Tuma a vidjet ćemo da, u početku mi je to bas bilo stresno. Ali sad što dalje idem samo da bude s njom sve ok, kako god bilo. 😁🤗
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to… 😪
Ona je prirodno prisutna u rodnici, mozda bas zbog tih antibiotika se poremerila mikroflora pa se razbuktala 😔 koristis li lactogyn vaginalete uz antibiotike?
Daa. I oralno i vaginalno i nakon toga još acidosalus vaginalni probiotik. I nakon toga ponavljala bris. Za nepovjerovat. Dakle 5 mjeseci izgubljenih zbog beštija
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Tresem se
Je k vi vidite je l vidite je lpise 248?
Ja sam prvo uocila 2043, pa se mislim da je ona od 40 nekidan sigurno bila neka greska😂
Ova od 248 je puuuno razumnija 😂
Drago mi je zbog tebe, držim fige da sve bude ok! 🤞🏻🌸💕🌸
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
SBjelis i Suncokret ajme ajmeeeeeee …divno i baš baš mi je drago 🥰😍❤❤❤❤
ericaaaaaaaaa napokonnnnnn ,kokiceee divan broj…endo siss želim ti i rezultate kao i berbu 🥰❤
Ruska1986 bila ja danas kod proktologa…znači uopće nemam hemiće nego meriske…to su čvorova koji se upale i bole,boje kože koji će biti na porodu još gori…lijeka nema,ispirati guzu u kamilice i mazati acid boricii 3% i samo nevenova mast…nikako led i nikako gavez ni bilo što za hemiće jer oni to nisu…tako da znaš. Boricii možeš kupiti u apoteci bez recepta… ❤ nevenova mast najbolja baleina. Nadam se da će ti pomoći 😍🥰
A jooooj... Znaci, ceka te jedno predivno iskustvo.. A jel te svrbe? Isla sam odmah guglat da vidim kako izgleda to, ali nist mi ne pokazuje pod tim nazivom 🤔🤔 i moji nisu u boji koze.. Danas sam se ujutro toliko isplakala da to nisu bile istine. Ja sam inace plakala 3 puta u zivotu i stvarno mi je prag tolerancije na bol jako visok, ali sinoc i danas ujutro sam mislila da cu poludit sa tom boli i svrabom. Spavala valjda sat vremena. I onda sam odlucila hladit ih svakih sat vremena po 15 minuta(negdje sam nasla taj podatak) i uzela Pavlovicevu mast za bebu. Mazem s njom okolo, taj dio koji je i iziritiran i svrbi, a bas njih sa svinjskom mascu i ide to nekako. Al ti hormoni jos... Uzela tu Pavolovicevu mast i pocela plakat da zast to uzimam od svoje bebe 😂😂😂 Nevenovu mast sam mislila svakako uzet, a i za hemace se preporucuje kamilica. Zasad cu ovako pa cu vidjet... Al ono, kaos 🙈 ja se nadam da ce se tvoja situacija bar malo poboljsat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ericasuper branje!😃
Anitramcrtica se vidi!!🤩
Doriadržim fige da sve prođe po planu!🙂
Tanjaodlične vijesti!!😃😃
MTBželim ti da se brzo sve vrati u normalu, prođu bolovi 🧡
Nada86grlim 💜
Tiki super i za 🐱 i za 👶!
Sbjelisipa toooooo!! Baš mi je drago da beta tako divnaaaa!!!!❤❤❤
.
Ja sam isto išla danas vaditi betu (mtbnisam sluzbeno prijavila promjenu plana, nemojte me ubaciti na crnu listu🙈).
Ali dobra vijest je da jebeta 338.9! to je dobra vijest, je li tako?😃 transfer ppetodnevih je bio 28.3. Ima svakakvih tablica i ref.rezultata, ali prema zadnjoj priči o tome na forumu to bio dobar broj.?
U petak idem vaditi 2.betu. 🙃
🥳🥳🥳🥳 wuhuuuuuu 🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to… 😪
Ona je prirodno prisutna u rodnici, mozda bas zbog tih antibiotika se poremerila mikroflora pa se razbuktala 😔 koristis li lactogyn vaginalete uz antibiotike?
Daa. I oralno i vaginalno i nakon toga još acidosalus vaginalni probiotik. I nakon toga ponavljala bris. Za nepovjerovat. Dakle 5 mjeseci izgubljenih zbog beštija
Jao kakva loša sreća! 😵😵Baš mi je žao! Sad onda opet antibiotik, jelda? Jesi svaki put isti antibiotik koristila ili ste pokušavali razne?
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ericasuper branje!😃
Anitramcrtica se vidi!!🤩
Doriadržim fige da sve prođe po planu!🙂
Tanjaodlične vijesti!!😃😃
MTBželim ti da se brzo sve vrati u normalu, prođu bolovi 🧡
Nada86grlim 💜
Tiki super i za 🐱 i za 👶!
Sbjelisipa toooooo!! Baš mi je drago da beta tako divnaaaa!!!!❤❤❤
.
Ja sam isto išla danas vaditi betu (mtbnisam sluzbeno prijavila promjenu plana, nemojte me ubaciti na crnu listu🙈).
Ali dobra vijest je da jebeta 338.9! to je dobra vijest, je li tako?😃 transfer ppetodnevih je bio 28.3. Ima svakakvih tablica i ref.rezultata, ali prema zadnjoj priči o tome na forumu to bio dobar broj.?
U petak idem vaditi 2.betu. 🙃
Pa to je savrsena beta, drzimo fige da se lijepo podupla! 😉🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dakle, nema sumnje, krenulo je. Sjedim na wc školjci, plačem od bolova, imam proljev uz to koji ne staje. I naravno, idiot kakav jesam, gugam Feronu u Novom Sadu jer sam naletila na info da onim imaju PGD + sve ostalo što mi se sviđa + izgleda da se u Srbiji može raditi kolekcija smrzlića iz više postupaka pa to istražujem
Osjećam se kao prvoklasni junkie
💔💔💔
BjeliS danas zavirujem samo za tvoju betu ❤️ Nekako sam imala intuiciju da bude dobra beta 💕 javi sto doktor kaze 🌸🌺
Nada zao mi je 😞 odmori…
Litaja od 24 godine jedem totalno zdravo, treniram, pazim svaki k… nisam pojela prženo, junk, jedno vrijeme nista slatko, samo organsko, domace… prerađenu hranu nikako skoro… da ne pricam da sam kad sam krenula sa postupcima bas jela sve po planu i programu ( pa sam onda na nagovor muza ko opustila se - ali opet je to 70-80% zdravo ) i eto ti … onda vidim zene puse, piju, ne znaju sto je zdrava hrana…visak kg, ili sto ti ja znam i ostanu trudne a nisu bas ni htjele… tako da, koliko to utjece, bas ne znam…. kad je nesto zeznuto, zeznuto je…
MTB sve te kuzim… ja sam uz cijeli ovaj stres od mpo imala/imam i stres selidbe, nisam zaposlena ( dala otkaz u KBC ) i vec od 10mj imam otvorenu firmu i placam sva davanja a ministarstvo nikako da mi posalje rijesenje da pocnem raditi, tu di zivim ne znam nikoga sem muza, pa onda i njegovo dijete ( koje je divno, ali ja ovak nikakva sam i nju morala razumjeti, paziti, cuvati ) tako da, jos dobro i izgledam… Sad cu samo sebe razmaziti ❤️ Samo da prodam auto da nemam griznjak totalni ako potrosim na nesto za ljepotu 🤣
Ista stvar! Doslovno ista. Dode ti da se upucas... bas tako. Meni frendica zivi na mcu evo 4 djece ima 🤣🤣 pocela sam se pitati da nije stvar u toj bio i organskoj hrani 🤣🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dakle, nema sumnje, krenulo je. Sjedim na wc školjci, plačem od bolova, imam proljev uz to koji ne staje. I naravno, idiot kakav jesam, gugam Feronu u Novom Sadu jer sam naletila na info da onim imaju PGD + sve ostalo što mi se sviđa + izgleda da se u Srbiji može raditi kolekcija smrzlića iz više postupakapa to istražujem
Osjećam se kao prvoklasni junkie
Drzi se❤ neka je krenulo, ti znaci da ces prije krenuti opet sa svime. Nisam u toku kakva je situacija u Srbiji sa Mpo..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji