Ruža hvala na lijepim riječima..nadam se da ćeš se riješiti te upale što prije...meni čim netko duže upali klimu..bilo da hladi ili grije obavezno dobijem upalu sinusa i onda to riješim sa sinupretom..super je,prirodan,pomogne a izbjegnem antibiotik
tanja neka beta bude savršena
tejich nemá boljeg od srčeka...čestitam
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Bok cure. Vidim da ste baš aktivne 🤗
Medenko drži se i samo hrabro naprijed ❤️
Teich čestitam i neka se i dalje tako nastavi 🤞❤️
Tanja 🤞 neka samo tamni test i da bude super beta.
Ruža nadam se da je to sve od pucanja žilica i da će sutra biti sve ok 🤞
Sanjushka ja sam nakon spontanih (kiretaža) radila nove nalaze kad mi je došla druga menga.tako mi je rekao dr.
Lunolina sretno danas na pregledu.🤗
Ja sam obavila prenatalni, došao je nalaz, sve je ok.🙏 sad nek se samo tako nastavi. E sad, trudnice moje, koliko često vi idete na preglede? Mene je dr.narucio tek 28.1. A zadnji uzv s imala sad 3.12. Nekako mi je to predaleko 🤔
Sretno svima, i oprostite ako sam koga izostavila, svima želim sreću i malo klupko sreće što prije.😘
libo bitno da je prenatalni ok..sad se lakše diše
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Bok svima! Evo mene nakon kratke pauze opet ovdje, nadam se da me se sjecate :)
Znate da sam zadnje pricala o svojim dvojbama hocemo li, kad i gdje pokusati i evo neki dan odlucili da ipak hocemo, opet u Repromedu. Ipak su vec upuceni u cijelu situaciju. Sad bih samo trebali malo podebljati budzet, voljela bih u 2.-3. mjesecu krenuti. Od zadnjeg feta nisam niti jedan jedini suplement popila jer mi se sve nekako gadilo, koliko god glupo zvucalo i koliko god mi to nije mozda bilo pametno, ali trebao mi odmor i od toga. Ovaj tjedan kupujem sve i krecem, a nove pretrage radim preksutra jer mi upravo danas stigla m.
Nadam se da ste sve dobro, kad sam se makla s foruma nisam htjela nista niti citati, uletila samo jednom da provjerim je li sanjushki sve ok proslo s tabletama. Ima li kakvih lijepih vijesti kod ostalih?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Curke, uzimate li vi smokve u maslinovom ulju i onaj ciklus kad ste na stimulaciji ili prekidate kad krenete sa injekcijama/tabletama?
Sretno vam svima, pratim vas :)
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Medenko, evo da javim.. doktor nije tražio da radim nijednu od pretraga za koju ti imaš uputnicu. Možda da provjeriš sa svojom doktoricom ima li smisla prije pregleda to ipak obaviti 🫣
Mi ćemo prije idućeg pokušaja napraviti kariogram i koristit ću heparin u idućoj trudnoći. Nadat ću se da je 4 moj sretni broj 🙏🤞
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬
Sto sam uspila popratiti , Sanii 🫂
Medenko jako mi je žao , drži se i budi jaka! 🫶🏼
Marishka, Ivka, Emma samo šaljem pozdrave 😂😊
Slee dobro došla natrag, samo hrabro, mi isto idemo u ponedjeljak na konzultacije pa ćemo vidjeti hoćemo krenuti u 1mj u novi postupak. Trenutno isto radimo sve nove pretrage . Stalno vazem bi li ili ne bi išla . Sretno nam 💪🏼😊
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Bok svima! Evo mene nakon kratke pauze opet ovdje, nadam se da me se sjecate :)
Znate da sam zadnje pricala o svojim dvojbama hocemo li, kad i gdje pokusati i evo neki dan odlucili da ipak hocemo, opet u Repromedu. Ipak su vec upuceni u cijelu situaciju. Sad bih samo trebali malo podebljati budzet, voljela bih u 2.-3. mjesecu krenuti. Od zadnjeg feta nisam niti jedan jedini suplement popila jer mi se sve nekako gadilo, koliko god glupo zvucalo i koliko god mi to nije mozda bilo pametno, ali trebao mi odmor i od toga. Ovaj tjedan kupujem sve i krecem, a nove pretrage radim preksutra jer mi upravo danas stigla m.
Nadam se da ste sve dobro, kad sam se makla s foruma nisam htjela nista niti citati, uletila samo jednom da provjerim je li sanjushki sve ok proslo s tabletama. Ima li kakvih lijepih vijesti kod ostalih?
Dobrodosla nazad 😊 Super da idete u jos jedan pokusaj, navijam 🤞🏽
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc - 6tt missed ab
12/2025 Repromed
Medenko, evo da javim.. doktor nije tražio da radim nijednu od pretraga za koju ti imaš uputnicu. Možda da provjeriš sa svojom doktoricom ima li smisla prije pregleda to ipak obaviti 🫣
Mi ćemo prije idućeg pokušaja napraviti kariogram i koristit ću heparin u idućoj trudnoći. Nadat ću se da je 4 moj sretni broj 🙏🤞
hvala na javljanju...ma meni je to ginekologica izdala s obzirom da sam ulazila u 7 tj.trudnoće pa već kad ih je izdala mislila sam si zašto ih ne iskoristiti kad su u sustavu..samo nisam znala koliko spontani utječe na stvarno stanje trenutno...
nadam se i ja da je 4 voj sretan broj...držim figice draga...znam da je obaj put većibom maraton a ne sprint ali svi se mi nadamo,molimo pa nas nebo nekad usliši
mortadela
slee sretno...dok ima volje I nade ima I načina...neka bude dobitni
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Medenko sad vidim u potpisu, jako mi je zao :(

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
noor možda te obe iznenade 🥰❤️🙊 sretno u iščekivanju 🥰
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji