Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

riamaro

Broj poruka: 156

Prijavi adminu

K.I.M

Imam par (možda glupih) pitanja, ali bi mi svaka info pomogla. Sakupljamo nalaze, ali prema prvim informacijama od ginekologa, sljedeće godine me čeka IVF. Nisam još odlučila da li ću ići privatno ili u državnu bolnicu.
    S obzirom na trenutno stanje na poslu, možete li mi reći da li je moguće ako se ide na postupak u državnu bolnicu obavljatifolikulometriju privatno? (Ako je moguće, pokušala bi tako smanjiti izostanke s posla).
    Drugo pitanje je da li se može nakon transfera raditi (uredski posao) ili je ipak bolje biti neko vrijeme na bolovanju?
    U svakom slučaju muči me kako balansirati posao-mpo (pogotovo ako idem u državnu bolnicu). Ako imate koji savjet, pišite 😊

Ista pitanja sam imala na početku. Međutim, nikad ne znaš u kojem smjeru će sve ići. Ranije sam pisala kako mi je organizam jako reagirao na stimulaciju pa sam neplanski naručivana na folikulimetrije svaki dan i na kraju i prije aspiracije otišla na bolovanje jer više nisam mogla hodati. U Vinogr. su me naručivali “od 8 do 11”, pa kad mogu dođem. Znala sam čekati i po sat i pol, a znala sam biti gotova nakon 15 min.
    Ovo drugo, ista stvar. Ako te uhvati hiper, sumnjam da cea u ured.  
    Toplo savjetujem da komuniciraš nekome od povjerenja s posla tko ti može olakšati cijeli proces i biti potpora!

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔

sanjushka

Broj poruka: 1104

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    NOOR1994 - f.transfer
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    12.12. čet
    IVKA33 - ultrazvuk 
    18.12. sri
    KAWA - anomaly scan
    30.12.
    PIXI - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Xoxo i djetelina nadam se da je dobar party u labu i da će ih se što više oploditi! 🤞🏻❤️
    Medenko držim fige da sve bude u redu i uredno 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
    sanja18388@gmail.com

Xoxo23

Broj poruka: 682

Prijavi adminu

Djeletina tako sam se ja bojala da će bit kasno, i da će sve popucat šta valja i da će ostat ovi mali samo 🤣🤣  al mislim da oni ipak najbolje znaju procjenit, sad odbrojavam do osam da nazovem i loše mi je 😅 sva srica okupirana sam poslom šta jedan dan nisam radila. Sanjushka draga hvala ti 🥰 kako si ti, kako se osjećaš ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

💜Medenko

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    PROSINAC 2024.10.12. uto
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    NOOR1994 - f.transfer
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    RUŽAFT - ultrazvuk
    12.12. čet
    IVKA33 - ultrazvuk
    18.12. sri
    KAWA - anomaly scan
    30.12.
    PIXI - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_________________________________Xoxo i djetelina nadam se da je dobar party u labu i da će ih se što više oploditi! 🤞🏻❤️
    Medenko držim fige da sve bude u redu i uredno 🤞🏻❤️

hvala Sanjushka na potpori
    XoXo I djetelina..dobar broj i najbolju uspješnost koja se da izvućivam želim..

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣

💜Medenko

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Medenkoznam da te panika da te strah ali molim te znam toćno kako je ali molim te mazi svoju bebicu pricaj s njom srcee je tu 😍 ona je tz i sve će biti dobro moraš mi ostati pozitivna bez obzira na strah i sve grlim jakoo❤️

Dajem sve od sebe..hvala ti💫🙏🏽❤️😘😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣

Sunce12

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Emma jednom si napisala da si kihnula i nisu te zaboljeli jajnici pa je dobar znak bio😂 
    Ja sam sad kihnula i bas me zaboljelo. Ko i zadnji put kad nije uspjelo. Nije dobro a?🫡

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 ⭐️ spontani-kiretaza 💔
    Fet 2/24⭐️spontani💔
    Fet 6/2024 ⭐️spontani 💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔

riamaro

Broj poruka: 156

Prijavi adminu

Lunolina, Emma, Teich, Noor sretno cure ❤️
    Xoxo I Djetelina, javite nam vijesti :)

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔

Xoxo23

Broj poruka: 682

Prijavi adminu

Evo me, oplođeno ih je 12 😳 ako ima neko iz KBC Split da mi samo objasni malo, nisu mi jučer dali nikakve upute za dalje i embriologica me pitala dali sam za transfer ja sam rekla da ne znam, da valjda jesam. Rekla mi je sa cyclogestom da krenem pa u petak da dođem u 9 da će mi vidit kakvo je stanje sa jajnicima s obzirom na broj i ako bude dobro transfer.. jeli od sada oni daju upute ? I da li bi bi vi zvali svaki dan da vidite kakvo je stanje ili samo danas pa čekali transfer ? 🫣 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

Simbalija

Broj poruka: 1291

Prijavi adminu

Xoxo onda ipak rade kako piše u zakonu, sretno da ih što više dođe do blastica ! Ja bih zvala jer sam nestrpljiva, ali ne znam nude li info prije transfera, tu u Rijeci znaju biti škrti sa informacijama 
    Cure, sretno danas !! Javite dobre vijesti! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Rolica

Broj poruka: 724

Prijavi adminu

Hypnoticpoison

Rolica

Hypnotic draga moja, baš mi je drago da si se javila i spremila moj mailić, javi se kada ćeš imati voljeSuper da je sve spremno, joj mogu misliti koje je sad uzbuđenje u zrakuIzdrži još malo pa se svi skupa družite, imati ćete najljepše blagdaneU kojoj ćeš bolnici roditi, što kaže hoće li biti prirodno ili carski? Evo kod mene ti je sve okej, da popucali jesu, a što ćemo, idemo daljeIdem kod dr. Maričića u IVF pa ćemo vidjeti što kaže. Kod koga si ti bila?Puno pusa ti šaljem!!!❤️❤️Medenkosretno danas 🍀❤️
    Rolice dragaidući tjedan sam još kod svog ginekologa i onda još jedanput u 37. tjednu, a dalje me šalje u TA, pa ću čuti što će mi tamo reći, ali nekako mislim da će biti carski, jer kad sam radila OGTT vrijednosti su mi bile malo povišene i od onda hodam na kontrole i imam dijagnozu gestacijski dijabetes, pa si doma svakodnevno sa aparatićem mjerim šećer. Daaaaa, već smo jako uzbuđeni i mislim da će sad ovi dani doslovno proletjeti.😊😊💪💪
    Doktor Maričić je diiiiiivan, meni je on radio dvije aspiracije i jedan ultrazvuk u drugom tromjesečju trudnoće kad smo još odlazili na kontrole u Zagreb.❤️ Ja sam bila kod profesora Šimunića od prvog dana, tj. još od prošle godine u prvom mjesecu kad smo išli na prve konzultacije i pregled. I za profesora imam samo riječi pohvale i zahvalnosti do neeeeeeba!❤️❤️
    Kad imaš konzultacije?
    Grliiiiimmmm te 🫂 i ljubim 😘😘!😘😘❤️❤️

Hypnotic proletjet će vam sigurno ovo kratko do kraja  A moguće da će te slati na carski ako je tako, javi baš novosti dok ih bude, oko svega  Sutra sam u IVF-u na konzultacijama, veselim se i zanima me što će reći. Javim novosti :) Drži mi se, uživaj u danima koji slijede i šaljem ti punooo ❤️❤️😘😘😘😘

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.