Anchy samo sam umorna i preosjetljiva vjerojatno, i jednom cu ti kasnije pisati zasto sam zasad odustala od Os.. Jedva cekam cuti tvoje iskustvo i drzim fige i na rukama i na nogama da bude dobitno
Oprosti ako je pre intimno pitanje...hvalaa i ja tebi drzim fige da uspije 🤞🤞🤞🤞🤞😘
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy samo sam umorna i preosjetljiva vjerojatno, i jednom cu ti kasnije pisati zasto sam zasad odustala od Os.. Jedva cekam cuti tvoje iskustvo i drzim fige i na rukama i na nogama da bude dobitno
Oprosti ako je pre intimno pitanje…hvalaa i ja tebi drzim fige da uspije 🤞🤞🤞🤞🤞😘
Ma nije, nego ces ti mozda imati bolje iskustvo i ne zelim ga zasijeniti niti nabaciti sumnju samo zato sto ja nisam bila bas zadovoljna :) zelim ti slati samo dobru energiju pred tvoj postupak, bit ce vremena da se pozalim jednom
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
HOPE33Nisam cula za taj sprej.. ako je isao na ful stimulaciju znaci da si i prije reagirala dobro na ful st. Valjda zato kod mene ne zeli da bacam pare i unosim to sve a rezultat isti, tebi je amh ipak veci od mog. Ne znam sta bi vise mislila.. osim da mu vjerujem i da ne razmisljam.
Ja sam 1.put bila u Sparca na full stimulaciji i imala 6 stanica od tog 3 nekvalitetne, poslije sam vrtila letrizol, a zadnji postupak je bio full stimulacija. To je bila politika i dr. Poljaka, medutim ocito meni ta stimulacija nije odgovarala, suprefakt je surpresija i pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh, meni je to ocito trebalo..Nije u tebe tako los amh da bi imala samo 1 stanicu, koliko imas antralaca u prosjeku?
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
HOPE33Nisam cula za taj sprej.. ako je isao na ful stimulaciju znaci da si i prije reagirala dobro na ful st. Valjda zato kod mene ne zeli da bacam pare i unosim to sve a rezultat isti, tebi je amh ipak veci od mog. Ne znam sta bi vise mislila.. osim da mu vjerujem i da ne razmisljam.
Meni je amh prije 2 god izmjeren 10 pmola, pa 7.5 pa 12, tim redoslijedom, isti lab. Medutim antralaca bi bilo 3 do 4 na svakom jajniku..Stanica (6, 8, 4, 2 ,3, 9) , embrija u pravilu 2 dobra, smrzlica nema
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Hope33 mogu te malo pitati oko tog progesterona i lh. Kako ste to detektirali? Jesi išla vadit dok si još bila pod stimulacijom? Jesu ti komentirali da je to povezano s nižim amh? Jel te Radončić sam slao ili si napomenula da je možda to bio problem? (to me zanima jer sam i ja bila kod njega, nikad nije slao na dodatne pretrage) Kolike su bile vrijednosti te povišene ako se možeš sjetiti? 100 pitanja hvala!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Jutro cure.. Evo ja sam zaprimljena u bolnicu na promatranje.. U bolnici ne vide ništa van maternice, pa mi je sada moj ginekolog rekao poziciju i čekam drugi pregled da im kažem gdje moraju pogledati..
Sve si zaboravim kako u našim bolnicama nažalost nisu baš svi temeljiti i nije ih baš briga..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Drži se Beba. Mislim i molim za tebe 🙏♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Jutro cure.. Evo ja sam zaprimljena u bolnicu na promatranje.. U bolnici ne vide ništa van maternice, pa mi je sada moj ginekolog rekao poziciju i čekam drugi pregled da im kažem gdje moraju pogledati..
Sve si zaboravim kako u našim bolnicama nažalost nisu baš svi temeljiti i nije ih baš briga..
držim fige da se što prije raspetlja priča... drži se!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Beba, drzi se!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Beba drzi ste uz tebe smo! ❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji