Jane sretno danas!
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
11/25 salpingektomija ✂️ ⏳
Hope ne znam, vidjela sam da su druge cure imale isto tako velike kao i ti... a kod mene vjerojatno dr igra malo više na sigurno jer sam u pc... sretno nam sutra! 🤞🤞
Jane sretno danas! 🤗
Cure, samo ću reći da vam se divim što izdržite sve te bocke, ja sam jučer samo štopericu davala i nije mi bilo dobro, oprao me hladan znoj (ako je ovo najtanja i najmanje bolna, ne znam kako preživjeti one u stimuliranom), a muža sam morala otjerati u drugu sobu jer je bio još gori paničar od mene 🙈🙈
Ja (38), svi nalazi uredni - jedino terapija za snižavanje TSH; AMH 11,2, TSH 2,8
On (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
06/25 - prve konzultacije
09/25 - IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija 🗙
11/25 - na listi za lijekove i planiran stimulirani postupak
Aurora prva injekcija je najgora, ostale već idu lakše 🙂
Ja se isto sama bockam i potjeram muža u drugu sobu, njemu je to grozno i samo cvili da on to nikad ne bi mogao 😁
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Mukii, Stefica, blueberry, Aurora hvalaaa 🥰
Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer.
Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Mukii, Stefica, blueberry, Aurorahvalaaa 🥰
Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer.
Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶
Jane super vijesti! Bas me zanima hoce li ti injekcije prije podici progesteron, nadam se da ce sve biti u redu i da si u utorak pupo 🤞🍀 Jesi li ih mozda pitala kako to da se odlucuju na stimulirani ciklus? Vidim da si i ti drugi puta u stimuliranom, zanima me zasto ga smatraju boljim
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Jane odlične vijesti, držim fige da progesterona bude ok 🤞
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Jane neka progesteron ovaj put rasturi! 🍀
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
11/25 salpingektomija ✂️ ⏳
Jane nadam se da će biti sve idealno za transfer u utorak Endometrij ti je top!
Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jane neka sve bude kako treba do transfera🤞🏽✨
Lori progesteron ti zvuci top🌟
Cure zelim nam svima sretan završetak rujna a listopad nek bude još bolji🙏🏽💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜
Janenadam se da će biti sve idealno za transfer u utorakEndometrij ti je top!
Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.
Odlican ti je progesteron!! 😊 drzimo fige za transfer sutra🤞 Ti si u prirodnom FET-u? Jesi li koristila sto od lijekova?
I ja svima zelim sretnu jesen❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Sortiraj odgovore
Najstariji