Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikolina86
    18. Kolovoz 2021. 08:04

anchy321

Sretno svimo koji nešto imaju 🤗
    sara_a12tt 18.08 nifty

sara_a sretno danas, pratimo se 😀
    Ja 23.08. imam i uzv i Nifty. 

👱‍♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l

👱‍♂️45 godina, svi nalazi savršeni

11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0

04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju

5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
    Beta 01.07. 369,3
    Beta 03.07. 776,7
    16.07. ❤️

• Josipab
    18. Kolovoz 2021. 08:22

Maslačak draga,nek je bebica dobro,znam da ti nije NIMALO,ali vec si na pola puta s mučninama! Preporodit ces se kad produ!drzi se ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anči 💕
    18. Kolovoz 2021. 08:45

Maslačakxx

Jutro cure, u mene po starom, mučnine non stop, povraćanje nekad manje nekad neizdrživo, ne mrdam nigdi osim na preglede, sve je ok s bebom zasad. Želim vam svima sriću u kojoj god da ste fazi, žao mi je da ne pratim više, ali ne mogu ništa od mučnina nego ležat zatvorenih očiju.
    Sritno vaaam 💕💕

Bas mi je drago da si se javila..nadam se d ace brzo prestat te mučnine da mozes lijepo uzivat u trudnoci 🤗❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

iris_iris
    18. Kolovoz 2021. 09:03

Hope33

iris_iris

Hope33 mogu te malo pitati oko tog progesterona i lh. Kako ste to detektirali? Jesi išla vadit dok si još bila pod stimulacijom? Jesu ti komentirali da je to povezano s nižim amh? Jel te Radončić sam slao ili si napomenula da je možda to bio problem? (to me zanima jer sam i ja bila kod njega, nikad nije slao na dodatne pretrage) Kolike su bile vrijednosti te povišene ako se možeš sjetiti? 100 pitanjahvala!

U 1.postupku, full stimulacija, 9 ti dan ciklusa, prije stoperice, dr. mi je vadio estradiol i progesteron, on je bio 5.4, i radi toga je dr odustao od svjezeg transfera, cekala sam fet, poslije kod polustimulacija s letrizolom progesteron mi nije ni vaden, a dr Radoncicu sam ja napomenila to sta mi se dogodilo u 1 postupku, na to je on rekao (suprefakt idemo s njim i ne moramo progesteron ni mjerit, znam da ce bit nizak), da nazalost citala sam da je to povezano i s ranijom menopauzom, al nisam pitala doktora..

Hvala ti na pojašnjenju! Ja imam puno niži amh od tebe tako da ko zna kakva je kod mene situacija. Baš ću si zapisati da to prokomentiram s dr. Ako smijem pitati - koliki su ti FSH i LH? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Asli 🌱
    18. Kolovoz 2021. 09:06

Bok cure, sretno svima danas koji nešto imaju 🍀
    Uzrok mojih strašnih bolova jučer je bio preprepun mjehur kojeg ja sama nisam mogla isprazniti (jednostavno ne ide), pa su mi ga ispraznili kateterom i dali injekciju ketonala i bila sam kao nova 🥳
    Danas se opet mučim s mokrenjem, kaže doktorica da je to od pritiska maternice na mjehur. 
    Jel imao netko sličnih problema i kako ste to riješile?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Beba4321
    18. Kolovoz 2021. 09:43

Jutro cure,sretno svima koje imaju danas nešto ❤️
    Ja sam zaključila da sam ja bezveze u bolnici.. Danas mi ništa neće raditi, nego sutra novu betu vaditi i novi ultrazvuk.. Pitala sam ih šta ja ne mogu od doma doći kod njih na to jer ovako bezveze samo ležim u bolnici.. I rekli su da ne, da moram ostati tu za svaki slučaj..

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Hope33
    18. Kolovoz 2021. 09:48

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33 mogu te malo pitati oko tog progesterona i lh. Kako ste to detektirali? Jesi išla vadit dok si još bila pod stimulacijom? Jesu ti komentirali da je to povezano s nižim amh? Jel te Radončić sam slao ili si napomenula da je možda to bio problem? (to me zanima jer sam i ja bila kod njega, nikad nije slao na dodatne pretrage) Kolike su bile vrijednosti te povišene ako se možeš sjetiti? 100 pitanjahvala!

U 1.postupku, full stimulacija, 9 ti dan ciklusa, prije stoperice, dr. mi je vadio estradiol i progesteron, on je bio 5.4, i radi toga je dr odustao od svjezeg transfera, cekala sam fet, poslije kod polustimulacija s letrizolom progesteron mi nije ni vaden, a dr Radoncicu sam ja napomenila to sta mi se dogodilo u 1 postupku, na to je on rekao (suprefakt idemo s njim i ne moramo progesteron ni mjerit, znam da ce bit nizak), da nazalost citala sam da je to povezano i s ranijom menopauzom, al nisam pitala doktora..

Hvala ti na pojašnjenju! Ja imam puno niži amh od tebe tako da ko zna kakva je kod mene situacija. Baš ću si zapisati da to prokomentiram s dr. Ako smijem pitati - koliki su ti FSH i LH?

Pitaj svakako, fsh su mi prosle godine bili, fsh 12, a lh 10, poslije toga ga se nisam usudila ni kontrolirat, ciklusi od 23 do 26 dana...ma triba bit uporan i bit ce :)

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Asli 🌱
    18. Kolovoz 2021. 09:57

Beba4321

Jutro cure,sretno svima koje imaju danas nešto ❤️
    Ja sam zaključila da sam ja bezveze u bolnici.. Danas mi ništa neće raditi, nego sutra novu betu vaditi i novi ultrazvuk.. Pitala sam ih šta ja ne mogu od doma doći kod njih na to jer ovako bezveze samo ležim u bolnici.. I rekli su da ne, da moram ostati tu za svaki slučaj..

Baš mi je žao što se mučiš.. vjerojatno žele da si tamo da se nešto ne zakomplicira. Izdrži još malo ❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

iris_iris
    18. Kolovoz 2021. 10:10

Hope33

iris_iris

Hope33

iris_iris

Pitaj svakako, fsh su mi prosle godine bili, fsh 12, a lh 10, poslije toga ga se nisam usudila ni kontrolirat, ciklusi od 23 do 26 dana…ma triba bit uporan i bit ce :)

Ja imam fsh 10 i lh 4 mjereno prije god i pol jer kasnije kad sam mjerila nije bilo prošlo dovoljno od stimulacija pa ti rezultati nisu baš relevantni. A da, treba malo i sreće, nadam se da će biti. Tebi čestitam na uspjehu ❤️❤️ i hvala ti na info! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

GPgirl
    18. Kolovoz 2021. 11:01

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33

iris_iris

Pitaj svakako, fsh su mi prosle godine bili, fsh 12, a lh 10, poslije toga ga se nisam usudila ni kontrolirat, ciklusi od 23 do 26 dana…ma triba bit uporan i bit ce :)

Ja imam fsh 10 i lh 4 mjereno prije god i pol jer kasnije kad sam mjerila nije bilo prošlo dovoljno od stimulacija pa ti rezultati nisu baš relevantni. A da, treba malo i sreće, nadam se da će biti. Tebi čestitam na uspjehu❤️❤️ i hvala ti na info!

i ja sam team nizak AMH i dobijem u stimuluranom 2 stanice od toga jedna dobra😒 Koliko antralaca imate? Ja izmedju 6-8.  Moja AMH je 9

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.