Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    17. Kolovoz 2021. 16:21

Tea cestitam na beti 🤰😘 Beba nase bolnice su koma, probaj izdrzati 😘 Asli vjerujem da boli ali sve za malog 🧸

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    17. Kolovoz 2021. 16:23

Cure imam pitanje. U zadnja dva ciklusa od stimulacije imam koma znakove pmsa. Ono grcevi mi krenu do 9 dana prije menstruacije. Događa li se još kome? 😔

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 17:02

Kača 🌺

Cure imam pitanje. U zadnja dva ciklusa od stimulacije imam koma znakove pmsa. Ono grcevi mi krenu do 9 dana prije menstruacije. Događa li se još kome? 😔

Da. Meni. Budem čudno naduta i sve me živo boli. A i osjećam ovulaciju,  sve me probada čak i 6mj nakon simulacije osjećala sam se koma. Grcevi,  grcevi i grcevi 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    17. Kolovoz 2021. 17:26

Razumna

Kača 🌺

Da. Meni. Budem čudno naduta i sve me živo boli. A i osjećam ovulaciju, sve me probada čak i 6mj nakon simulacije osjećala sam se koma. Grcevi, grcevi i grcevi

Oki hvala, malo me uplasilo da nemam neku upalu. Kako si ti? Jos 3 dana do ❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

GPgirl
    17. Kolovoz 2021. 17:38

Kača 🌺

Meni obrnuto🤣 Imam uvijek uzasan PMS koji traje 10 dana i bolove kada dobijem. Nakon stimulacije ne toliko🤷‍♀️ Valjda tijelo kuzi da mi treba odmor😁

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    17. Kolovoz 2021. 18:09

Beba4321

Asli ma nije zadovoljavajuća nikako.. U biti mi sad veći problem radi to što ona raste.. I danas mi je doktorica na pregledu bila jako gruba, nikad gori pregled nisam imala i sad točno osjetim sve dolje. Nije da boli, ali ono, ubila me žena 😂😂

Jesu bar nasli to nesto u abdomenu ili di su vec vidjeli 🤔🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Beba4321
    17. Kolovoz 2021. 18:19

anchy321

Beba4321

Asli ma nije zadovoljavajuća nikako.. U biti mi sad veći problem radi to što ona raste.. I danas mi je doktorica na pregledu bila jako gruba, nikad gori pregled nisam imala i sad točno osjetim sve dolje. Nije da boli, ali ono, ubila me žena 😂😂

Jesu bar nasli to nesto u abdomenu ili di su vec vidjeli 🤔🤔

Moj doktor je vidio, oni u bolnici nisu vidjeli danas ujutro.. I sad mi je doktor javio na kojoj je poziciji našao i rekao mi je ukoliko na idućem pregledu ne nađu da im samo pokažem njegov mail s pozicijom pa neka im pomogne to.. Tako da valjda ću sutra imati kakav pregled pa da vidimo što je.. 

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Trecasreca
    17. Kolovoz 2021. 18:32

Beba zelim ti sve najbolje i da cim prije saznas na cemu si 🙏🏽 Drzi se 💜
    Ja danas lezim,jer imam neki cudan pritisak i bol tjekom hodanja 😵‍💫😵‍💫. Zanima me dali je ikome ovdje tako bilo?
    Ako nebude bolje do sutra otici cu na hitnu da me malo pogledaju,malo se bojim 😓😓.
    Neke cure mi kazu da je to normalno jer se maternica siri i da je samo bitno da bol nije stalna i da ne krvarim 

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Kolovoz 2021. 18:33

Beba4321 jako mi je žao što proživljavaš takav stres...nadam se da ćeš što prije dobiti rasplet priče i da nije nešto opasno.... 😘
    Lindsay 😇❤❤ maco moja najljepša,sve znaš 🥰
    Samara 🤗🤗🤗
    TIvy , Avocado šaljem zagrljaje ❤
    .
    Mi smo danas bile na pregledu i imamo 1463g , lijepo napredujemo i jako jako smo aktivni ,toliko da smo morali ponavljati ctg 😅🤣
    .
    Od srca vam želim svima takav blagoslov i samo ne odustajte,jer i ja sam jedna od onih koja je mislila da nikada neću uspjeti  i evo nas 🥰❤
    .
    Anchy321 piši 31.8 sljedeći UZV ❤

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Kolovoz 2021. 18:36

Trecasreca

Beba zelim ti sve najbolje i da cim prije saznas na cemu si 🙏🏽 Drzi se 💜
    Ja danas lezim,jer imam neki cudan pritisak i bol tjekom hodanja 😵‍💫😵‍💫. Zanima me dali je ikome ovdje tako bilo?
    Ako nebude bolje do sutra otici cu na hitnu da me malo pogledaju,malo se bojim 😓😓.
    Neke cure mi kazu da je to normalno jer se maternica siri i da je samo bitno da bol nije stalna i da ne krvarim

Evo meni ,ja čim duže od pola sata provedem na nogama,
    imam osjećaj da ju moram pridržavati da ne ispadne. 
    Baš grčenje cijelog tog dijela po dužini....
    Kaže doktorica da je normalno jer beba raste i sve više vrši pritisak 😍

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.