Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    09. Prosinac 2024. 15:07

Medenko zao mi je, grlim🤗
    Xoxo wow super broj pingvinica🤩
    Ivka  sve je normalno jer svasta bpli od rastezanja, ali jesi ikad imala problem s kamencom bubreznim ili nesto, mozda da pijem bezalkoholno pivo da ispiskis to je dobro za bubrega.. kod mene je malo iskocilo na lijevoj strani rebro neznam da li to beba gura ili sta ali je bas bolno😏
    Ja sam obavila i ogtt i sve je uredno, sanjuska mogu na listu za 20.12 uzv😊, kako si ti?
    Leona kako ste ti i bebac?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• K.I.M
    09. Prosinac 2024. 15:18

Možete li mi samo potvrditi da sam našla točnu info da uputnica A3 za potrebne pretrage traju 90 dana? Znači uputnice za vađenje krvi, brisevi...

💜Medenko
    09. Prosinac 2024. 15:18

Rolica

Medenko draga jako mi je žao, baš šok… Držite se, uzmi sad vremena da dođeš k sebi, dala si od sebe maksimalno koliko si mogla… sad odmor, psihički i fizički… daj si vremena, odmori, uživaj u svojoj obitelji i blagdanima jer ipak imate jedni druge, nije sve tako crno… ❤️❤️❤️

Rolica u pravu si..i to si stalno ponavljam..suprug i Sofi su mi vjetar u leđa da ne odustajem..a vi tu cure na forumu nadahnuće koliko ste jake i da vas nista ne lomi✨
    Dunya hvala na savjetu,slicno sam i ja namjeravala 😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Crni_labud
    09. Prosinac 2024. 15:19

Nata91

Riamaro pijem Solgar Prenatal, jedem smokve u maslinovom ulju i Euthyrox za štitnjaču. Od petog mjeseca sam izgubila 18 kg i sad vidim da što god pojedem ne prima se, tako da vidim da se i štitnjača ubrzala, čak mi je i TSH pao ispod granice. Nekako se nadam da je to u pitanju, da nije perimenopauza još uvijek.
    Crni labud koliko ti traju ciklusi? Koliki je Fsh?

Prije su bili skraćeni 21-27 dana, sada i po 38 dana.. 
    Fsh 10,5 (ref.vr. 1,8-9,4),    Lh 3,3 (0,8 - 10,4),    Estradiol 0,229 (0,11 -0,54),   Prl 289 (78-597),  Test 1,1 (0,2 -2,74),   Andro 8,5 (3,09 -10,35),  Dhea 3,6 (1,8 -9,3)
    I godine, dr svaki put naglašava nije isto sa oko 30 i blizu 40-e. 
    Super što si regulirala štitnjaču, to je jako bitno, pijem i ja Euthyrox 10ak godina već, prije toga nisam se toliko debljala koliko sam se znojila strašno. S euthyroxom je to prestalo. 
    Jesi vadila vitamin D ikako, on je bitan za amh? Koliko imaš antiralnih na uzv bez stimulacije?

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

djetelina13
    09. Prosinac 2024. 15:25

Ajmeeee Xoxo pa ti si mirna za 3 života sa svojim smrzlićima 🤣🤣🤣🤣
    Toooopp. Stvarno odlicna brojkaaaaaa❤️

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Tanjanja27
    09. Prosinac 2024. 16:28

Drage moje nije me bilo neko vrijeme ali trudila sam se da vas bar citam povremeno..i znam da je bilo i dobrih vijesti ali i onih gdje moramo prosto naci snagu za dalje korake..uglavnom mnogo vas sve pozdravljam..
    Ja sam se prosli ponedeljak vratila iz Praga, klinika FertiCare i dr Lazarovska..utisak moj je da je ona zaista veliki strucnjak ali i jedna divna i pazljiva osoba..takav pristup nisam ocekivala a dobila sam ga..i bez obzira na rezultat ovog postupka necu promjeniti misljenje.. Stimulacija je bila Pergoveris i na kraju nisam bas bila previse srecna jer sam dobila 4 jc od kojih su 3 bile zrele..dobili smo tri blastice..dvije vracene jedna zamrznuta..taj rezultat jos nisam nikad ni imala tako da se ipak nadam vise nego prva dva puta..
    Simptome nemam ali bas nikakve i to mi stvara osjecaj brige da nece biti dobro..jedino grcevi u donjem dijelu stomaka, gasovi od progesterona i to je to.. sjecam se da je neko pisao o povisenoj temperaturi od 37, ali nisam sigurna da je tako..inace i ne mjerim temperaturu nikad ali evo danas je 37 

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

💜Medenko
    09. Prosinac 2024. 16:34

Tanjanja27

Drage moje nije me bilo neko vrijeme ali trudila sam se da vas bar citam povremeno..i znam da je bilo i dobrih vijesti ali i onih gdje moramo prosto naci snagu za dalje korake..uglavnom mnogo vas sve pozdravljam..
    Ja sam se prosli ponedeljak vratila iz Praga, klinika FertiCare i dr Lazarovska..utisak moj je da je ona zaista veliki strucnjak ali i jedna divna i pazljiva osoba..takav pristup nisam ocekivala a dobila sam ga..i bez obzira na rezultat ovog postupka necu promjeniti misljenje.. Stimulacija je bila Pergoveris i na kraju nisam bas bila previse srecna jer sam dobila 4 jc od kojih su 3 bile zrele..dobili smo tri blastice..dvije vracene jedna zamrznuta..taj rezultat jos nisam nikad ni imala tako da se ipak nadam vise nego prva dva puta..
    Simptome nemam ali bas nikakve i to mi stvara osjecaj brige da nece biti dobro..jedino grcevi u donjem dijelu stomaka, gasovi od progesterona i to je to.. sjecam se da je neko pisao o povisenoj temperaturi od 37, ali nisam sigurna da je tako..inace i ne mjerim temperaturu nikad ali evo danas je 37

Drzim 🤞🏽🤞🏽🤞🏽da ipak upali ovaj put..nema ljepšeg poklona za Božić🎄❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Xoxo23
    09. Prosinac 2024. 16:42

noorr 🤣🤣 bilo mi je loše prije nego sam zvala od stresa, svašta sam čitala i bojala sam se s obzirom na broj oce li uopće preživit jer sam se bojala kvalitete 🫣 

teich,tera, djetelina, ivka hvala vam cure 🥰🥰
    ali ja opet imam sto pitanja, jesu vama spominjali šta kvalitetu embrija ili neke detalje? meni je rečeno da iman za 6 transfera. 4 su po jedno, i dvi po dvi zamrzlo. O čemu i to ovisi ? 🫣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Nata91
    09. Prosinac 2024. 16:46

Crni labud vitamin D mi je bio ispod granice, pa sam pila terapiju, zadnje vađenje je bio iznad 176, a 100 je gornja granica). Uzv sam radila između 7. i 14. dana kako kad me zapalo prije postupka i bilo je po 2-3 folikula. E sad za antralne ne znam, jer koliko sam skužila oni se vide na početku samog ciklusa. Fsh mi je 11, a LH 8,1, Dhea 4,54 (2,68-9,23), nju sad moram piti tri puta na dan po 25 mg.

Ostale borilice čitam i u kojim ste vi fazama i svima držim veeelike fige 💪❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

Lunolina
    09. Prosinac 2024. 17:10

Xoxo tvoja brojka smrzlica je toliko dobra da sam se bas od srca nasmija kad sam vidjela. Cestitam! Sada ih u miru mozes vracati, a vjerujem da ce ostati i materijala za bracu ili seku ❤️ sada u miru odmori pa lagano na transfer kad se oporavis 💪🏻
    Sto se tice kvalitete, ona ti nije garancija. Nekad se super blastice ne prime, a nekad se one jadne, nikakve prime i izrastu u zdrave, prekrasne bebice ☺️
    Tanjanja drzim palceve da ovaj put bude uspjesno 🥰 evo malo za utjehu, ja do 6. tjedna nisam imala apsolutno nikakve simptome, a jako dobro poznajem svoje tijelo. Zato sam panicno vadila bete i radila testove jer nisam imala nikakav drugi dokaz o postojanju trudnoce.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.