"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    10. Rujan 2014. 16:14

Ja sam dobila hrpe stvari samo zato jer su se frendovi htjeli riješiti stvari, al doslovno riješiti i ja sad imam hrpetinu robe i to većinom za dečke (a nosim curicu) koja mi ne bude trebala i koja je već i stara i sve. Mislim radije bi da mi nije niko ništ poklanjal kad je već tak ispalo. Ovak i onak ću kupiti većinom nove stvari.

ninika11
    10. Rujan 2014. 16:18

Mi isto nemamo od koga dobiti stvari, ali moji i njegovi stalno nešto kupuju i donose. i prijatelji također tako da ne mogu reći. jedino oni koji su rekli budem ti ovo ili ono još ništa. znači to što dobivamo su stvari od ljudi koji nisu ništa komentirali. i to je većinom robica. i to od ljudi koji nemaju djecu. al svejedno sam rekla da neću nikoga ništa čekati. mi smo uzeli sad skoro sve od većih stvari. još as nismo to su reli starci da bi... što se posjeta tiče u bolnici ne želim nikoga osim muža i eventualno roditelji da dođu u kratku posjetu. doma prvih dva tjedna ništa (jedino ako ja ne vidim da sam spremna prije) pa onda lagano. s tim da starcima neću braniti ni doma. ipak njegovi dolaze iz drugog grada

• paris
    10. Rujan 2014. 16:25

Iz mog skromnog dosadašnjeg iskustva savjetujem (ako se baš neko nije konkretno pogurnuo i dao stvari na vrijeme ) da si što više same pripremite što treba za bebu kad vama paše. Ja sam mjesec i pol prije poroda imala sve spremno i lagano sam od 4.mj. trudnoće prikupljala stvari.
    Evo moj mali će sad 9 mj i nadobivao je robice nakon rođenja stvarno puno, ali..... uglavnom se radi o stvarima koje su mi bile potpuno nepraktične dok je bio jako mali - ko npr. majice, traperice, košuljice i sl... Sve je to preslatko i lijepo ali evo mi puno toga ili smo imali jednom ili nijednom  Čini mi se da je ljudima prejednostavno donijeti bodić ili nekaj tak za malu bebu.

BandB
    11. Rujan 2014. 12:06

Cure, u plodinama su baby body kratkih rukava 12,99 kn, na nivea baby kozmetiku 30% popusta od 12.9.-28.9., te na violetine baby proizvode 25% popusta 

Pilici
    11. Rujan 2014. 12:08

Jučer smo htjeli kupit regal za presvlacenje bebice u lesnini, i na kraju sam se bas razocarala jer ta komodica ima samo tri ladice zadnja kao 4 je kadica i poslje nemoze bit ladica i gore za presvlacit, kadica je ona skroz mala a cijena tog je 1000kn.+ se ceka dva tjedna. Ali onda smo do zato nasli kolica malo jesu skuplja ali su puno kvalitetnija. I na kraju idemo kupit stolice i nadem si regal sa tri ladice sirok za 300kn i kupim samo ono za presvlacit i kadicu tak da sam bas sretna sad kad smo regal kupili sad si mogu sve slagat fino 

zebrica

MalaMuca
    11. Rujan 2014. 13:49

Zebirce, koja kolica ste našli?
    Mi idemo isto u Lesninu pa me zanima :D

Masha2
    11. Rujan 2014. 13:54

Mi smo dobili sve i svašta, nešto iskoristivo, nešto ne... Užasno je glupo ne uzeti npr robicu od šogorice, jer je ona to sve čuvala, ali s druge strane, njena djeca imaju već 10 i 7 godina, obje su nosile tu robicu i većinom je stvarno iznošena. Nema veze, to će nam biti "za po doma", samo što tog ima na vreće i vreće.

S druge strane, opet si razmišljam bi li ja nekom davala takvu robu i zaključujem da ne bi jer bi mi bilo neugodno nekome uvaljati iznošenu robicu. Eto, svi smo različiti

MalaMuca
    11. Rujan 2014. 13:57

Masha, točno to ja pričam. 
    al fakat se osjećam ko da mi ljudi daju odjeću jer se hoću riješiti svega toga. Još mi vele, ali samo je par puta nošeno. I oke, kužim, ali tu su vreće i vreće svega i svačega i samo nekoliko stvari je par puta nošeno, ovo ostalo je već  i iznošeno i kaj bum s tim.

bigica
    11. Rujan 2014. 14:13

odkad smo saznali da sam trudna svima smo rekli da ne zelimo "tuđu" robicu i stvari, da cemo sve sami kupiti bebi jer planiramo imati jos bebica ali nasli su se jedni koji su nam doslovce utrpali stvari u auto. za par dana imali smo generalno ciscenje ormara i svu nasu robu, ukljucujuci i to sto smo dobili od njih smo odnijeli u caritas.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.