Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    15. Travanj 2021. 16:07

Sunny_

Lindsay

Hvala svima na rijecima utjehe
    Cekam mensturaciju i krecem u stimulaciju ( sutra, prekosutra)

žao mi je
    super što možeš odmah u iduci postupakkad ideš kod dr za dogovor oko stimulacije?

Ako dobijem sutra onda sutra, a ako dobijem za vikend onda u ponedjeljak.

ericaa
    15. Travanj 2021. 16:08

Cure da se minutu javim, zapela na poslu i nadoknađujem i rokovi me pritišću i 3 dana nisam na forumu bila. Što sam pohvatala da Ruska i Tuma imaju dobar nalaz, juuhuuuu, mala Kata neće na vrata i plan ju je rakijom namamit , Sbjeliš žao mi je jako, Malotele držim palčeve da te što prije puste doma i da bude sve ok, Dada žao mi je za mučnine, nadam se da će što prije proći, Tanja i Lita žao mi je za testiće, Matkiša super za korona negativan! Svima drugima mah-mah i velikiiii pozdrav 
    PS konačan broj blastica je 6 i idemo na freeze all do daljnjega  hvala svima na navijanju i podršci! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Travanj 2021. 16:09

🌼TiKi🌼

D_Štoperica 🐼

E sad me zanima jedna stvar u vezi Magnezija 🤗🙂
    Dakle uzimala sam uz prenatale 400mg dnevno i pošto sad prolazim na Femibion 2 koji u sebi ima 75mg Magnezija već, dali da si smanjim dozu ili je ok ako i dalje ostavim ovu od 400. Dali bi možda bilo previše 475mg dnevno?

Ja pijem 800mg magnezija dnevno, nemam ni proljev nit ista, nije ti to previse.

Ohoo onda super, hvala curke ❤🙏❤❤❤
    Nadam se da tebi ide na bolje kako se širiš. Znam da uskoro imaš pregled i jedva čekam da javiš 🥰🥰🥰

endometrioza

Tuma
    15. Travanj 2021. 16:09

Women_name ajme uzas, sigurno je kaos tamo. Mogu mislit kako je toliko cekat još sve trudnice, nelagodno, sve te boli, hormoni, glad. 😅 
    Sunny ne znam jesam li iskomentirala ali super da su našli materijale za icsi, baš mi je drago 🥰
    Dada neće biti previše. Tj, vidjet ćeš po stolici, ako dobiješ proljev onda je malo previše al izađe to kroz stolicu. Ja koristim od 400 do 600 dnevno....
    Rina možda ovaj put bude manje ali kvalitetnije i sve budu za oplodnju. Držim fige! 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    15. Travanj 2021. 16:11

Tuma

Women_name ajme uzas, sigurno je kaos tamo. Mogu mislit kako je toliko cekat još sve trudnice, nelagodno, sve te boli, hormoni, glad. 😅
    Sunny ne znam jesam li iskomentirala ali super da su našli materijale za icsi, baš mi je drago 🥰
    Dada neće biti previše. Tj, vidjet ćeš po stolici, ako dobiješ proljev onda je malo previše al izađe to kroz stolicu. Ja koristim od 400 do 600 dnevno….
    Rina možda ovaj put bude manje ali kvalitetnije i sve budu za oplodnju. Držim fige!

Tj  Dada koristim i više. Od 500 so 700, ovisno kako koji dan. 😊

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    15. Travanj 2021. 16:12

ericaa

Cure da se minutu javim, zapela na poslu i nadoknađujem i rokovi me pritišću i 3 dana nisam na forumu bila. Što sam pohvatala da Ruska i Tuma imaju dobar nalaz, juuhuuuu, mala Kata neće na vrata i plan ju je rakijom namamit, Sbjeliš žao mi je jako, Malotele držim palčeve da te što prije puste doma i da bude sve ok, Dada žao mi je za mučnine, nadam se da će što prije proći, Tanja i Lita žao mi je za testiće, Matkiša super za korona negativan! Svima drugima mah-mah i velikiiii pozdrav
    PS konačan broj blastica je 6 i idemo na freeze all do daljnjegahvala svima na navijanju i podršci!

6 blastica! Odlično 😍🥳🥰 super je to, bit će i za bracu ili seku😍

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 16:21

ericaa

Cure da se minutu javim, zapela na poslu i nadoknađujem i rokovi me pritišću i 3 dana nisam na forumu bila. Što sam pohvatala da Ruska i Tuma imaju dobar nalaz, juuhuuuu, mala Kata neće na vrata i plan ju je rakijom namamit, Sbjeliš žao mi je jako, Malotele držim palčeve da te što prije puste doma i da bude sve ok, Dada žao mi je za mučnine, nadam se da će što prije proći, Tanja i Lita žao mi je za testiće, Matkiša super za korona negativan! Svima drugima mah-mah i velikiiii pozdrav
    PS konačan broj blastica je 6 i idemo na freeze all do daljnjegahvala svima na navijanju i podršci!

Kako si ti to sve fino sazela 🤗😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Evo mene, u 15 h doma!! Koma, katastrofa cure!! Valjda zbrka zbog te pozitivne trudnice. Bila sam naručena na uzv u pola 9, i u TA u 10 i 50h, a došla na red u 13 i 40. Evo krepana! Na brzinu su minuticu pogledali curku, pošto sam gledana na hitnoj prije dva dana. Super je sve. Pregled mi nisu radili, pogledali nalaze. Normabel za tahikardije i na odjel za dijabetes 6.5 na kontrolu. A idemo vidjet bebaca i privatno naravno 29.4 😁 još jedna pozitivna vijest, što mi je opet bio doktorcic Herman, onaj šaljivac 🙈 malo smo pospikali, kaže nećemo te prckat opet, pazi na papanje i uživaj 😂

Bome si se nacekala! Al super da je sve ok 🤗🤗🤗 jel komentiraju sta, dokad ce bit zatvoreni? Mislim na radjaonu?

Na par sati samo dok su ocistili 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

D_Štoperica 🐼

🌼TiKi🌼

D_Štoperica 🐼

E sad me zanima jedna stvar u vezi Magnezija 🤗🙂
    Dakle uzimala sam uz prenatale 400mg dnevno i pošto sad prolazim na Femibion 2 koji u sebi ima 75mg Magnezija već, dali da si smanjim dozu ili je ok ako i dalje ostavim ovu od 400. Dali bi možda bilo previše 475mg dnevno?

Ja pijem 800mg magnezija dnevno, nemam ni proljev nit ista, nije ti to previse.

Ohoo onda super, hvala curke ❤🙏❤❤❤
    Nadam se da tebi ide na bolje kako se širiš. Znam da uskoro imaš pregled i jedva čekam da javiš 🥰🥰🥰

Upsss sorry Krivi odgovor 🤣🤣🤣🤣
    Mučnine meni pamet pomutile rođo moj 🤣🤣🤣🤣🥰❤

endometrioza

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Evo mene, u 15 h doma!! Koma, katastrofa cure!! Valjda zbrka zbog te pozitivne trudnice. Bila sam naručena na uzv u pola 9, i u TA u 10 i 50h, a došla na red u 13 i 40. Evo krepana! Na brzinu su minuticu pogledali curku, pošto sam gledana na hitnoj prije dva dana. Super je sve. Pregled mi nisu radili, pogledali nalaze. Normabel za tahikardije i na odjel za dijabetes 6.5 na kontrolu. A idemo vidjet bebaca i privatno naravno 29.4 😁 još jedna pozitivna vijest, što mi je opet bio doktorcic Herman, onaj šaljivac 🙈 malo smo pospikali, kaže nećemo te prckat opet, pazi na papanje i uživaj 😂

Bome si se nacekala! Al super da je sve ok 🤗🤗🤗 jel komentiraju sta, dokad ce bit zatvoreni? Mislim na radjaonu?

Na par sati samo dok su ocistili 😁

🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.