Sunny jeeeej☺️☺️☺️❤️ Bravo, bravo. Patrik i Romac su najbolji embriolozi u Hr. Ja nikom drugom ne bi dala da mi barata sa sjemenom😁 samo pazi radi prijenosa mat. zna se oduziti pa o tom vodi racuna. Sretnoooo🥰
Sara sretno i navijam da porod bude brz i sto manje bolan🍀🍀😍
Manemoj beta nema veze s tim, nemoj misliti o takvim stvarima☝️
Malo tele sutra ides u bolnicu? Do kad ostajes, jel to dok se neki parametri ne snize ili postoji mogucnost do kraja da budes? 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sarrroooooo, brate???????
Samo da napisem sitnicu između lažnih trudova. Jako iscrpljujuce, boli, a nikakve koristi. Mislila sam jutros da je sve krenilo, i otisla pod tus. 20 min dok san bila pod toplom vodom nije bio nijedan. Tako mozete znat jel lazni il pravi. Pravog nece nista zaustavit. Nista nisan spavala, bas san satravena.
Toliko od mene, ugl dite zajebava. Ćaćino. 🙄
Ruska 🌸❤️🌸
Ostalima lipi pozdrav! ❤️
Joj Saro, ja čitam " ništa nisam spavala, baš sam strastvena" 😂😂😂
Drzim fige da sto pre dodje i sto bezbolnije prodje
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Lucy nismo jos odlucili. Mozda cak i ovaj ciklus iduci ili onaj nakon. Kako nam pukne 😂
Ti se bodes? Sto si dobila?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lucy nismo jos odlucili. Mozda cak i ovaj ciklus iduci ili onaj nakon. Kako nam pukne 😂
Ti se bodes? Sto si dobila?
Ajde super,držim fige.Vi u Repromed idete?
Gonali,trebao je biti opet Puregon,ali jbg,nestašica..
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Curke slabo sam citala, sretno svima,drzim fige da uspijete Sto prije,onima s manje srece zelim iduci postupak dobitan 😊🤞
Ruska i tuma, pohvatala sam da ste islemvadit zucne, ako smijem pitat zasto su vas slali na to?
Zbog sumnje na kolestazu. Meni, a mislim i Ruski su jetrene u redu, al moja dr želi provjeriti i žučne za svaku slučaj. Jer meni svrbez i dalje traje, ali ne po dlanovima i stopalima. A Ruski se javio po dlanovima, ako se ne varam.
Cak ne dlanovi nego bas gornji dio sake i potkoljence. Cak mi se i nekakvi sitni prsitici pojavili na guzicetini i uzaaaaasno su svrbili.. Njih sam mazala sa Sudocremom i stvarno je pomogao kod tog svraba. Sinoc je prva vecer nakon valjda skoro mjesec dana da se nisam morala dic po noci i hladit hemace, mazat svrab, prat il ne znam sta sve ne. I onda me probudi ovaj drugi svrab 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ i da, meni su i jetreni nalazi ok, a i cjelokupna krvna slika. Sad cekam ovaj nalaz...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sunny kakve predivne vesti! Jesu li ti rekli nesto, koliko su materijala nasli? Cim je biolog to sve odobrio, mora biti da ima dosta.
Tanja crta se dobro vidi. Al obavezno radi jos betu. Da li imas jos neki drugi test da popiskis ? Neku trakicu od onih koje su nam poznate ?
Status kod mene je ovakav. Jos juce sam reklamirala racun - to sto su mi naplatili ICSI. Trazila sam da se racun izmeni. Naravno da mi se jos niko nije javio, ali ne odustajem. Gnjavicu ih tok to ne srede. Kod drugog doktora mislim da ne bih isla, jednostavno sam komplet izgubila poverenje u kliniku. Videcu sta ce profesor/doktor da kaze u tom 15-ominutnom razgovoru u utorak. On je inace osnivac klinike. U medjuvremenu zakazala sam termin 28. aprila u klinici koja nam je bila druga opcija pre nego sto smo se odlucili za ovu. Srecom pa zato sto smo tamo imali vec prvi razgovor, prakticno se vodimo kao postojeci pacijenti i mozemo da dobijemo termin tako relativno brzo. Inace se svuda ceka bar po dva-tri meseca.
Najcudnije mi je kada citam reviews za ovog mog doktora, sve su top top top. Sve maksimalne, svuda pise kako je divan, pazljiv, individualan pristup. Jeste, ja sam to dozivela na prvim konsultacijama, a posle je bilo sve samo ne to. Jebem mu misa, kao sto je i BoBo pisala, svesna sam ja mojih malih sansi, ali potreban mi je neko ko ce samo ljudski malo da me prati i da mi makar tu malu sansu pruzi...
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sarrroooooo, brate???????
Samo da napisem sitnicu između lažnih trudova. Jako iscrpljujuce, boli, a nikakve koristi. Mislila sam jutros da je sve krenilo, i otisla pod tus. 20 min dok san bila pod toplom vodom nije bio nijedan. Tako mozete znat jel lazni il pravi. Pravog nece nista zaustavit. Nista nisan spavala, bas san satravena.
Toliko od mene, ugl dite zajebava. Ćaćino. 🙄
Ruska 🌸❤️🌸
Ostalima lipi pozdrav! ❤️
Joooj, drz se! Ja ni njih nemam 😭😭😭😭 ali sudeci po tvom iskustvu, i bolje da nemam
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lita.1234
Ruska
Lucyinthesky na uputstvu izricito pise samo unutar 3 min se ocitava rezultat, al ok, nada poslednja umire. Mada sam ja ok, spakovala sam se u glavi već da idem kućici mojoj konacno posle godinu i nesto. Da primim vakcinu i raspitam se o mozda jednom postupku u N. Sadu.. Imam pravo do 45 godine
MTB BoBo ako vam bude nesto trebalo da se raspitam.... Al prvo da odradim tu betu u ponedeljak.
Cure sretno svima 😘
Ja zbog trazenja sena i senica jos ni doruckovala, a kamoli da znam šta za rucak napraviti
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Lucy pa gonal i puregon bi trebali biti u principu isti. Samo jedan ima nesto alfa, drugi beta, zaboravila sam to. Dada, Repromed. Zato si mozemo i priustiti spontanost.
Gdje si ti? Ja sam isto dobila puregon, nabavila sam si vec pen i jedan od 900, ali trebat ce mi jos jedan, valjda cu ga imat gdje nabaviti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sunny kakve predivne vesti! Jesu li ti rekli nesto, koliko su materijala nasli? Cim je biolog to sve odobrio, mora biti da ima dosta.Tanja crta se dobro vidi. Al obavezno radi jos betu. Da li imas jos neki drugi test da popiskis ?
Neku trakicu od onih koje su nam poznate ?
Status kod mene je ovakav. Jos juce sam reklamirala racun - to sto su mi naplatili ICSI. Trazila sam da se racun izmeni. Naravno da mi se jos niko nije javio, ali ne odustajem. Gnjavicu ih tok to ne srede. Kod drugog doktora mislim da ne bih isla, jednostavno sam komplet izgubila poverenje u kliniku. Videcu sta ce profesor/doktor da kaze u tom 15-ominutnom razgovoru u utorak. On je inace osnivac klinike. U medjuvremenu zakazala sam termin 28. aprila u klinici koja nam je bila druga opcija pre nego sto smo se odlucili za ovu. Srecom pa zato sto smo tamo imali vec prvi razgovor, prakticno se vodimo kao postojeci pacijenti i mozemo da dobijemo termin tako relativno brzo. Inace se svuda ceka bar po dva-tri meseca.
Najcudnije mi je kada citam reviews za ovog mog doktora, sve su top top top. Sve maksimalne, svuda pise kako je divan, pazljiv, individualan pristup. Jeste, ja sam to dozivela na prvim konsultacijama, a posle je bilo sve samo ne to. Jebem mu misa, kao sto je i BoBo pisala, svesna sam ja mojih malih sansi, ali potreban mi je neko ko ce samo ljudski malo da me prati i da mi makar tu malu sansu pruzi…
Kako je tesko naci nekog da ti se posveti, pa to je neverovatno. Bas bi volela da nadjes nekog da ti pristupi sa paznjom, platis ti to papreno a i gde je lekarska etika,, zar su sve samo pare. Prvi put cile mile da te odusevi, kasnije kad vec nemas kud dalje-ladan tuš.
Imam ja neke zelene kineze sl taj bas nista ne pokazuje, mada je Bajo i tu nasla juce senu. Ne kupuje mi se drugi. Ovaj je 10e- ko da je zlatni. Ja u N. Sadu kupim odlicne testove za 4,5 eura maksimum
👽 48
Greece
Beta = 0
Sortiraj odgovore
Najstariji