Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    15. Travanj 2021. 13:28

Posto od mene nista, sjela sam na bicikl uzela kafu i razmisljam zasto malci nece da ostanu kod mene. A imala sam 19 mm endo, pa tu da se zavuces i da teboli uvo. Nema zime. Mozda su ze jadnici ugušili. Poslala sam mail u Feronu i Perinatal u N. Sad  i pitala ih da li oni smatraju dali je ok raditi transfer na 19mm endo. Cekam odgovor. Saljem vam malo sunca, kazu moji da je tamo zima 💕💕😘😘

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Samara
    15. Travanj 2021. 13:37

Lindsay žao mi je da ovaj put nije uspjelo :(
    Sara držim fige da čim prije krene i da to obaviš ko od šale ;)
    Cure, da vam otkrijem čari trećeg teomjesječja 🤭
    Ono kad kihneš i pobjegne ti u gaće.. Majko moja strah me kihnut opet da se ne upišam 🤦‍♀️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

15. Travanj 2021. 13:43

RebekaB

Zene vi cete mi reci iskreno… kolike su sanse da taj 1 folikul bude uspjesan? Tako malo vjerujem da je taj 1 bas taj. Jos nisam cula da se u prekinutom, spontanom ciklusu dogada happy end.

Pa nisam shvatila da li ce biti punkcija ili inseminacija ili samo ciljani odnosi? 
    Ima sanse uvijek, trudnoce se događaju iz nemogućih situacija. 
    Ja sam imala jedan prirodni ciklus koji je zavrsio biokemijskom.

Lita.1234
    15. Travanj 2021. 13:44

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Posto od mene nista, sjela sam na bicikl uzela kafu i razmisljam zasto malci nece da ostanu kod mene. A imala sam 19 mm endo, pa tu da se zavuces i da teboli uvo. Nema zime. Mozda su ze jadnici ugušili. Poslala sam mail u Feronu i Perinatal u N. Sad i pitala ih da li oni smatraju dali je ok raditi transfer na 19mm endo. Cekam odgovor. Saljem vam malo sunca, kazu moji da je tamo zima 💕💕😘😘

To i mene zanima.. i meni je endo bio 16.m, 17.. al ja mislim da ja imam onaj hydrosalpinx.. i sljedece mi je to na redu.. odstraniti i ovaj jedan jajovod koji iskreno samo smeta.. Cim napravim betu odmah kod dr Vlasica po misljenje.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Travanj 2021. 13:56

vuky, isto ti je 2dc ili 3dc, samo nemoj 4dc.

Cure iz IVFa, je li potreban test na Covid za histeroskopiju?

💔💔💔

• RebekaB
    15. Travanj 2021. 14:01

Magnolia

RebekaB

Zene vi cete mi reci iskreno… kolike su sanse da taj 1 folikul bude uspjesan? Tako malo vjerujem da je taj 1 bas taj. Jos nisam cula da se u prekinutom, spontanom ciklusu dogada happy end.

Pa nisam shvatila da li ce biti punkcija ili inseminacija ili samo ciljani odnosi?
    Ima sanse uvijek, trudnoce se događaju iz nemogućih situacija.
    Ja sam imala jedan prirodni ciklus koji je zavrsio biokemijskom.

Sutra sam na uzv da poprati ta 2 ali kao 1 se bolje razvija i od toga se ocekuje punkcija pa onda ko zna. Prekinuta mi je terapija pa kao prema spontanom ciklusu... posto mi je prvi put malo o tome svemu znam. Ali izgleda sa ce biti puno teze nego sto sam mogla predpostaviti. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Tuma
    15. Travanj 2021. 14:03

Ruska1986, MaloTele  evo i moj je stigao i dobar je 😊 MaloTele da. Bolje da ti sve obave, pregledaju sve moguće i onda doma. Ja bih isto radije da mi sve provjere, bila bih mirnija nekako.... Javi se šta ti kažu 😊
    Vuky isto je, 1.ili3.dan 😊
    Tanja na ovom se vidi crtica. Držim fige🤞🤞 divna slika 😍😍
    Lindsay žao mi je. 😟
    Women_name jesi ti obavila TA? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    15. Travanj 2021. 14:04

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Posto od mene nista, sjela sam na bicikl uzela kafu i razmisljam zasto malci nece da ostanu kod mene. A imala sam 19 mm endo, pa tu da se zavuces i da teboli uvo. Nema zime. Mozda su ze jadnici ugušili. Poslala sam mail u Feronu i Perinatal u N. Sad i pitala ih da li oni smatraju dali je ok raditi transfer na 19mm endo. Cekam odgovor. Saljem vam malo sunca, kazu moji da je tamo zima 💕💕😘😘

To i mene zanima.. i meni je endo bio 16.m, 17.. al ja mislim da ja imam onaj hydrosalpinx.. i sljedece mi je to na redu.. odstraniti i ovaj jedan jajovod koji iskreno samo smeta.. Cim napravim betu odmah kod dr Vlasica po misljenje..

E da, taj hydrosalpinx... Moram istraziti, ne znam jel se to moglo videti na hosteroskopiji i propuhivanju jajovoda.... Moramo iskljuciti sve mogucnosti ubice embrija

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

SeniRemmus
    15. Travanj 2021. 14:08

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, isto ti je 2dc ili 3dc, samo nemoj 4dc.

Cure iz IVFa, je li potreban test na Covid za histeroskopiju?

MTB mislim da je, jer se to računa kao zahvat u operacijskoj sali. I ja ću sad za transfer morati PCR test (ne brzi) napraviti, a praktički je transfer kao ginekološki pregled,dosta neinvazivan. Histeroskopija je ipak "jači" zahvat od transfera pa mislim da nisu popustljivi tu😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Lucyinthesky
    15. Travanj 2021. 14:10

Tuma i Ruška1986 super za nalaz
    Malo Tele želim ti sreću sutra i da ne moraš dugo ostati u bolnici!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.