Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    15. Travanj 2021. 11:20

Tanja ja mislim da bi to cak moglo biti ok!! Nije to bas samo sjena!!! Bas mi je drago!!! Iskreno odi ti vadi betu 19!!! Ako je preko 100 znaci da ide!!! ❤❤ bravo

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 11:26

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Ruska1986

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Jutro cure
    Lita.1234 pišnula sam neku dzombu od testa pise 6 dana pre menstruacije ocitava 99%, prvo nista bel ko sneg, posle 10 min pogledam neka senica. Provucem kroz 10 filtera i stvarno ima neka sena al ja mislim da bi trebala biti mnogo jaca za 9 dan blaste. I pise da se tezultati posle 10 min ne važe

Da, sjena je tu 🤔🤔 kad si planirala betu?

I utorak 20og mi je po pravilu, al ja bi 19og

Ma otidji ti 19og, tad se vec nest treba definitivno vidjet.. Drzimo najvece figetine 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 11:30

Sarrroooooo, brate???????

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anči 💕
    15. Travanj 2021. 11:34

Ruska1986

Mislim da nam Sara rađa ili je već rodila 🤭🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MaloTele
    15. Travanj 2021. 11:37

Anavica985

MaloTele- pa zanima me sve- kakvi su dr., je li uvijek tamo dr.koji te prati kroz postupak, stede li na lijekovima ili daju u skladu s uzv? Kako funkcionira punkcija, transfer?

Ja sam ti kod dr.turudic, nije nesto puno pricljiva sama od sebe ali uvijek odgovori na svako pitanje i to detaljno,nije štura na odgovorima kad sama pitas,bila mi je na svakoj FM, punkciji, ona osobno je radila oba transfera, nista nisam cekala, punkcija i transfer su bili odrađeni kako sam bila narucena,fm brzo idu i nisu nesto informativni na tome, sto se tice lijekova nez da li stede ali vidjela sam da im je frizider josnuvijek pun svih vrsta, pa pretp da nije nestašica, za punkciju su me pitali da li zelim opcu anesteziju ili lokalnu, bili su super, pricali sa mnom cijelo vrijeme itd, jedino ti ne rade vikendom, znaci nema punkcija nema transfera vikendom (sto ja nisam znala kad sam kretala u postupak) , a ako ti je potrebna FM na vikend ides na hitnu i dokt koji je dezuran zove nju doma ma telefon da joj kaze kakvo je stanje,tako je barem bilo kod mene :) vodila sam trudnocu sad kod nje,sutra nazalost moram na hospitalizaciju na odjel pa nez koji ce me dokt zapasti i kod koga cu se vodit,ali to nema veze s postupkom, sve u svemu ja sam usla u to ko tele,nisam imala pojma o icem ali dokt je bila okej,trudila se objasniti sve,uvijek pita jel imas pitanja i ne otkanta te bezveze, osim na FM kad dobijes slabe konkretne informacije 😊 ako te jos nesto zanima pitaj, i sretno u svakom slučaju za koga god se odlucis 🤞🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    15. Travanj 2021. 11:40

Curke slabo sam citala, sretno svima,drzim fige da uspijete Sto prije,onima s manje srece zelim iduci postupak dobitan 😊🤞 
    Ruska i tuma, pohvatala sam da ste islemvadit zucne, ako smijem pitat zasto su vas slali na to? 

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Sara 🌸
    15. Travanj 2021. 11:41

Ruska1986

Samo da napisem sitnicu između lažnih trudova. Jako iscrpljujuce, boli, a nikakve koristi. Mislila sam jutros da je sve krenilo, i otisla pod tus. 20 min dok san bila pod toplom vodom nije bio nijedan. Tako mozete znat jel lazni il pravi. Pravog nece nista zaustavit. Nista nisan spavala, bas san satravena. 
    Toliko od mene, ugl dite zajebava. Ćaćino. 🙄
    Ruska 🌸❤️🌸
    Ostalima lipi pozdrav! ❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tuma
    15. Travanj 2021. 11:44

MaloTele

Curke slabo sam citala, sretno svima,drzim fige da uspijete Sto prije,onima s manje srece zelim iduci postupak dobitan 😊🤞
    Ruska i tuma, pohvatala sam da ste islemvadit zucne, ako smijem pitat zasto su vas slali na to?

Zbog sumnje na kolestazu. Meni, a mislim i Ruski su jetrene u redu, al moja dr želi provjeriti i žučne za svaku slučaj. Jer meni  svrbez i dalje traje, ali ne po dlanovima i stopalima. A Ruski se javio po dlanovima, ako se ne varam. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    15. Travanj 2021. 11:46

Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle porodit
    Sunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
    TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
    Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,mora I btw ja sam isto za rakijicu,uvijek
    Lindsay žao mi je,ali glavu gore i u nove pobjede.
    Slee bok,kaj ima,koliko još do postupka?
    vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva...
    manemoj hvala što brineš ok sam,pikam se,danas je 7dc.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MaloTele
    15. Travanj 2021. 11:51

Tuma

MaloTele

Zbog sumnje na kolestazu. Meni, a mislim i Ruski su jetrene u redu, al moja dr želi provjeriti i žučne za svaku slučaj. Jer meni svrbez i dalje traje, ali ne po dlanovima i stopalima. A Ruski se javio po dlanovima, ako se ne varam.

Aha,nadam se da nije kolestaza u pitanju, drzim fige da nalazi budu uredni 🤞 moji jetreni su jos uvijek oko 100 pa idem sutra na hospitalizaciju na detaljne pretrage, iako me nista ne svrbi i hvala bogu nemam nikakvih tegoba,ali bolje pregledati sve pa biti miran 😄

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.