Pozdrav drage žene,danas sam imala ET trodnevnog 12celijskog embrija.. Svi su odusevljeni sam embrijem,a meni deluje kao da se razvio prebrzo za 3 dana.. da li neko ima to iskustvo? Srećno svima!
Inace,ovo mi je treci ivf ,prvi imala jedan embrion jako los.. Drugi ivf nije se nista oplodilo. I evo sada l aj po njima lipi 12celijski embrij. 🍀
Xoxo ajmeeeeeee tooooop🥰 baš odlična brojkaaaaaaa. 🎉
Kod nas su se oplodile 2 oocite. 🎉🎉 Jedna je bila nezrela i ona se nije oplodila. I u petak smo na embriotransferu. Sretni smo i super rezultat. Samo me strah da me u nekom trenutku opet ne nazovu i da ne kažu da su odustale i nesto tako ali nadam se da neće. Vratit ce mi trodnevnu jer ih imamo malo.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Dalma čestitam na betici 🥰
Sani samo hrabro dalje 🙏🏻❤️🫂 djetelina ulazim cilo vrime da vidim jesi se javila 🤣 odlično super vijesti bas mi je drago 🥳🥳❤️❤️ onda se možda budemo i pratile, iako ja doli sad opet imam pritisak i imala sam neki smeđi iscjedak, nije ništa prebolno al tu je prisutan tako da ja mislim da će meni prebacit na fet. Jesi ti dobila cylclogest ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣
Dalma čestitam na betici 🥰
Sani samo hrabro dalje 🙏🏻❤️🫂djetelina ulazim cilo vrime da vidim jesi se javila 🤣 odlično super vijesti bas mi je drago 🥳🥳❤️❤️ onda se možda budemo i pratile, iako ja doli sad opet imam pritisak i imala sam neki smeđi iscjedak, nije ništa prebolno al tu je prisutan tako da ja mislim da će meni prebacit na fet. Jesi ti dobila cylclogest ?
Xoxo, haha super si. Ma nisam danas digla glavu od posla pa sam vam javila čim sam stigla. Možda ti je to zato jer si imala toliko puno folikula koje su bušili. Ja nemam nikakav iscjedak i danas me apsolutno ništa ne boli. Radila sam i hodala po školi ko luda 😅 a jucer baš bolovi kao da me netko nožem bode dolje. Nisam dobila cyclogest. Ja sam dobila Duphaston, Utrogestan vaginalete, andol i folacin a.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
Djetelina jebate ti si top 🤣 ja išla do ljekarne pokraj cyclogest i vratila se lec jer mi je pritisak doli neki, ne znan jesan li vise u strahu ili šta, jer kroz jutros sam bila odlično i nakon šta sam stavila tu vaginaletu još mi taj iscjedak dosa slošilo mi se 😅😅 jesi ti odma jučer dobila upute ili jutros ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣
Xoxo i Sunce hvala na pitanju, ja sam ok. Nisam još prava, još mi malo endometriozica 🥰 radi s*anja ali radim od ponedjeljka i funkcioniram koliko toliko normalno. Krvarenje je stalo jučer/danas, nemam više grčeva nego "samo" neki užasan pritisak i bol u trbuhu (ne grčevi nego nešto što baš i ne mogu opisat, i to od grudi do dna trbuha) koja znam da mi se javlja zbog endo. Ali nadam se da će prestat vrlo brzo.. 🤞🏻
Xoxo super brojka, nadam se da će ih sto vise izdržati do blastice 🤞🏻❤️
Sanii draga baš mi jako žao zbog negativne bete.. Nadam se da je 2025. naša godina.. ❤️
Da, bas sreća u nesreći. Spasilo me što ih nisam slušala i što sam brufen popila ranije. Iako mi je malo i čudno da je samo to igralo toliku ulogu. Nadam se da neću imati priliku dokazivati tu teoriju. 😬
Dalma10 čestitam na lijepoj beti! ❤️
Lunolina kako si ti? Jesi bila na kojem pregledu u međuvremenu? Vidim da si zapisana za sljedeći tjedan.. 🥰
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
sanja18388@gmail.com
Saniii baš mi je žao zbog bete, i kako cure kažu neka 2025. bude tvoja 🙏🏻 drago mi je čuti da ćeš pokušati još jednom, i čvrsto ću vjerovati da se upravo tamo krije vaše malo čudo 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Djetelina jebate ti si top 🤣 ja išla do ljekarne pokraj cyclogest i vratila se lec jer mi je pritisak doli neki, ne znan jesan li vise u strahu ili šta, jer kroz jutros sam bila odlično i nakon šta sam stavila tu vaginaletu još mi taj iscjedak dosa slošilo mi se 😅😅 jesi ti odma jučer dobila upute ili jutros ?
Hmm, a mozda je moguće da ti je taj iscjedak normalan jer nama je jucer sestra rekla da je moguc smedi iscjedak par dana. Kažem, ja nemam nista iako sam prvi put imala smeđi iscjedak nakon utrogestana ali sam prestala uzimati jer su mi tad javili da je nezrela jajna stanica pa sam samo s duphastonom nastavila. Meni su dali odmah jucer upute. Objasnila je setra i u koliko sati si sta dajemo i sve detaljno. I to nam je svima rekla koje smo bile na aspiraciji.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
Sanjuska drzim palceve da ti ta ruzna bol od endo cim prije prođe i da sve ovo ostavis iza sebe ❤️ doduse znam da endo ne prolazi, ali da se barem primiri.
Kad vi krecete opet? S iducom M ako sve bude okej?
Ja sam ti zadnji put bila na pregledu kod svoje privatne ginicke kad sam bila u 9. tjednu i tad smo odlucili da cemo kod nje nastaviti dalje na preglede.
Ja sam okej. I dalje u panici i strahu, ali se nadam da ce iduci pregled biti dobar i da ce prenatalni pokazati da je sve okej. Pa cu si dopustiti da se malo opustim ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Sortiraj odgovore