Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blueberry12
    25. Rujan 2025. 09:08

Jane sretno danas! 

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
    9/25 prvi postupak
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    11/25 salpingektomija ✂️ ⏳

• AuroraBorealis
    25. Rujan 2025. 09:23

Hope ne znam, vidjela sam da su druge cure imale isto tako velike kao i ti... a kod mene vjerojatno dr igra malo više na sigurno jer sam u pc... sretno nam sutra! 🤞🤞

Jane sretno danas! 🤗

Cure, samo ću reći da vam se divim što izdržite sve te bocke, ja sam jučer samo štopericu davala i nije mi bilo dobro, oprao me hladan znoj (ako je ovo najtanja i najmanje bolna, ne znam kako preživjeti one u stimuliranom), a muža sam morala otjerati u drugu sobu jer je bio još gori paničar od mene 🙈🙈

Ja (38), svi nalazi uredni - jedino terapija za snižavanje TSH; AMH 11,2, TSH 2,8
    On (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
    pokušavamo od 05/23
    Vinogradska:
    06/25 - prve konzultacije
    09/25 - IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija 🗙
    11/25 - na listi za lijekove i planiran stimulirani postupak

Markolina
    25. Rujan 2025. 11:03

Aurora prva injekcija je najgora, ostale već idu lakše 🙂
    Ja se isto sama bockam i potjeram muža u drugu sobu, njemu je to grozno i samo cvili da on to nikad ne bi mogao 😁

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

jane23
    25. Rujan 2025. 11:56

Mukii, Stefica, blueberry, Aurora hvalaaa 🥰 
    Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer. 

Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖
    10.mj. FET 2🐧⏰🙏

• Mukii
    25. Rujan 2025. 12:38

jane23

Mukii, Stefica, blueberry, Aurorahvalaaa 🥰
    Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer.

Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶

Jane super vijesti! Bas me zanima hoce li ti injekcije prije podici progesteron, nadam se da ce sve biti u redu i da si u utorak pupo 🤞🍀 Jesi li ih mozda pitala kako to da se odlucuju na stimulirani ciklus? Vidim da si i ti drugi puta u stimuliranom, zanima me zasto ga smatraju boljim

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET

Markolina
    25. Rujan 2025. 12:40

Jane odlične vijesti, držim fige da progesterona bude ok 🤞

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

Blueberry12
    25. Rujan 2025. 12:50

Jane neka progesteron ovaj put rasturi! 🍀

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
    9/25 prvi postupak
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    11/25 salpingektomija ✂️ ⏳

Lori🍀
    25. Rujan 2025. 12:51

Jane nadam se da će biti sve idealno za transfer u utorak Endometrij ti je top!

Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

💜Medenko
    25. Rujan 2025. 12:57

Jane neka sve bude kako treba do transfera🤞🏽✨
    Lori progesteron ti zvuci top🌟
    Cure zelim nam svima sretan završetak rujna a listopad nek bude još bolji🙏🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜

• Mukii
    25. Rujan 2025. 13:13

Lori🍀

Janenadam se da će biti sve idealno za transfer u utorakEndometrij ti je top!

Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.

Odlican ti je progesteron!! 😊 drzimo fige za transfer sutra🤞 Ti si u prirodnom FET-u? Jesi li koristila sto od lijekova? 

I ja svima zelim sretnu jesen❤️

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.