Hvala svima na rijecima utjehe
Cekam mensturaciju i krecem u stimulaciju ( sutra, prekosutra)
žao mi je
super što možeš odmah u iduci postupak kad ideš kod dr za dogovor oko stimulacije?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ma Tončica22, baš ga muljaju. pa ionako nam stimuliraju folikule sa FSH. ako im škodi bile bi loše stanice i onima koje imaju dobar. A prirodnjaci, nikad više, ja sam imala 3 pokušaja između stimuliranih, uzmeš dan godišnjeg na poslu, ne spavaš danima, ne seksate se jer se muž čuva i onda dođeš tamo, a ovulacija prošla. dođu mi kao i kontracepcija.
Probaj sa suplementima: DHEA, vit D, Omega, Q10, vit E.
Mene je zadnja dr. stavljala na Estrofem 7 dana prije menstruacije i bio bi dobar FSH 2 dc, neki daju i Femoston da piješ dok čekaš postupak, sve ovisi koliko se doktoru da zajebavat s tobom. Svjesne smo mi sve kolike su nam šanse u ovim godinama, ali da je bar pokušao, pa da vidi kako reagiraš na stimulaciju, kakve su stanice, pa ako se dokaže da od stimulacije nema koristi ili da su stanice loše da se priča o donaciji. Jesi kod njega išla preko HZZO ili privatno? Ja bi da sam na tvom mjestu otišla kod još nekoga, bar u ZG ima izbora. Evo i Pmak, generacija a trudna (nadam se da nisam šta krivo polovila)
Bobo moja,jaako sam zbunjena evo cijeli dan. Podigla sam sve uputnice danas i napraviti ću sve pretrage pa mi se do nalaza možda i u glavi posloži malo.S jedne strane razmišljam pa čovjek je stručnjak za to područje zar ne?!! S druge mi nikako nije jasno da svi rade ipak stimulacije ,valjda sa razlogom pobogu.Onda opet mislim pa ne bi li on bolje naplatio hzzo-u postupak sa stimulacijom?? U Zg nam je malo i problem putovati jer ja sam ostala i bez posla još u prvom postupku, stalno sam po toj humanoj i nema svaki poslodavac razumijevanja za mjenjanje smjena ili slobodne dane. A mm isto ima cijele komplikacije dok posloži dane pa odgađa poslove a ni njegovi klijenti nisu baš divni ako moraju čekati sat a kamoli dan duže. I znam puno zena od 40-43 koje su zanijele i eto i nasih cura koje su ovdje hvala bogu.
Sve je tako komplicirano nekako.. 😔
Hvala ti puno na odgovoru 🥰
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Cure moje ja već dva dana ne zatvaram usta koliko povraćam…pa jel to moguće? Taman sam imala 2 tjedna pauze i mira od mučnina i mislila sam da će prestati a meni zadnja 2 dana gora od svih ovih u početku. Imala sam uvijek muku bez povraćanja a sad odjednom…ništa ne jedem a želudac mi se diže i ne može proći bez da povratim sve što sam uspjela pojesti….
Jel ima koja od vas da su joj se mučnine pogoršale tek iza 12tt?
Nazalost, je… Nekim zenama se zna pojavljivat mucnina kroz cijelu trudnocu i trajat stalno, nekima prestat pa opet pocet.. Ma sta da ti kazem 🤷🏻♀️ samo pazi da bar pijes tekucine, da ne dehidriras. Ako bas budes cijelo vrijeme povracala, morala bi na infuziju. Tako je moja sestra, povracala je svaki dan prva tri mjeseca i morala na infuzije. Ona kaze da, sta se poroda tice, mogla bi rodit 100 djece, ali trudna vise, zbog tog riganja, ne bi mogla vise bit. I tako u sve tri trudnoce. Meni se nakon mucnina pojavila zgaravica i ona mi je bila milion puta gora! Al ja opet nisam bas ni povracala nest. Drz se, sta da ti kazem 💜❤
Zgaravica me jučer cijeli dan zezala, kao knedla jedna u grlu druga u želucu…prvo sam mislila da je viroza pa zato povraćam pa sam skužila da nije .pratiti ću neki vrijeme pa ću doktoru ako bude baš za infuziju
Suzdržavam se koliki mogu ali nekad ne ide.
Drago mi je da su tvoji nalazi u redu ,sad opet samo Kate čekamo ❤🥰🥰🥰
Ja sam ti do 16, 17tt, dok nisam osjetila bebu. Kad sam počela osjećat leptiriće tak je i povraćanje prestalo. Kak babe kažu kad beba "ozivi" mučnine prestanu 😂 drži se ❤️ meni je pomagalo samo suhi kruh, pecivo i tak. Sve drugo mi se gadilo. Proći će i to!
Ajme žao mi je što si toliko čekala....poznat osjećaj jer uvijek nešto čekamo....mislim da je poz.trudnici bilo gore 🙈🙈
Ali bit će to sve ok ..drago mi je da je sve dobro ,i da te prate 🤗❤
Mučnine da , grozne su ali neću se žaliti jer ne želim da netko misli gle ju jedva čekala i sad se žali samo 🤣🤣 stvarno se ne žalim nego sam mislila da ne može samo tako prestati i pojaviti se još intenzivnije. Izgleda da bi beba možda samo tartufe i kavijar pa sve što pojedem ne sviđa joj se 🤣🤣🤣
endometrioza
E sad me zanima jedna stvar u vezi Magnezija 🤗🙂
Dakle uzimala sam uz prenatale 400mg dnevno i pošto sad prolazim na Femibion 2 koji u sebi ima 75mg Magnezija već, dali da si smanjim dozu ili je ok ako i dalje ostavim ovu od 400. Dali bi možda bilo previše 475mg dnevno?
endometrioza
Luna juhuuuu! 🎉
Sunny supeeer!
Dada nadam se da će brzo opet prestati mučnine.
Lindsay žao mi je! 😢
Tanja 🤞🤞🤞za testić.
----
Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji (6.d.c.). Iznenadila sam se jer se pokazalo da je do sada ovo najlošiji rezultat. 😟 Lijevi jajnik mi nije reagirao ne terapiju. To se do sada nije dogodilo, iako je uvijek lošije reagirao jer je na njemu bila ogromna endometriotična cista prije 13 godina. Pogotovo sam se iznenadila jer sam po prvi put pila vitamin D, Omegu, Co Q10 i Proxeed Woman. 🙁 Na desnom za sada 5 folikula koje pratimo. Dr. je rekla da ima još i manjih pa ćemo vidjeti hoće li rasti i biti za aspiraciju.
U dosadašnjim postupcima sam imala od 11 do 13 OOCITA od kojih nisu svi bili za oplodnju.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Evo mene, u 15 h doma!! Koma, katastrofa cure!! Valjda zbrka zbog te pozitivne trudnice. Bila sam naručena na uzv u pola 9, i u TA u 10 i 50h, a došla na red u 13 i 40. Evo krepana! Na brzinu su minuticu pogledali curku, pošto sam gledana na hitnoj prije dva dana. Super je sve. Pregled mi nisu radili, pogledali nalaze. Normabel za tahikardije i na odjel za dijabetes 6.5 na kontrolu. A idemo vidjet bebaca i privatno naravno 29.4 😁 još jedna pozitivna vijest, što mi je opet bio doktorcic Herman, onaj šaljivac 🙈 malo smo pospikali, kaže nećemo te prckat opet, pazi na papanje i uživaj 😂
Bome si se nacekala! Al super da je sve ok 🤗🤗🤗 jel komentiraju sta, dokad ce bit zatvoreni? Mislim na radjaonu?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dakle uzimala sam uz prenatale 400mg dnevno i pošto sad prolazim na Femibion 2 koji u sebi ima 75mg Magnezija već, dali da si smanjim dozu ili je ok ako i dalje ostavim ovu od 400. Dali bi možda bilo previše 475mg dnevno?
Pa ja sam pila Magnezij direkt 375 plus Elebaby. Ovaj direkt ima 375 mg, a Elebaby 57 mg i ispadne sve skupa 432 mg. Takva mi je terapija bila i sve ok. Tako da mislim da ti ovo nije previse! Ako i bude, iskakat ces 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lunajuhuuuu! 🎉
Sunnysupeeer!
Dada nadam se da će brzo opet prestati mučnine.
Lindsay žao mi je! 😢
Tanja 🤞🤞🤞za testić.
—-
Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji (6.d.c.). Iznenadila sam se jer se pokazalo da je do sada ovo najlošiji rezultat. 😟 Lijevi jajnik mi nije reagirao ne terapiju. To se do sada nije dogodilo, iako je uvijek lošije reagirao jer je na njemu bila ogromna endometriotična cista prije 13 godina. Pogotovo sam se iznenadila jer sam po prvi put pila vitamin D, Omegu, Co Q10 i Proxeed Woman. 🙁 Na desnom za sada 5 folikula koje pratimo. Dr. je rekla da ima još i manjih pa ćemo vidjeti hoće li rasti i biti za aspiraciju.
U dosadašnjim postupcima sam imala od 11 do 13 OOCITA od kojih nisu svi bili za oplodnju.
Možda si bolje reagirala na Bemfolu nego na Puregon. Koliko vidim iz tvog potpisa da ti je drugačija terapija. I ja sam bez obzira na dobar odaziv terapije ,na jajniku na mojem mi je endometrioza, imala duplo manje folikula nego na ovom zdravom ... samo da ti i tih 5 dibro napreduju i da budu puni i dobri pa onda sve ostalo lakše čovjek podnese.
Vjeru da će ih još narasti ❤🥰 meni su na prvoj fm na 5dc izbrojali 9, a imala sam 23 zrela na kraju.
Vjerujem u veći broj ,imaš još vremena 🥰❤
endometrioza
Ja pijem 800mg magnezija dnevno, nemam ni proljev nit ista, nije ti to previse.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pa ja sam pila Magnezij direkt 375 plus Elebaby. Ovaj direkt ima 375 mg, a Elebaby 57 mg i ispadne sve skupa 432 mg. Takva mi je terapija bila i sve ok. Tako da mislim da ti ovo nije previse! Ako i bude, iskakat ces 🤭
Hahahhan nemoj da moram puno kakati kad imam podstanare 🤣🤣🤣 hvala bogu evo miruju, vratila sam se na Hemosens jer sam dobila zeleno svjetlo za korištenje izvana 😄
Ma mislila sam da nebi možda štetilo bebi velika količina Mg...makar čitala sam da beba sebi uzme koliko joj treba i stavi kopču na pupčanu vrpcu hahha ...neznam eto sve pitam što je novo da nebi prekardašila 😁😁😁
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji