Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

noor1994

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Jane23 ja nemam iskustva s betama no svakako bih na tvom mjestu ponovila da popratim duplanje
    Xoxo top broj stanica! Drzim 🤞🏽da ih se cim vise oplodi!
    Medenko zao mi je sto ti se cekanje produzava, nadam se da ce biti pozitivan ishod! Drzi se 😘
    Rolica sretno u IVF, i ja sam kod dr M, nadam se da ce nam objema donijeti sreću 😊

🙎‍♀️28 - AMH 14,5 pmol/L, endometrioza (laparoskopija, ubrzo nakon pojava nove ciste)
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET jedan 4.dnevni - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - 🔜

Verbena11

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

Medenko, nažalost nemam pojma za žumančanu, ali, kao što je i Simbalija rekla, KČS su definitivno dobar znak 🙂
    Držim fige da bude sve dobro 🙏🤞💗
    Kad si opet naručena? Za tjedan, dva? 
    XoXo, wow koja brojka 🥰 nek ih se što više oplodi i lijepo razvije 🤞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Simbalija

Broj poruka: 1291

Prijavi adminu

Medenko da to je onaj ptsp, sa zabrinjavajućim mahanjem glave. Shvaćam da moraju reći sve negativnosti, ali znam koliko je teško to na tom stolčiću slušati. Ponekad, kao da otvore knjigu i čitaju iz nje, kao da ne rade sa ljudima. Možda da odeš po drugo mišljenje da budeš mirnija? Kod nekog sa boljim ultrazvukom ili makar više empatije? 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Xoxo23

Broj poruka: 682

Prijavi adminu

Medenko izdrži još do pregleda, neću ti rec da ne misliš o tome ali tu je i još se bori tako da pokušaj bar ostat pozitivna 🫂🫂❤️ Simbalija da mene bas strah šta ih je toliko, nekako ne znam jesu li zrele i sad samo jedva čekam sutra da vidim koliko ih se oplodilo, iako koliko sam skužila po zakonu samo ih 12 mogu oplodit a ostale zamrznit ili sam ja nešto krivo razumila ? Pa iskreno ne znam za ICSI nisu mi ništa spominjali taj dio, ali muzu mi je spermiogram uredan pa možda i neće tako ic 🤷🏻‍♀️ za sada je otvoreno ET ali s obzirom da mi već na svakom UZV spominju da se boje hipera i nisam dobila štopericu već nešto drugo radi toga možda bude i FET. Kako god bude meni je okej, čekam već dugo mogu i još cekat 🤣 samo šta sam sad u glavi blokirana jer se bojim koliko ce njih se oplodit i doc do blastociste 🫣🫣🫣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣

💜Medenko

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Simbalija

Medenko da to je onaj ptsp, sa zabrinjavajućim mahanjem glave. Shvaćam da moraju reći sve negativnosti, ali znam koliko je teško to na tom stolčiću slušati. Ponekad, kao da otvore knjigu i čitaju iz nje, kao da ne rade sa ljudima. Možda da odeš po drugo mišljenje da budeš mirnija? Kod nekog sa boljim ultrazvukom ili makar više empatije?

Znam da u ovom ranom stadiju oni ne mogu puno..ako me ne uspiju ubaciti u utorak otići ću privatno,pojest ću se za dva tjedna🫣a i nije da ijedna od nas ima izbora..moliš se da si izuzetak,da su i oni samo ljudi,da će idući uzv donijeti srecu i to je to…vise od toga nemozes i mislim da je to ono najgore prihvatiti da si nemoćan 🥺😔

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣

Xoxo23

Prijavi adminu

noor1994, verbena hvala vam cure 🥰🥰❤️🫂🙏🏻

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)

Simbalija

Prijavi adminu

Xoxo da u zakonu zapravo piše da se smije koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije  tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica i od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. Iskreno, mislim da ako se dobije više da idu na oplodnju svih jer po statistici samo tridesetak posto dođe do blastocista. Tako da ne moraš brinuti da će ih biti previše, a ostat će ti ih da se vratiš po brace i seke, a da ne moraš opet kroz torturu stimuliranog postupka. Vidim da dosta često ako ih je tako puno idu na FET da se tijelo ipak malo odmori. Svakako držim fige da dobiješ lijepe vijesti. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Simbalija

Prijavi adminu

💜Medenko

Znam da u ovom ranom stadiju oni ne mogu puno..ako me ne uspiju ubaciti u utorak otići ću privatno,pojest ću se za dva tjedna🫣a i nije da ijedna od nas ima izbora..moliš se da si izuzetak,da su i oni samo ljudi,da će idući uzv donijeti srecu i to je to…vise od toga nemozes i mislim da je to ono najgore prihvatiti da si nemoćan 🥺😔

Oh znam taj osjećaj, ali ne preostaje nam ništa drugo nego vjerovati, sve dok ima nade ima i vjere da će sve biti ok. Oboružaj se strpljenjem i zanimacijama, vrijeme sporo ide kad moraš čekati, ali brzo će utorak 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    ........loading.......

Xoxo23

Prijavi adminu

Simbalija  nisam znala za to, nadam se svakako da će bit dobro, pa ako treba i jedna koja valja 🥰 hvala 🫂❤️ Medenko ma ja te razumim, ako vidiš da ne možeš cekat otidi i privatno da ti bude lakše psihički 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

djetelina13

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

Wooow Xoxo top brojka 🥰 
    Riamaro užasno mi je žao😢
    Ja sam bila danas na apsiraciji i imala sam 3 folikula i u svakom je bila jajna stanica, šta me pozitivno iznenadilo jer je to bila blaga stimulacija slična kao prvi put a prvi put je ispao fijasko. Pitanje je kakve su kvalitete ali to cemo sutra doznati. 🙂 držite fige🤞

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    *prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
    *drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
    *treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.