Bok cure, samo da vas pozdravim ja sam malo bila uzela pauzu od foruma nakon zadnjeg neuspješnog ETa, baš me pogodilo bilo, ali sad sam opet tu. Nisam čitala za nazad, vidim da se ispisalo puno stranica i da je forum baš aktivan što mi je jako drago za vidjeti, sigurno je tu hrpetina podrške, konstruktivnih savjeta i vjetra u leđa.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
ginekologica mi je bila izdala uputnicu za KKS,GUK,AST,ALT,GGT,TSH,FT4,FE,URIN,UREA,URINIKULTURA..pa si sad razmišljam vrijedi mjesec dana pretpostavljam da li da napravim nešto od toga čisto da vidim stanje tijela nakon svega ili neke od njih nemaju smisla s obzirom na svježi spontani?usput da li ste nešto pile za brži oporavak?
Cure sretno sutra..puno vas ima..navijam da sve bude super i šaljem
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Medenko draga jako mi je žao, baš šok... Držite se, uzmi sad vremena da dođeš k sebi, dala si od sebe maksimalno koliko si mogla... sad odmor, psihički i fizički... daj si vremena, odmori, uživaj u svojoj obitelji i blagdanima jer ipak imate jedni druge, nije sve tako crno... ❤️❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed
Pozdrav, ja sam imala u KBC RI blagu stimulaciju, AMH 0,8 (0,4-6,9), 4 jajne stanice, sve 4 oplodene, prijenos trodnevnog i za 5 dan su bila ostala 2 ❄️, nazalost trodnevni se nije uhvatio, nakon tog sam imala FET koji je zavrsio sa missed ab., sad sam na cekanju za zadnji ❄️ iz tog postupka.
Kloksi hvala ti puno na odgovoru. Prije svega želim ti svu sreću i uspjeh sa zadnjim❄️ i držim ti fige da uspije.
Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju amh u jedinicama ng/mol. Ja sam neke dvije godine možda mlađa od tebe i kod mene je situacija 0.4 pmol. Prošli mjesec na uzv žuto tijelo, rečeno da je bila ovulacija. Ovaj ciklus prvi puta krenula s protokolom Letrozol 3x1, trebala nakon toga dobiti štopericu, i sad na uzv doktor kaže ništa, slabo, prognoze grozne, ne mogu niti natipkati šta mi je rečeno. Ne znam jesam li ikad oko ičega bila pogođenija i obeshrabrenija. I sad sam se registrirala kako bi pitala je li netko imao uspjeha u sličnoj situaciji kao ja, koju kliniku i liječnika bi mi preporučili da odem po još jedno mišljenje jer se jednostavno ne mogu pomiriti s ovim.
Peony,
U Dalmaciji imaju 2 klinike koje daju letrozol. Možda smo kod istoga dr.
Istina je, doovljna je samo 1, samo da se oplodi i vrati i da ti dr da šansu. Sve najgore sam i ja odslušala, još polako gubim i cikluse..
Obe klinike imaju odlične stručnjake i u pravim si rukama, samo previše ubiju u startu i ne daju da se puno nadamo...
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Hej da vam samo javim 8 je konačan broj ❄️🙊😂
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Otkrij nam tajnu!! 🤣 Top!
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
ginekologica mi je bila izdala uputnicu za KKS,GUK,AST,ALT,GGT,TSH,FT4,FE,URIN,UREA,URINIKULTURA..pa si sad razmišljam vrijedi mjesec dana pretpostavljamda li da napravim nešto od toga čisto da vidim stanje tijela nakon svega ili neke od njih nemaju smisla s obzirom na svježi spontani?usput da li ste nešto pile za brži oporavak?
Cure sretno sutra..puno vas ima..navijam da sve bude super i šaljem
Vidim da imas I hormone stitne.. sad ti je TSH nakon stresa I svega sigurno povisen..
Mozda da sacekas 10-15 dana sa nalazima.. tako su meni preporucili nakon prvog spontanog.
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Odličan broj!🥳🥳🥳🥳
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Pozdrav vam cure,
Danas mi je 11 dan nakon transfera. Jutros sam vadila Betu i vrijednost je 613 IU/L. Je li to ok? Doktor mi je samo kratko odgovorio da ponovim za 2 dana. Bio je FET i vraćena je jedna blastocista.
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
27.12. 24. UZV čuje se ❤️
16.01.25. UZV ⏳
Riamaro pijem Solgar Prenatal, jedem smokve u maslinovom ulju i Euthyrox za štitnjaču. Od petog mjeseca sam izgubila 18 kg i sad vidim da što god pojedem ne prima se, tako da vidim da se i štitnjača ubrzala, čak mi je i TSH pao ispod granice. Nekako se nadam da je to u pitanju, da nije perimenopauza još uvijek.
Crni labud koliko ti traju ciklusi? Koliki je Fsh?
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji