vuky, isto ti je 2dc ili 3dc, samo nemoj 4dc.
Cure iz IVFa, je li potreban test na Covid za histeroskopiju?
Za svaki ulazak u salu treba test na Covid u IVFu
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Zene vi cete mi reci iskreno… kolike su sanse da taj 1 folikul bude uspjesan? Tako malo vjerujem da je taj 1 bas taj. Jos nisam cula da se u prekinutom, spontanom ciklusu dogada happy end.
Pa nisam shvatila da li ce biti punkcija ili inseminacija ili samo ciljani odnosi?
Ima sanse uvijek, trudnoce se događaju iz nemogućih situacija.
Ja sam imala jedan prirodni ciklus koji je zavrsio biokemijskom.
Sutra sam na uzv da poprati ta 2 ali kao 1 se bolje razvija i od toga se ocekuje punkcija pa onda ko zna. Prekinuta mi je terapija pa kao prema spontanom ciklusu… posto mi je prvi put malo o tome svemu znam. Ali izgleda sa ce biti puno teze nego sto sam mogla predpostaviti.
Pa da, onda ocekivas kao da je prirodni ciklus. Sa prirodnim je malo zeznuto kada je jedna stanica ili dvije cesto oni promaše ovulaciju tj. folikul pukne prije punkcije ili folikul bude prazan. Malo je igra zivaca. Kod stimuliranih se ok 10 dc uvodi cetrotide koji sprijecava prijevremeno pucanje folikula. Ja sam ti to malo ofrlje objasnila ali ima tu cura koje se i bolje od mene. Moja prva stim je bila sa femarom+ menopur i na prvom uz sam imala samo 3 folikula i onda su mi pojacali menopur da bih na kraju dobila 6 stanica.
Tnx cure... ❤️ Pise ko 2-5, ali isto gledam da napravim 2 ili 3.... kad sve moram putovati pa je tlaka :)
Sarrroooooo, brate???????
Samo da napisem sitnicu između lažnih trudova. Jako iscrpljujuce, boli, a nikakve koristi. Mislila sam jutros da je sve krenilo, i otisla pod tus. 20 min dok san bila pod toplom vodom nije bio nijedan. Tako mozete znat jel lazni il pravi. Pravog nece nista zaustavit. Nista nisan spavala, bas san satravena.
Toliko od mene, ugl dite zajebava. Ćaćino. 🙄
Ruska 🌸❤️🌸
Ostalima lipi pozdrav! ❤️
Joj mila moja 😍😍😍😘🥰
Zene vi cete mi reci iskreno… kolike su sanse da taj 1 folikul bude uspjesan? Tako malo vjerujem da je taj 1 bas taj. Jos nisam cula da se u prekinutom, spontanom ciklusu dogada happy end.
Pa nisam shvatila da li ce biti punkcija ili inseminacija ili samo ciljani odnosi?
Ima sanse uvijek, trudnoce se događaju iz nemogućih situacija.
Ja sam imala jedan prirodni ciklus koji je zavrsio biokemijskom.
Sutra sam na uzv da poprati ta 2 ali kao 1 se bolje razvija i od toga se ocekuje punkcija pa onda ko zna. Prekinuta mi je terapija pa kao prema spontanom ciklusu… posto mi je prvi put malo o tome svemu znam. Ali izgleda sa ce biti puno teze nego sto sam mogla predpostaviti.
Pa da, onda ocekivas kao da je prirodni ciklus. Sa prirodnim je malo zeznuto kada je jedna stanica ili dvije cesto oni promaše ovulaciju tj. folikul pukne prije punkcije ili folikul bude prazan. Malo je igra zivaca. Kod stimuliranih se ok 10 dc uvodi cetrotide koji sprijecava prijevremeno pucanje folikula. Ja sam ti to malo ofrlje objasnila ali ima tu cura koje se i bolje od mene. Moja prva stim je bila sa femarom+ menopur i na prvom uz sam imala samo 3 folikula i onda su mi pojacali menopur da bih na kraju dobila 6 stanica.
Da, to je trebala biti moja terapija. Uzimala sam menopur 3 bocice + ovaleap 75ml. I trebala uvesti 6ti ili 7mi dan orgalutran ali mi je rekao nakon prve folikulometrije 6ti dan da ga ne uzimam i bacam pare. Veljda je vidio da nema sta tu puno bildat pa da ostavim za drugi ciklus. Isto tako mi je rekao da bi u iducem uveli femaru.... e sad dali si ti tako ostala trudna? Koliki ti je amh? I dali cu morati sada pauzu napraviti pa onda za 2 mj ponovo ili mogu odmah sa iducim.. hvala ti
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Dan curke,
Luna55 čestitam na plusiću, stvarno je predobro kad inseminacija uspije!
Lindsay von Bica žao mi je:(
Sunny čestitaaam, kako dobre vijesti!!!
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
RebekaB, da ostala sam trudna ali se dogodio missed ab u 8tt, a prirodni koji je odrađen u cita je zavrsio biokemijskom. Imam nizak amh, oko 7, ali ja mozda nisam tipcni low responder jer mi fali po pola od svakog jajnika😅, pa ja realno ni nemam tkiva na kojeg moze stati vise stanica. Ali ima tu dosta primjera cura sa ultra niskim amh koje su imale po jednu ili dvije stanice i imaju uspjesne trudnoce. Nisi dugo na forumu pa ne znas nas zaključak da amh ustvari ne govori nista, on je samo neki prozor u buducnost koliko ti je ostalo jajnih stanica i sve dok trenutno imas antralnih folikula amh je samo "gledanje u karte".
Pa ja mislim da ti nece trebati pauza jer ustvari nisi ni prosla stimulaciju. Ne znam zasto ne razmislis o firulama, ne placas nista i nemate muski problem pa da ti treba neki fancy biolog.
Covid negativna 🥳🥳🥳🥳
Supikaaa, sad sam spremna za sutra 😉 s tim da je ovaj FET full prirodni, bez štoperice i svega.. A s obzirom na brljave koje su se dogodile s tom ovulacijom tek sam od jučer na utrić, estrofem, decortin terapiji 🤷♀️
Međutim razina progesterona je bila dobra pa mislim da neće faliti tih par dana ..
I ne da mi forum da promijenim ime u Šmattan 😤
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure moje ja već dva dana ne zatvaram usta koliko povraćam...pa jel to moguće? Taman sam imala 2 tjedna pauze i mira od mučnina i mislila sam da će prestati a meni zadnja 2 dana gora od svih ovih u početku. Imala sam uvijek muku bez povraćanja a sad odjednom...ništa ne jedem a želudac mi se diže i ne može proći bez da povratim sve što sam uspjela pojesti....
Jel ima koja od vas da su joj se mučnine pogoršale tek iza 12tt?
endometrioza
Drage lavice,
U utorak idem na konzultacije i mijenjam kliniku..radila sam sliku hormona i nalaz je na linku:
https://ibb.co/1mb83Nm
S obzirom na inverziju LH I FSH i amh (koji je porastao sa 20 na 28😮), imate li savjet oko stimulacije..svasta sam čitala i Gić je spominjao da bi išao sa Rekovele al rado bi čula vas savjet i mišljenje ako ga imate..hvala puno🥰
P.s. hormone sam vadila odmah nakon prestanka Estrofema i druge terapije u FETu pa ne znam jel to dodatno poremetilo omjer LH I FSH koji me muči.. inače do konzultacija u IVFu sam mislila da su moji nalazi skroz uredni, nije mi prije nitko ništa komentirao tu inverziju
Sortiraj odgovore
Najstariji