D_Štoperica - 31tt curica, 17.8 UZV - sretnoo i uzivaj s bebicom 🤗❤️
Beba ajme...drzi se..valjda ces konačno danas znat sts i kako..ovo je bas igra zivaca....
Miss_Ivy jaooo 😔 pa valjda ce konačno nać uzrok bolova..ovo sad bas preee dugo traje kod tebe...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Tea i Lindsay cestitam vam od 💓 🥰😘
Beba 😢 drzi se, bit ce sve u redu. 🙏🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Lindsay cestitam na udaji na ljepoj beti, neka sve i dalje bude po skolski ☺
Beba nadam se da ce se to rijesit danas, nisam iskreno ni znala za takvo nesto...
Ja sam polagano pocela osjecat svoju bebu... nije stalno al ponekad kad dodirnem stomak osjecam ko da me nesto skaklja unutra i gmiže... kad pojedem slatko svaki put osjetim nakon sta stavim ruku na stomak 😊😊❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Dobar dan drage žene, imam jedno pitanje.. Naime prije 2 godine sam završila sa teškom upalom jajovoda gdje mi je taj jajovod izvađen a drugi je ostao pod pricom da je taj neprohodan isto. Mjesec dana od operacije doktor je rekao da on nije siguran jer je neprohodan ili ne što je mene bacilo u nedoumicu.. Napravila sam privatno sono hsg gdje mi je doktor rekao kako je preostali jajovod prohodan i tekucina prolazi bez problema.. Suprug je radio spermiogram i prvo je bila oligospermija pa asthenozoospermia.. Zanima me jeli od vas koja imala slicno iskustva i jeli uspjela zatrudnjeti prirodno.. Mi pokušavamo ali ništa se ne dešava.. Hvala
Anchy samo sam umorna i preosjetljiva vjerojatno, i jednom cu ti kasnije pisati zasto sam zasad odustala od Os.. Jedva cekam cuti tvoje iskustvo i drzim fige i na rukama i na nogama da bude dobitno
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lindsay cestitam na vjencanju i trudnoci ❤️❤️
Beba, nadam se da ce biti ok. Tko zna mozda ovaj jedan ishod u maternici bude ok 🥰, a abdomenalnu trudnocu uklone ❤️ Javi nam se
Ivevk, klomifenske stimulacije ti se najcesce broje pod prorodni ciklus. Ja sam u orirodnom isla sa klomienom i pozalila. Prvo on uzasno stanjuje endometrij. Inace mi 6 dan ciklusa bude vec oko 7,8 a sa njim mi je bio 4 i jedva mi je 10 dan dosao do 6 uz svu ciklu a na litre sam popila. Drugo naoravio mi je neke tri jajne stanice al svaku razlicite velicine i to ono drasticno tako da je ustvari bio samo jedan za punkciju i to se nije cionio dobar jer je bio neoravilan. Na kraju smo odustali od punkcije. Dr Vlasic uvije savjetuje ako vec ides prirodan ciklus da onda bide bas prirodan jer neke zene jednostavno ne reagiraju dobro na stimulaciju. A realno sto mi vrijedi ubila sma se od stimulacije dobila ih 12 js a na kraju od toga samo dva. Tako da ja definitivno od 10 mj svaki mj na prirodnjake. ❤️ Ciste
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Btw IVEVK svida mi se kombinacija PRIRODNI CIKLUS plus ICSI metoda. Iz razloga sto onda oni za tu jednu jajnu stanicu odaberu najbolji spermij. I ne postoji mogucnost da ju oplodi neki losiji. To se meni nor ovaj put dogodilo, 4 jajne stanice su mi oplodila 2 spermija ali losa. Tako da sam se raspitala za ovu varijantu i puno njih je na taj nacin uspjelo.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Lindsay cestitam, najljepsi poklon je tu ❤️🤰🥰 Beba jako mi je zao sto ti se to događa, da zavrsi u abdomenu je bas rijetko 😐 drzi se 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Evo ja zvala danas doktora i kaže da mi je progesteron dobar za luteinsku fazu. Kaže da treba biti iznad 5.5 kako bi bio potpora žutom tijelu i da ne postoje znanstveni dokazi da što je veći progesteron da ćeš sigurnije ostati trudna. Pošto je meni 3x veći od tog 5.5 kaže da je to dobro i da ne brinem. 🤷
Beba baš mi je žao što ti se sve to događa. Ovo je stvarno rijetkost. Nadam se da ćeš danas saznati sve i da će proći sve što bolje može. Javi se ❤️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
HOPE33 Nisam cula za taj sprej.. ako je isao na ful stimulaciju znaci da si i prije reagirala dobro na ful st. Valjda zato kod mene ne zeli da bacam pare i unosim to sve a rezultat isti, tebi je amh ipak veci od mog. Ne znam sta bi vise mislila.. osim da mu vjerujem i da ne razmisljam.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji