Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Kolovoz 2021. 18:37

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Trecasreca

Beba zelim ti sve najbolje i da cim prije saznas na cemu si 🙏🏽 Drzi se 💜
    Ja danas lezim,jer imam neki cudan pritisak i bol tjekom hodanja 😵‍💫😵‍💫. Zanima me dali je ikome ovdje tako bilo?
    Ako nebude bolje do sutra otici cu na hitnu da me malo pogledaju,malo se bojim 😓😓.
    Neke cure mi kazu da je to normalno jer se maternica siri i da je samo bitno da bol nije stalna i da ne krvarim

Evo meni ,ja čim duže od pola sata provedem na nogama,
    imam osjećaj da ju moram pridržavati da ne ispadne.
    Baš grčenje cijelog tog dijela po dužini….
    Kaže doktorica da je normalno jer beba raste i sve više vrši pritisak 😍

I da napomenem da mi je to bilo od cca 16tt , ne samo sada 🤔

endometrioza

Trecasreca
    17. Kolovoz 2021. 18:37

Dada- hvala ti na odgovoru,malo si me utjesila 😘

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    17. Kolovoz 2021. 18:43

Trecasreca, evo mene bas danas boli dole skroz nisko ispod jajnika,jutros s desne strane a sad s live strane. Ka da cu ostat u tom polozaju kad se nesto nagnem,bas nelagodno. Takoder,mislim da je to sad od širenja maternice. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

☯️
    17. Kolovoz 2021. 18:52

Pozdrav cure! Inace sam vec 2 godine aktivna na ovom forumu,doduse na temi LH trakica,ali ginekolog je vec par puta spomenuo mogucnost MPO postupka pa imam jedno pitanjce za vas ako ce mi koja od vas znati reci. Inace napravila sam hormonski status,sve je uredno,papa je vec godinama uredna,brisevi su sad uredni nakon sto sam u 5mj imala ureaplazmu pa smo muz i ja pili 12 dana doksiciklin i uspjeli smo ju rijesiti. Maternica i jajnici su uredni i cisti,samo sto je lijevi jajnik trenutno bez ikakvih JS,odnosno doktor mi je privatno to objasnio da je u fazi mirovanja i radi samo desni pa je to obrazlozenje neredovitih ciklusa iako je hormonski status i sve uredno. Socijalac mi je preporucio da muz napravi spermiogram da se vidi ima li smisla da idem na HSG ili ne pa smo cekali 3 mjeseca da prode ovo ljeto i godisnji a i taman da se sperma obnovi pa da bude realnija slika zbog antibiotika i svega. E sad moje je pitanje,kome privatno ici napraviti spermiogram? Ne znam jel koja od vas obavljala pretrage u Samoboru kod Škvorca jer mi je to najblize od kuce,sve ostalo mi je vise od 45min,a muz ima tu psihicku barikadu da nemoze na nepoznatom teretnu biti opusten i svrsiti,a spermio moramo napraviti,pa me samo zanimalo ako je koja bila tamo da mi pojasni jel primaju uzorke samo rano ujutro ili moze i kasnije,kolika je cijena,uzimaju li uputnice s nadoplatom mozda za tu pretragu i ono najvaznije - je li kod njih spermiogram u rangu onih iz bolnica s odjela humane (promatraju spermije golim okom kako se ponasaju i koliko su brzi) ili je to ipak kao i kod vecine da uzmu uzorak i onda ugrubo sve bude napisano? Hvala vam unaprijed na odgovoru!
    P.S. Inace vas pratim u tisini vec neko duze vrijeme i divim se vasoj snazi i sretna sam radi svakog plusica u ovoj grupi kao da je moj vlastiti ☺️ Takoder,cestitke friskim trudnicama 🥳🥳🥳

Trecasreca
    17. Kolovoz 2021. 18:53

Mene boli samo kad hodam-ubiti nije to bol nego neki pritisak,a najbitnije mi je da bebu osjetim 🥰-i stalno drzim ruku i uvjeravam se da se koprca unutra 😂🥰
    Sama psiha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

SeniRemmus
    17. Kolovoz 2021. 19:09

Trecasreca

Mene boli samo kad hodam-ubiti nije to bol nego neki pritisak,a najbitnije mi je da bebu osjetim 🥰-i stalno drzim ruku i uvjeravam se da se koprca unutra 😂🥰
    Sama psiha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Trecasreca to su vjerojatno ligamenti zbog širenja maternice. Mene baš zna presijeći ako se naglo okrenem ili ustanem. Glavno da bebe osjetimo da lupkaju 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Trecasreca
    17. Kolovoz 2021. 19:21

🥰💜🥰💜 ja se nadam da je to 😘😘

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Tweety88🐞
    17. Kolovoz 2021. 19:30

Beba koja uzasna neizvjesnost. Jako mi je zao sto ti se to dogada i nadam se da ce se uskoro napokon utvrditi ima li ili nema icega i o cemu se radi. Drzi se 💪🏻❤
    Dada jako lijepo da bebica super napreduje, uzivaj 🤩
    Curke trudnice koje stavljate/ste stavljale utrice vaginalno, dr mi je rekla da ih par dana prije briseva trebam piti umjesto stavljati. Jeste i vi tako i koliko dana ranije? Odnosi li se to i kad dajes urin na analizu? Cini mi se logicno, ali nije mi spomenula 🤷🏻‍♀️

💛🧡

SeniRemmus
    17. Kolovoz 2021. 19:44

Tweety ja još nisam radila briseve u trudnoći, valjda jer sam sve obavila prije postupka, makar možda su me trebali slati. Kad se inače rade brisevi u trudnoći? Znam da su obavezni oni u trećem trimestru.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Nakapaka
    17. Kolovoz 2021. 19:57

Beba zao mi je sto to prolazis, nadamo se da ce se sto prije razrijesiti 😘
    Dada gledam ti tjedne… sjecam se pracenja stoperice i testova a cini mi se kao prije par dana da je bilo, bas brzo prodje 🥰😘

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.