Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tera_

Broj poruka: 1531

Prijavi adminu

Xoxo23

terahvala na infu 🥰

Kad te pregledaju odlucit ce dal mozes na et ili ce sve zamrznuti, ali ako nemas nikakvih bolova i nisi napuhana vjerojatno ce biti et😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Xoxo23

Broj poruka: 682

Prijavi adminu

tera_

Xoxo23

terahvala na infu 🥰
    Kad te pregledaju odlucit ce dal mozes na et ili ce sve zamrznuti, ali ako nemas nikakvih bolova i nisi napuhana vjerojatno ce biti et😊

Aha odlično 😁 malo mi samo čudno šta mi jučer ništa nije rečeno pa sam se pripala da nisam šta krivo skužila 🤣 a s obzirom da je peti dan nedilja jeli to onda zamrzavaju u pon kada bude šesti ili idu odma treći dan u zamrzavanje ? 🤣 ajme ja sad sto pitanja dosadna 🙄

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

Rolica

Broj poruka: 724

Prijavi adminu

Sanii žao mi je zbog negativne bete... odmori sad preko blagdana, napuni baterije... :) Imaš već neki plan za dalje? Vezano za popucale folikule, dobila sam cetrotide i to smo dosta rano krenuli s njima, uzv su bili svaki 2.dan... štoperica je bila u točno određeno vrijeme, sve izračunato... učinilo mi se kao da im je pobjeglo na tom zadnjem uzv, ginekologica se baš zabuljila s nevjericom u ekran i kao joj odmah večeras štoperica... možda su trebali staviti uzv svaki dan tada pred kraj, ali sad je gotovo. Žena koja je čekala samnom na aspiraciju je imala istu situaciju... Planiram se upisati na listu u IVF sredinom iduće godine, a do tada probati još ovdje u bolnici (prirodan sad prije blagdana ako uspijemo i stimulirani sam na listi za 03/24). Kombinacije  

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

• K.I.M

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Saniii hvala na odgovoru i jako mi je žao na negativnoj beti.

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Prikupljamo nalaze ⏳

Verbena11

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

Saniii ❤️ uvijek mi je drago kad se javiš, ali skroz razumijem potrebu da neke stvari odradiš "u osami". Nadam se da si dobro i svu sreću ti želim u 2025. 💖
    K.I.M. ako ideš na postupak u državnu bolnicu, nećeš moći folikulometrije odrađivati privatno. Mogu ti reći za Sv Duh, dr koji te vodi je taj kod kojeg ćeš (većinom) sve odrađivati. Tu i tamo može uletiti netko od mlađih, ali u principu onaj koji te vodi je taj koji određuje sve bitno. Folikulometrije kreću u 7:30 ujutro i ide se po redu dolaska pa je moj savjet doći što ranije (znala ssm doći u 7 i da je već bilo nekoliko žena prije mene..). Sam postupak je jako brz i gotova si za oko 2-3 minute. Jedino za što će ti trebati dan bolovanja je aspiracija jer je taj dan preporuka mirovanja. Ako se dobro osjećaš, sljedeći dan već možeš normalno raditi. I da, vjerojatno ćeš morati uzeti slobodan dan i za transfer, ali nakon transfera možeš skroz normalno raditi, nije potrebno nikakvo mirovanje.
    Po pitanju pretraga, ako nrećeš plaćati privatno, za sve se naručuje. Papu i briseve ti uzme ginekologica na pregledu i to se čeka nekih 7 dana. Hormone sam ja vadila na Vuk Vrhovcu, uz prethodnu narudžbu, bitno je da je 2. do 5. dan ciklusa, nalazi su brzo gotovi. HIV, hepatitisi i krvna grupa uz uputnicu na Zavod za transfuzijsku u Petrovu, nije potrebno naručivanje, a spermiogram se isto naručuje, najbolje preko CEZIH-ove stranice aza naručivanje vidjeti koja ustanova ima prvi slobodan termin. Mi smo to odradili u Petrovoj jer je bilo najranije.
    Sretno i ne brini - znam da ti sad izgleda kao mnogo, ali jednom kad uđeš u postupak, sve to ide samo od sebe i nije tako komplicirano kako izgleda. 🙂

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Verbena11

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

Stranica za naručivanje je liste.cezih.hr

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Saniii

Broj poruka: 1118

Prijavi adminu

Xoxo23

Sani meni jučer ništa nije rečeno osim da zovem ujutro embriologice 🫣 doktorica mi ništa nije govorila 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Vjerojatno je onda sve bilo uredu na UZVu, inače bi te odma odgodili da su jajnici bili uvecani. Još će potvrditi situaciju na transferu :). Dobro je da si ti bez bolova i da se dobro osjećaš :).
    Rolica da, najbolje je pred kraj svaki dan UZV, radije bezveze otic neg da se desi ovo. Šteta samo,em si ispucala postupak em si se "napucala" hormona 😏. Jesu ti povukli D1 tj upisali potrosen postupak? Ima smisla odma ic u prirodni dok si jos pod dejstvom hormona, dapace . A kužim I za planove i kombinacije 😅, uvijek sam imala i plan B i C 🤭.
    Moj trenutni plan je otići idući tjedan na razgovor kod drR I vidjet što on ima za reći, ali mislim da idemo još jednom pokušati kod njih, osjećam se sigurno tamo. Neću reći da će nam to biti zadnji postupak jer to govorim već zadnja 2 postupka 😅, ali da razmišljam o izlaznoj strategiji, to da 😏.
    Verbena 🤗❤️

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

riamaro

Broj poruka: 156

Prijavi adminu

Sanii zao mi je… vidim da si dosta postupaka imala i klinika mijenjala. Iskreno se nadam da ces imati uskoro pozitivan ishod 🤞🏽🙏🏼

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔

• Kloksi1987

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Pozdrav cure, ima li koja slucajno informaciju za KBC RI? 🫤

Simbalija

Broj poruka: 1291

Prijavi adminu

Kloksi nažalost ne rade još postupke (info od prije neki dan). Baš sam neki dan hvalila novu privatnu kliniku Mia u Rijeci, ako imaš mogućnosti odi bar na konzultacije pa ako ti se sviđaju uvijek možeš čekati da potpišu ugovor sa Zavodom. 
    Sanii hvala ti na lijepim riječima, bit će trakica uskoro, panika je moja velika boljka. Žao mi je zbog bete, stvarno se nadam kako za tebe tako i za sve ove divne žene da će 2025. biti vaša godina! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.