Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    16. Kolovoz 2021. 23:22

RebekaB

Hope33

RebekaB

Hope33

RebekaB

Hope33

Rebeka, je, 1.postupak je bio u Sparca, terapija je bila bemfola 225+menopur, ukljucen cetrotide i stoperica, od 6 stanica, 3 nisu bile dobre, i imala sam povisen preovulacijski progesteron radi cega smo morali ici u fet, ostala 1 blastica i beta negativna. Bila sam pomalo razocarana rezultatom, makar znam da je 1 put vise pogadanje..Poslije sam sam pod pritiskom okolice otisla u Cito, ali ni tamo nije bilo srece (blagi protokoli i nikad nista), makar mislim da je konstatno bio problem u tom preovulacijskom progesteronu kojeg dr Poljak nije ni mjerio. Nakon toga sam otisla za Zg, i dr Radoncic je detektira i povisen prolaktin (ukljucio bromergon) i suprefakt od prije pocetka ciklusa (pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh odnosno povecanog progesterona), vidim da je i tebi amh problem, moj topli savjet, pokusaj jos koji put u Sparca, a onda pravac Repromed, Lucinger, Ivf ..Zg je Zg :)

Da, to je plan, jos 1x Sparac a onda preko hzzo-a u Ivf. Nizak amh je kod mene 'jedini problem'.. idemo na kvalitetu JS jer kolicine nema.. uzimam dheu vec duze i manje vise sve preporuceno. Meni je progesteron nizi: 27.0 nmol/L..

E dobro si odlucila, ma ovo je progesteron koji se digne prije ovulacije (kad ne treba).haha.pa ta pojava valjda stvori ne optimalan endometrij..a i mm je imao normalne nalaze pa nikad nista prirodno, dakle taj amh nas ocito zeza..

I sad si ostvarila trudnocu?

Jesam hvala Bogu, iz 6. tog postupka (7 transfera), samo jednom sam imala smrzlica i to trodnevnog (ne perspektivnog), dotad nikad nista, ni sjena na testu. Treba bit uporan i ne gubit vrime jer nije na nasoj strani, ja sam od panike zbila sve postupke u godinu ipo dana🙄

Sa ovim uspjesnim postupkom si bila u ful stimulaciji ili prvo letrozol pa onda ostalo? I jel to smrzlic bio? Ja nemam nista za zamrznut… a na ful stimulaciju isti odgovor kao i na polu.. bas sam danas Sparca zvala i kaze i idemo opet femara od 2-6og dana 3x1 pa onda 6ti dan pregled i vidjeti dalje..

Uspjesni je bio full stimulacija, od 15 tog dana ciklusa koji prethodi suprefact sprej, a od 3 dana ciklusa pergoveris prva 3 dana 225 jedinica, ostale dane 150 jedinica, i stoperica brevactid, nije bilo nikad vise stanica (9) i cak se islo do 5 tog dana, makar do 5 tog dana dosle su 2 blastice i 2 morule, morule pustene jos jedan dan i stale s razvojem.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

⭐ Miss_Ivy ⭐
    16. Kolovoz 2021. 23:26

Linsday cestitam na vjencanju i na divnoj beti. Od srca ti zelim da sve bude u redu i da budete sretna obitelj ❤️
    Anchy nisam ih zvala.. Idem u srijedu kod privatnog ginekologa, pa cu vidjeti dal ce otkriti uzrok mojih bolova, jer mene jos uvijek boli dolje 😔 trenutno se ne žurim, i ja se udajem iduci mjesec, ali ja cu svakako ici nakon vjencanja u fet. Hvala ti sto pitas, stvarno se lijepo brines za sve nas 🥰

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Beba4321
    16. Kolovoz 2021. 23:57

Pozdrav cure.. Evo javljam se sada, trebalo mi je da mi se malo slegnu dojmovi o tome što mi se događa..
    Naime, danas mi se na uzv u maternici pokazala GV.. Za ne vjerovati jelda? ALI to nije sve, jer šou se nastavlja..doktor ustanovi GV i kao ok nešto se pokazalo, je da kasni 2 tjedna ali bar nije vanmaterična. Ali dajte da ja još vidim malo jajnik i jajovode.. I gleda on gleda, kad hoop, nešto od 17mm, ali ne u jajniku, ne u jajovodu nego u j**** abdomenu.
    Za sutra hitno u bolnicu po drugo mišljenje i usput uputnica za bolničko liječenje jer će vjv.trebati..na čudu smo i ja i doktor, jedna blastica i dvije čudne stvari u meni.. Ne znam koliki peh u životu možeš imati da uđeš u onih par % žena s abdominalnom vanmateričnom trudnoćom.. Sutra vam još javim sve, hvala Bogu nikakve bolove nemam,a sutra se nadam da ću riješiti svu muku.. 

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Ivevk
    17. Kolovoz 2021. 00:27

Beba4321

Pozdrav cure.. Evo javljam se sada, trebalo mi je da mi se malo slegnu dojmovi o tome što mi se događa..
    Naime, danas mi se na uzv u maternici pokazala GV.. Za ne vjerovati jelda? ALI to nije sve, jer šou se nastavlja..doktor ustanovi GV i kao ok nešto se pokazalo, je da kasni 2 tjedna ali bar nije vanmaterična. Ali dajte da ja još vidim malo jajnik i jajovode.. I gleda on gleda, kad hoop, nešto od 17mm, ali ne u jajniku, ne u jajovodu nego u j**** abdomenu.
    Za sutra hitno u bolnicu po drugo mišljenje i usput uputnica za bolničko liječenje jer će vjv.trebati..na čudu smo i ja i doktor, jedna blastica i dvije čudne stvari u meni.. Ne znam koliki peh u životu možeš imati da uđeš u onih par % žena s abdominalnom vanmateričnom trudnoćom.. Sutra vam još javim sve, hvala Bogu nikakve bolove nemam,a sutra se nadam da ću riješiti svu muku..

Ajoj draga moja, drzi se, zelim ti svu srecu svijeta..
    Ja sam prosla dvije vanmaternicne u jajovodu.. Bome ovo nisam jos dozivila... 
    Drzim fige da bude sve dobro🙏🙏🙏🙏🙏

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 00:38

Beba4321

Beba drži se ♥️
    Možda on nije dobar dijagnosticar. Možda je krivo vidio. Možda će sve izaći na dobro 🙏♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Kolovoz 2021. 00:45

Beba javi nam se sutra, drzim fige da se sutra rijesi sve, da znas na cemu si! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Asli 🌱
    17. Kolovoz 2021. 02:31

Lorena3009 nisu ni ponavljali UZV, mislim da neće tako brzo ponavljati ako nema potrebe. Prije me više zatezalo i grčilo kad sam krvarila, sad me više sječe, šta god to značilo. Ali ne cijelo vrijeme. Pitat ću doktoricu sutra ako se pojavi.
    Beba stvarno ne mogu vjerovati 🤯 Nadam se da nije ništa strašno, da ipak postoji neko bolje objašnjenje. Javi nam sve 🤞

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

freya_444
    17. Kolovoz 2021. 06:03

Lindsay

Roxy, joaipab, arnoldicehvala od srca
    Freyaznam tvoju magicnu pricu iz bajke i zelim ti divnu trudnocu do kraja ❤

Hvala ti puno draga moja 💖💜🤰🌸

Lucija 16.12.2021.💗

GPgirl
    17. Kolovoz 2021. 06:55

Beba4321

o jbm😔 Drzi se❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    17. Kolovoz 2021. 06:56

Lindsay cestitke na svemu❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.