Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    15. Travanj 2021. 14:58

cure drage hvala vam od ❤️
    TirelessIvy u 2 uzorka su uspjeli naći nešto  pokušat ćemo s tim. Šansa je minimalna, ali je ipak šansa ❤️ 
    Hope sretno, sretno, sretnooo 🙏 javi nam se kako ide 
    Matkiša sretno sutra 
    Ruska super za nalaze 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 15:00

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle porodit Sunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
    TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
    Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,mora I btw ja sam isto za rakijicu,uvijek Lindsay žao mi je,ali glavu gore i u nove pobjede.
    Slee bok,kaj ima,koliko još do postupka?
    vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva…
    manemoj hvala što brineš ok sam,pikam se,danas je 7dc.

Vec vidim kako iskuhavate rucnike i plahte i sterilizirate skare 😂😂😂

Misliš steriliziramo ih rakijom,pa ima logike…

Iskoristit cemo onu iz 2016.te, kad nije bila bas nesto najbolja 😂😂😂😂

O šljivi pričamo ili ?

Jel postoji koja druga? 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 15:09

D_Štoperica 🐼

Cure moje ja već dva dana ne zatvaram usta koliko povraćam…pa jel to moguće? Taman sam imala 2 tjedna pauze i mira od mučnina i mislila sam da će prestati a meni zadnja 2 dana gora od svih ovih u početku. Imala sam uvijek muku bez povraćanja a sad odjednom…ništa ne jedem a želudac mi se diže i ne može proći bez da povratim sve što sam uspjela pojesti….
    Jel ima koja od vas da su joj se mučnine pogoršale tek iza 12tt?

Nazalost, je... Nekim zenama se zna pojavljivat mucnina kroz cijelu trudnocu i trajat stalno, nekima prestat pa opet pocet.. Ma sta da ti kazem 🤷🏻‍♀️ samo pazi da bar pijes tekucine, da ne dehidriras. Ako bas budes cijelo vrijeme povracala, morala bi na infuziju. Tako je moja sestra, povracala je svaki dan prva tri mjeseca i morala na infuzije. Ona kaze da, sta se poroda tice, mogla bi rodit 100 djece, ali trudna vise, zbog tog riganja, ne bi mogla vise bit. I tako u sve tri trudnoce. Meni se nakon mucnina pojavila zgaravica i ona mi je bila milion puta gora! Al ja opet nisam bas ni povracala nest. Drz se, sta da ti kazem 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lucyinthesky
    15. Travanj 2021. 15:19

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle porodit Sunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
    TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
    Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,mora I btw ja sam isto za rakijicu,uvijek Lindsay žao mi je,ali glavu gore i u nove pobjede.
    vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva…

O šljivi pričamo ili ?

Šljiva je kraljica, ali nije ni kruška za bacit +skoro pa ti rimuje sa nickom 🙊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 15:30

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

O šljivi pričamo ili ?

Nije, a bome ni travarica za bacit.. Ja sam ju stalno vani pila prije.. Znas ono, sredis se pa ti neki frajer posalje konobara da ti donese sta pijes, a ja rokam po duploj travarici 🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Lindsay
    15. Travanj 2021. 15:36

Hvala svima na rijecima utjehe
    Cekam mensturaciju i krecem u stimulaciju ( sutra, prekosutra)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Travanj 2021. 15:37

Ruska1986

D_Štoperica 🐼

Cure moje ja već dva dana ne zatvaram usta koliko povraćam…pa jel to moguće? Taman sam imala 2 tjedna pauze i mira od mučnina i mislila sam da će prestati a meni zadnja 2 dana gora od svih ovih u početku. Imala sam uvijek muku bez povraćanja a sad odjednom…ništa ne jedem a želudac mi se diže i ne može proći bez da povratim sve što sam uspjela pojesti….

Nazalost, je… Nekim zenama se zna pojavljivat mucnina kroz cijelu trudnocu i trajat stalno, nekima prestat pa opet pocet.. Ma sta da ti kazem 🤷🏻‍♀️ samo pazi da bar pijes tekucine, da ne dehidriras. Ako bas budes cijelo vrijeme povracala, morala bi na infuziju. Tako je moja sestra, povracala je svaki dan prva tri mjeseca i morala na infuzije. Ona kaze da, sta se poroda tice, mogla bi rodit 100 djece, ali trudna vise, zbog tog riganja, ne bi mogla vise bit. I tako u sve tri trudnoce. Meni se nakon mucnina pojavila zgaravica i ona mi je bila milion puta gora! Al ja opet nisam bas ni povracala nest. Drz se, sta da ti kazem 💜❤

Zgaravica me jučer cijeli dan zezala, kao knedla jedna u grlu druga u želucu...prvo sam mislila da je viroza pa zato povraćam pa sam skužila da nije .pratiti ću neki vrijeme pa ću doktoru ako bude baš za infuziju
    Suzdržavam se koliki mogu ali nekad ne ide. 
    Drago mi je da su tvoji nalazi u redu ,sad opet samo Kate čekamo ❤🥰🥰🥰

endometrioza

• *.Women_name.*
    15. Travanj 2021. 15:37

Evo mene, u 15 h doma!! Koma, katastrofa cure!! Valjda zbrka zbog te pozitivne trudnice. Bila sam naručena na uzv u pola 9, i u TA u 10 i 50h, a došla na red u 13 i 40. Evo krepana! Na brzinu su minuticu pogledali curku, pošto sam gledana na hitnoj prije dva dana. Super je sve. Pregled mi nisu radili, pogledali nalaze. Normabel za tahikardije i na odjel za dijabetes 6.5 na kontrolu. A idemo vidjet bebaca i privatno naravno  29.4 😁 još jedna pozitivna vijest, što mi je opet bio doktorcic Herman, onaj šaljivac 🙈 malo smo pospikali, kaže nećemo te prckat opet, pazi na papanje i uživaj 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    15. Travanj 2021. 15:38

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

O šljivi pričamo ili ?

Nije, a bome ni travarica za bacit.. Ja sam ju stalno vani pila prije.. Znas ono, sredis se pa ti neki frajer posalje konobara da ti donese sta pijes, a ja rokam po duploj travarici 🤭🤭🤭

Tak će i Kata vjerojatno 🙊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    15. Travanj 2021. 15:40

D_Štoperica 🐼

Ruska1986

D_Štoperica 🐼

Nazalost, je… Nekim zenama se zna pojavljivat mucnina kroz cijelu trudnocu i trajat stalno, nekima prestat pa opet pocet.. Ma sta da ti kazem 🤷🏻‍♀️ samo pazi da bar pijes tekucine, da ne dehidriras. Ako bas budes cijelo vrijeme povracala, morala bi na infuziju. Tako je moja sestra, povracala je svaki dan prva tri mjeseca i morala na infuzije. Ona kaze da, sta se poroda tice, mogla bi rodit 100 djece, ali trudna vise, zbog tog riganja, ne bi mogla vise bit. I tako u sve tri trudnoce. Meni se nakon mucnina pojavila zgaravica i ona mi je bila milion puta gora! Al ja opet nisam bas ni povracala nest. Drz se, sta da ti kazem 💜❤

Zgaravica me jučer cijeli dan zezala, kao knedla jedna u grlu druga u želucu…prvo sam mislila da je viroza pa zato povraćam pa sam skužila da nije .pratiti ću neki vrijeme pa ću doktoru ako bude baš za infuziju
    Suzdržavam se koliki mogu ali nekad ne ide.
    Drago mi je da su tvoji nalazi u redu ,sad opet samo Kate čekamo ❤🥰🥰🥰

Ja sam ti do 16, 17tt, dok nisam osjetila bebu. Kad sam počela osjećat leptiriće tak je i povraćanje prestalo. Kak babe kažu kad beba "ozivi" mučnine prestanu 😂 drži se ❤️ meni je pomagalo samo suhi kruh, pecivo i tak. Sve drugo mi se gadilo. Proći će i to! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.