"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    10. Rujan 2014. 15:34

mi smo isto većinu samo kupili...poneki body,ručnike i još neke sitnice su nam moji starci kupili a ostali dio obitelji i prijatelja valjda čekaju da se malac rodi...neki su nam već najavili da oni budući da nemaju klince neznaju ni šta nam treba ni ništa pa će nam lovu dati...a ovi koji imaju klince nitko se nije ponudio da nam proslijedi robicu tak da sam ja to sve obavljala solo...sad još brojimo sitnih 10 dana do termina i sve je spremno
    a što se tiče posjeta moji i njegovi starci dolaze odmah onaj dan kad budemo izlazili van iz bolnice, a ostali budu onda kako se tko najavi...naravno budemo ih razrijedili na više dana a ne da nam nahrupe svi odjednom al mislim da nećemo čekat baš sa svima da prođe taj prvi mjesec iako su neki i samo rekli da nebudu odmah dolazili jer znaju da će biti navala

DarijaZ
    10. Rujan 2014. 15:51

e, pa bas to...."razrijedila" sam dolaske ekipe da mi nije svaki dan i stalno netko kod mene, a ovi ostali od familije su se najavili, ali ne jos....sad za vikend mi jedino dolaze R-ovi starci, buraz i sogorica, i mislim da ce to biti najvise ljudi od jednom kaj su ga dosli vidjeti...

ajmee, piper, pa ti jos 10 dana brojis!!!

Gold👑
    10. Rujan 2014. 16:09

Ja ne želim ovisit o nikome tako da sam počela sve pomalo kupovati,skoro sve već i imam,samo još neke sitnice nemam,pa ako netko donese nešto duplo nema veze,od viška glava ne boli hehe,ali meni je draže da imam sve pripremljeno...znam da ću od seka dobiti dosta robice jer obadvije imaju dečkiće,a jedna će sad za par dana rodit još jednog pa ne želim sad odma uzimat od nje jer će taman kad se moj rodi njen to prerast ... a što se tiče posjeta neću nikom branit samo naravno moraju se najavit prije i nesmiju biti bolesni 

MalaMuca
    10. Rujan 2014. 16:14

Ja sam dobila hrpe stvari samo zato jer su se frendovi htjeli riješiti stvari, al doslovno riješiti i ja sad imam hrpetinu robe i to većinom za dečke (a nosim curicu) koja mi ne bude trebala i koja je već i stara i sve. Mislim radije bi da mi nije niko ništ poklanjal kad je već tak ispalo. Ovak i onak ću kupiti većinom nove stvari.

beag
    10. Rujan 2014. 16:42

pa ti im lijepo sve vrati uz zahvalu i objasnjenje da je curica i da si dobila jako puno odjece i nemas kud s njom.. 
    i ja sam dobila vrecu odjece, izabrala nesto stvari, a ostalo vratila natrag i prvom priliko vracam onome od koga sam dobila. 
    ako ti je bed pricekaj mjesec dana poslije poroda pa reci da je prerasla  i rijesit ces se viska 

ninika11
    10. Rujan 2014. 16:18

Mi isto nemamo od koga dobiti stvari, ali moji i njegovi stalno nešto kupuju i donose. i prijatelji također tako da ne mogu reći. jedino oni koji su rekli budem ti ovo ili ono još ništa. znači to što dobivamo su stvari od ljudi koji nisu ništa komentirali. i to je većinom robica. i to od ljudi koji nemaju djecu. al svejedno sam rekla da neću nikoga ništa čekati. mi smo uzeli sad skoro sve od većih stvari. još as nismo to su reli starci da bi... što se posjeta tiče u bolnici ne želim nikoga osim muža i eventualno roditelji da dođu u kratku posjetu. doma prvih dva tjedna ništa (jedino ako ja ne vidim da sam spremna prije) pa onda lagano. s tim da starcima neću braniti ni doma. ipak njegovi dolaze iz drugog grada

• paris
    10. Rujan 2014. 16:25

Iz mog skromnog dosadašnjeg iskustva savjetujem (ako se baš neko nije konkretno pogurnuo i dao stvari na vrijeme ) da si što više same pripremite što treba za bebu kad vama paše. Ja sam mjesec i pol prije poroda imala sve spremno i lagano sam od 4.mj. trudnoće prikupljala stvari.
    Evo moj mali će sad 9 mj i nadobivao je robice nakon rođenja stvarno puno, ali..... uglavnom se radi o stvarima koje su mi bile potpuno nepraktične dok je bio jako mali - ko npr. majice, traperice, košuljice i sl... Sve je to preslatko i lijepo ali evo mi puno toga ili smo imali jednom ili nijednom  Čini mi se da je ljudima prejednostavno donijeti bodić ili nekaj tak za malu bebu.

BandB
    11. Rujan 2014. 12:06

Cure, u plodinama su baby body kratkih rukava 12,99 kn, na nivea baby kozmetiku 30% popusta od 12.9.-28.9., te na violetine baby proizvode 25% popusta 

Pilici
    11. Rujan 2014. 12:08

Jučer smo htjeli kupit regal za presvlacenje bebice u lesnini, i na kraju sam se bas razocarala jer ta komodica ima samo tri ladice zadnja kao 4 je kadica i poslje nemoze bit ladica i gore za presvlacit, kadica je ona skroz mala a cijena tog je 1000kn.+ se ceka dva tjedna. Ali onda smo do zato nasli kolica malo jesu skuplja ali su puno kvalitetnija. I na kraju idemo kupit stolice i nadem si regal sa tri ladice sirok za 300kn i kupim samo ono za presvlacit i kadicu tak da sam bas sretna sad kad smo regal kupili sad si mogu sve slagat fino 

zebrica

MalaMuca
    11. Rujan 2014. 13:49

Zebirce, koja kolica ste našli?
    Mi idemo isto u Lesninu pa me zanima :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI