Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Xoxo23

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

Simbalija  nisam znala za to, nadam se svakako da će bit dobro, pa ako treba i jedna koja valja 🥰 hvala 🫂❤️ Medenko ma ja te razumim, ako vidiš da ne možeš cekat otidi i privatno da ti bude lakše psihički 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

Simbalija

Broj poruka: 1290

Prijavi adminu

Djetelina pa to je super, držim fige da se lijepo razviju sve tri. Ti si isto čekala u Rijeci na red, ako se ne varam? 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Xoxo23

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

djetelina odlično , onda smo obe u čeki do sutra 🙏🏻🥰🫂🫣  na koji dc ti je bila aspiracija ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

riamaro

Broj poruka: 153

Prijavi adminu

Xoxo divan broj, drzim fige da se oplode 🤞🏽vjerojatno ces u FET s tom brojkom i poslije decapeptyla
    Medenko Nadam se da ce sve biti dobro ❤️
    Kako kaze Gibonni “da bi izašlo na dobro, neke stvari triba proć” 
    Djetelina opa, to je lijepo cuti! Drzim fige da se sve oplode 🤞🏽
    Btw kako to da ste vi prije uopce isli na opciju IUI obzirom da je muski faktor u pitanju? Pitam jer razmisljam ima li smisla nama probavati inseminaciju s 18% pokretljivosti.. U Vinogradskoj su nas odmah pisali za ICSI. 

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔

jane23

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Drage cure, hvala na rijecima utjehe! I TSH mi je skocio na 4 pa sam odmah dobila i Euthyrox. Prekosutra ponavljam betu i nadam se da ce biti dupla. Samo se bojim da nije vanmaternicna. :/

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. //
    AMH 34 pmol/L // 11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI 🤞

jane23

Prijavi adminu

riamaro

Btw kako to da ste vi prije uopce isli na opciju IUI obzirom da je muski faktor u pitanju? Pitam jer razmisljam ima li smisla nama probavati inseminaciju s 18% pokretljivosti.. U Vinogradskoj su nas odmah pisali za ICSI.

Nama se spermiogram znaaaaacajno popravio kad je suprug pio Profertil 3 mjeseca bez prestanka. Tu i tamo sam mu ubacivala i ostale vitamine kad sam se sjetila, ali mislim da je u nasem slucaju Profertil napravio cudo. Takoder, mislim da nam je i Zymot metoda pomogla jer je probrala stvarno najbolje spermije. 
    Vidjet cu kako ce zavrsiti nasa prica s betom, ali oplodnja se desila, sto je super s obzirom da ni nam prije nije bio idealan spermiogram. 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. //

riamaro

Prijavi adminu

Jane nadam se da ce se uredno poduplati 🤞🏽 
    Hvala ti na iskustvu. Ovo je popravljeni spermiogram. Prije pola godine nismo uopce imali pokretnih, onda tri mjeseca kasnije nismo ih uopce imali. Sad se brojka vratila i pokretljivost je nesto bolja. Razmisljamo i o operaciji varikokele, jer ga pomalo i boli. 

- pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔

riamaro

Prijavi adminu

jane23

Nama se spermiogram znaaaaacajno popravio kad je suprug pio Profertil 3 mjeseca bez prestanka. Tu i tamo sam mu ubacivala i ostale vitamine kad sam se sjetila, ali mislim da je u nasem slucaju Profertil napravio cudo. Takoder, mislim da nam je i Zymot metoda pomogla jer je probrala stvarno najbolje spermije.
    Vidjet cu kako ce zavrsiti nasa prica s betom, ali oplodnja se desila, sto je super s obzirom da ni nam prije nije bio idealan spermiogram.

Oprosti, ne znam jesam li vec pitala; gdje si u postupku?

- pokušavamo od 3/23

jane23

Prijavi adminu

riamaro

Oprosti, ne znam jesam li vec pitala; gdje si u postupku?

Odlucili smo se za Betaplus i nemam apsolutno ni jednu zamjerku na njih. Stvarno je sve odradeno korektno i profesionalno. 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. //

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Broj poruka: 1296

Prijavi adminu

Tratinčice jojj 😍javi kafduspijes i sve će biti dobro i nskon čes svoju sreću ugledati❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.