Meto neznam na koliko dugo,ja se nekako nadam da Ce bit par dana samo 😅😂 nisu mi nalazi alarmantni s obzirom na kolestazu u obitelji(imala ju seka u 3 trudnoce i mama u 2) ali dokt se konzultirala s dr.hafnerom i on je predložio detaljniju obradu s obzirom da sam ja u 16.tjednu a to se inace javlja u kasnijim tjednima, nece se oni smanjit u referentne intervale jer enzimi u kolestazi padnu tek nakon poroda, napravit Ce mi detaljnije pretrage jetre zuci i svega toga i ako to bude okej pustit ce me doma jer nema smisla da budem tamo do poroda a enzimi ne mogu do tad bit u normalnim granicama, rekli su mi da mogu odbiti ali zelim to pregledati,nakon svega bi se osjećala glupo i neodgovorno da se nekaj desi jer se eto meni nije dalo lezat u bolnici 😄 kako si ti?🤗
Ruska nadam se da nije kolestaza, i ako je imas jos malo do poroda, to ces izdrzat,prije ces se poroditi nego sta Ce ti Doc nalazi 😂😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Meto neznam na koliko dugo,ja se nekako nadam da Ce bit par dana samo 😅😂 nisu mi nalazi alarmantni s obzirom na kolestazu u obitelji(imala ju seka u 3 trudnoce i mama u 2) ali dokt se konzultirala s dr.hafnerom i on je predložio detaljniju obradu s obzirom da sam ja u 16.tjednu a to se inace javlja u kasnijim tjednima, nece se oni smanjit u referentne intervale jer enzimi u kolestazi padnu tek nakon poroda, napravit Ce mi detaljnije pretrage jetre zuci i svega toga i ako to bude okej pustit ce me doma jer nema smisla da budem tamo do poroda a enzimi ne mogu do tad bit u normalnim granicama, rekli su mi da mogu odbiti ali zelim to pregledati,nakon svega bi se osjećala glupo i neodgovorno da se nekaj desi jer se eto meni nije dalo lezat u bolnici 😄 kako si ti?🤗
Ruska nadam se da nije kolestaza, i ako je imas jos malo do poroda, to ces izdrzat,prije ces se poroditi nego sta Ce ti Doc nalazi 😂😄
Pa to mi je najjace, da me to ulovilo par dana pred porod. Al mislim da je sve ok, neg je tijelu valjda jednostavno dosta 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle poroditSunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,moraI btw ja sam isto za rakijicu,uvijek
Lindsay žao mi je,ali glavu gore i u nove pobjede.
Slee bok,kaj ima,koliko još do postupka?
vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva…
manemoj hvala što brinešok sam,pikam se,danas je 7dc.
Vec vidim kako iskuhavate rucnike i plahte i sterilizirate skare 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Lucy pa gonal i puregon bi trebali biti u principu isti. Samo jedan ima nesto alfa, drugi beta, zaboravila sam to. Dada, Repromed. Zato si mozemo i priustiti spontanost.
Gdje si ti? Ja sam isto dobila puregon, nabavila sam si vec pen i jedan od 900, ali trebat ce mi jos jedan, valjda cu ga imat gdje nabaviti
Ma da,isto je to,samo drugi proizvođač.Ja sam u Ivf-u.Prošli put je bio ok rezultat s Puregonom,pa nismo htjeli mijenjati.Ovo šteka s lijekovima budući da je Hzzo postupak,ne znam da li ga inače ima,nadam se da da.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pa to mi je najjace, da me to ulovilo par dana pred porod. Al mislim da je sve ok, neg je tijelu valjda jednostavno dosta 😂😂
Tijelu mozda je al maloj ocito nije,njoj je tak lijepo kod tebe da joj se ne da van 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle poroditSunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,moraI btw ja sam isto za rakijicu,uvijek
vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva…
Misliš steriliziramo ih rakijom,pa ima logike...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan12 jako vidljivo , 13 i 14 dan sjena sjenine sjene ali na vanjskom svjetlu vidljive crtice
Sve dalje snjegovici i evaporacijske.
A ja sam mislila da sam bucka kad ono neuhranjeno čeljade 😂😂😂
Sretno sutra na fetu!!!!
Dugo, sada znaš za sljedeći put . Ali sljedeći put će iz štoperice u pravu crtu 🧡 Hvala ti!
Magnolia svakako mislim da ćemo se morati kad tada, ovo ludilo se mora nekako zaustaviti. A zapravo nema neke 100 % sigurne preporuke nego po osjećaju izgleda 😒
Pa ne znam sto ce me na to natjerati, putovati ne planiram, ici ponovo van hr na neke radne egzibicije isto, i još pogotovo od kada sam saznala za svoju trombofiliju i sklonost zgrusavanju i bez covid cjepiva🤣🤣🤣. Da se cijepim samo bi zamisljala gdje mi se tromb stvara, i ovako sam u tim razmisljanjima😅
Haha razumijem 😂😂 ja sad razmišljam jesam li pozitivna ili ne a nalaz nikako da dođe... A svaki klinac mi je simptom 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sunny kakve predivne vesti! Jesu li ti rekli nesto, koliko su materijala nasli? Cim je biolog to sve odobrio, mora biti da ima dosta.Tanja crta se dobro vidi. Al obavezno radi jos betu. Da li imas jos neki drugi test da popiskis ?
Neku trakicu od onih koje su nam poznate ?
Status kod mene je ovakav. Jos juce sam reklamirala racun - to sto su mi naplatili ICSI. Trazila sam da se racun izmeni. Naravno da mi se jos niko nije javio, ali ne odustajem. Gnjavicu ih tok to ne srede. Kod drugog doktora mislim da ne bih isla, jednostavno sam komplet izgubila poverenje u kliniku. Videcu sta ce profesor/doktor da kaze u tom 15-ominutnom razgovoru u utorak. On je inace osnivac klinike. U medjuvremenu zakazala sam termin 28. aprila u klinici koja nam je bila druga opcija pre nego sto smo se odlucili za ovu. Srecom pa zato sto smo tamo imali vec prvi razgovor, prakticno se vodimo kao postojeci pacijenti i mozemo da dobijemo termin tako relativno brzo. Inace se svuda ceka bar po dva-tri meseca.
Najcudnije mi je kada citam reviews za ovog mog doktora, sve su top top top. Sve maksimalne, svuda pise kako je divan, pazljiv, individualan pristup. Jeste, ja sam to dozivela na prvim konsultacijama, a posle je bilo sve samo ne to. Jebem mu misa, kao sto je i BoBo pisala, svesna sam ja mojih malih sansi, ali potreban mi je neko ko ce samo ljudski malo da me prati i da mi makar tu malu sansu pruzi…
Kako je tesko naci nekog da ti se posveti, pa to je neverovatno. Bas bi volela da nadjes nekog da ti pristupi sa paznjom, platis ti to papreno a i gde je lekarska etika,, zar su sve samo pare. Prvi put cile mile da te odusevi, kasnije kad vec nemas kud dalje-ladan tuš.
Imam ja neke zelene kineze sl taj bas nista ne pokazuje, mada je Bajo i tu nasla juce senu. Ne kupuje mi se drugi. Ovaj je 10e- ko da je zlatni. Ja u N. Sadu kupim odlicne testove za 4,5 eura maksimum
Hej Tanja, pa jel ja to dobro razumem da si i ti iz Novog Sada? 😊
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Matiša donekle se slazem- no ne znamo ni kako ce virus utjecati na plodnost i trudnocu/plod - Tj. Nije jos istraženo jer jednostavno je prekratko vrijeme! Svakako jos ne znam sta cu- zovem sutra epidemiologa!
Nitko ne zna je bolje 2 ili 3dc hormone? :/
Misliš steriliziramo ih rakijom,pa ima logike…
Iskoristit cemo onu iz 2016.te, kad nije bila bas nesto najbolja 😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji