za baldehin. Jedino sto sad čeka par tjedana.

zebrica

cloudy
    11. Rujan 2014. 16:08

Masha :) mudro...da smo i mi dobili iznošeno tako bi isto vjerojatno postupili.... nego...što se tiče.veličina robice za bebu...mi nisko sigurni dal smo krivo računali pa ću imat raniji termin il je bebica veća...jer je uzv u 19+5 pokazao veličini  22+4... sad...ako je beba veća dal da si nabavljam i 56 robicu ili? Il je 56 i za veće bebe ok?

ninika11
    11. Rujan 2014. 16:35

sumnjam cloudy da će ti se beba roditi preko 56 cm hehe .. mislim da je sigurnije uzeti 56 veličinu i 62 nego 50. mi sve uzimamo 56 i 62. kombiniramo :D a kad ti vele pred kraj kolika je onda ćeš moć procjeniti koja veličina ti treba za izlazak iz bolnice :)

cloudy
    11. Rujan 2014. 16:42

Ok :) 50 nismo ni uzimali...što sam.do sad uzela,par bodića benkica i majci ke 56 i 62 :) tak da ću si onda tak i nastavit nabavljat...a ako kažu da je manja,iako sumnjam, lako uzem manjih stvari par komada :) ja kolko sam skužila po tim veličinama 56 je za 1 mj 62 za 2 i 3....

Tina0208
    11. Rujan 2014. 16:43

joj koliko mene ubijaju u pojam ti modeli... imamo bodije 56 i vec su joj naknap...imamo nesto odjece 50 koja joj je velika... pidzama koja joj je taman je velicine 46 ako se ne varam...a rodila se sa 49 cm...i sigurno je vec za par cm izrasla...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    11. Rujan 2014. 16:43

tako nekako.. di sve kupuješ? zimsku robicu jel

cloudy
    11. Rujan 2014. 16:55

Ma za sad sam uzela u kiku i u ontario baby...to ima kod nas u sk trgovina..i relativno su prihvatljive cijene... i jedan bodić sam u bosni uzela za 20kn...i to je to za sad...al planiram nekad do zg otić pa me isto zanima di bi se moglo jeftine robice nać....iako mi je kik za sad zakon

Tina0208
    11. Rujan 2014. 16:57

kik i lidl imaju najkvalitetniju robicu... u kiku mozete uvijek nesto jeftinije naci...a lidl ima stalno nove akcije pa si malo popratite...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    11. Rujan 2014. 17:03

ja u kiku nisam ništa našla što bi mi se svidjelo. al istina nisam bila sad u zadnje vrijeme.. ja ti uzimam u h&m-u i c&a dosta robice.iako svaki ima drukčiju robicu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.