Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 19:56

Ako niste vidjele, SIMBA JE RODILA!!!! WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 

💔💔💔

Pami
    07. Travanj 2021. 19:57

Sbjelis ajme super, tako mi je drago zbog tebe!!!💙💜 Sretno i nek se fino podupla u petak, ma mora 😊😊
    Sunflower super beta i kod tebe, čestitam 🥳🥳
    Kača uh, žao mi je da si se tako napatila. Ja sam radila histeroskopiju sa uklanjanjem polipa u Ivf poliklinici isto bez anestezije, ali to je ambulantna histeroskopija koja se radi sa manjim histeroskopom i ne širi se puno cervix, zato valjda i može bez anestezije. I da, morala sam raditi u prvoj polovici ciklusa dok je sluznica još tanka. Sretno i da drugi put fino sve riješe.
    Što se tiče komplikacija, baš sam gledala- ja sam za prošli mjesec dobila 4257 kn, to je taj maximum jer mi je plaća veća od toga. Rodiljna naknada očito ovisi o tome dali se ide iz radnog odnosa ili ne, ja srećom imam neprekidnog staža već više godina, ali mi je žalosno da to gledaju. Majka je majka, trebalo bi za sve biti isto.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Sunflower14
    07. Travanj 2021. 19:58

Hvala vam svima!😘
    Bjelisi u petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
    MTB nadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
    Clarissa dobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrška svemirska!! Sretno sa svim!😊
    .
    Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
    Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 20:01

LucyLou

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, kad kažeš simpa, misliš da bi ga mijenjala Gića njime ili?
    Super, dakle krećeš, woooohoooo!!! Koliko imaš antralaca?

Ruska1986, baš i mene zanima. Na Rodi fejsu netko pita znamo li primjer uspješnih trojčeka, netko je isprepadan tamo, pa bih rado poslala Simbu tamo da ih umiri…

LucyLou, ovaj brufen je iz raja izašao. Nisam ga nikad prije popila, možda mi je i zato prodjelovao u minutu. Mislila sam da ću se patiti barem još pola sata, kad ono - kao rukom odnešena bol. Samo sam umorna sad, ali sam OK. Izlijevam se, neka ode sve, hoću dalje.

Drago mi je da je pomogao, i iako nisam bila u takvoj situaciji, razumijem te - samo neka izadje iz tebe da mozes krenuti dalje. Znas sta, ta nasa djecica ce prvo dobiti po guzi…i bome birat cemo naelitniji i najskuplji staracki dom ikada😃😘

Prvo par godina krstarenja. I onih penzionerskih putovanja oko svijeta. Ali nula spavanja po zemlji i avanturizma, mama spava samo u pet zvjezdica
    Drago mi je da je krenulo. Sad znam da idući tjedan onda idem na kontrolu, i ako sve bude OK krećem pilati Gića da histeroskopiju napravimo ovaj mjesec, a FET idući. Mislim da on želi više odugovlačiti, ja ne bih. Nadam se da neće imati neki prepametan razlog za odugovlačenje.

Tako je, za nas samo najfinije!😊
    Znam, to je u jednu ruku olaksanje, sada znas da kreces dalje, u nove pobjede. Meni je to cekanje menge nakon neuspjeha najduzi dio (nakon cekanja bete) ali onda kada dodje menga, znam da nastavljamo dalje i da smo jedan korak blize ka uspjehu!🤞🏻😉
    Drzim ti fige da ce ovaj mjesec biti histeroskopija i da onda ides po svog smrzlica. Bit ce to sve dobro, draga moja, mora!😘

Tako je. I neću biti sama, morat ćemo skupa biti trudne da zajedno kujemo zločinačke planove kako ćemo izrabljivati tu derištad do kraja života 

💔💔💔

manemoj
    07. Travanj 2021. 20:07

Simba 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Bitno da je sve ok 🥰
    Sunflower wuhuuuu za betu ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 20:08

Clarissa, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. 

Jako mi je žao radi tvog spontanog, suosjećam. S obzirom da nas čitaš, znaš da smo tu za sve, samo pitaj.

💔💔💔

Samara
    07. Travanj 2021. 20:10

Ja sam se baš danas Simbe sjetila. Drago mi je da su dečkići dobro. Ajme 30 tt zamišljam kako su se sitni rodili

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 20:20

Samara

Ja sam se baš danas Simbe sjetila. Drago mi je da su dečkići dobro. Ajme 30 tt zamišljam kako su se sitni rodili

Da, ali su dobro Sunašca mala 

💔💔💔

Doria
    07. Travanj 2021. 20:20

Upomoooc! Stoperica bas mora u dupe???

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

sbjelisi
    07. Travanj 2021. 20:21

Pami
    Sunflower 🙏🙏🐣🐣
    Clarissa dobrodosla! Zao mi je radi tvog gubitka 🙏
    Simba

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.