(počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim) .
MTBHahahah ovo potpuno razumijem, da mi nema MM jela bih kao kanta za smeće, a i mirisala kao jedna 😅 on je uz sve to i moja primarna vreća za udaranje kad sam frustirana, čudim se svaki dan što me opće trpi ❤
Ma neka i zapnemo u crne rupe, tako razvijamo mehanizme iskopati se iz njih. Mislim da nam pomaže malo ovako se raspisati tu pa malo i našaliti, naravno ne smije se pretvoriti forum samo u kukanje, ali volim što možemo iskreno pokazat i dio sebe kojeg se često uživo sramimo 🤗🥰
Mene moj trpi jer sam divna.
Osim kad nisam.
Ma mislim da sam ja ovdje dosta otvorena i iskrena sa svim mojim st/ranjima. Pokušavam ne ići u ekstreme u kojima završim u svojoj glavi. Ali mi paše da mogu i pokukati, a da se mogu i nasmijati. Ne znam kako bih ja preživjela ova dva spontana da nemam ovdje divne žene koje me podržavaju. I divne žene koje me znaju lijepo nasmijati
💔💔💔
Tiki, baš mi je drago da je dobro. Neka mirovanja, samo da je malecka dobro.alex2102, imaš na prve tri stranice ove teme savjete za FET, pročitaj što tamo piše.
vuky, treba malo paziti i na sebe, sve se slažemo. Ja sam se baš jako zapustila zadnjih mjeseci, nikako nisam dobro. Moram presložiti prioritete. Ne želim si sjebati tijelo i život, između ostalog jer si i time smanjujem šanse za uspjeh.
Nego, nisam dobila mail od tebe, ccc.SeniRemmus, sve se razumijemo. Ja izbjegavam pisati ovdje sa svog crnog mjesta, jer znam da ću time okinuti crna mjesta koja i vi imate. Nema šanse da je neka žena prošla više neuspjeha, ovog ili onog tipa, a da nema to mjesto. Tonem, pa se dižem, i tako stalno. Nije stvar samo tuge, nego šećem između samodesktruktive i debele depresije. Oba su mi mjesta jako poznata, na oba sam provela više godina, danas znam da neću tamo završiti do kraja jer sam stvarno jako puno radila na sebi i znam si na vrijeme zatražiti pomoć od okoline da me izvuče vani (počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim
) .
jesam, procitala sam , tu sam i vidjela da je dobro 3 dan ,ali kako je meni 5 dan, zato pitam
Ako ti se seksa, seksaj se, neće naškoditi
💔💔💔
Cure da li bi mi bilo pametno imati dopunsko? Mislim do sad mi jos nitko nije nista naplatio, al da budem spremna ako bude belaja…
Svakako ti preporučujem da uplaćuješ dopunsko. Čudi me da ti već nisu naplatili. Pazi da ti ne pošalju račun kući.
Ja imam dopunsko,ali ako slučajno ne pokažem iskaznicu kad dižem lijekove uvijek mi više naplate .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tiki, baš mi je drago da je dobro. Neka mirovanja, samo da je malecka dobro.alex2102, imaš na prve tri stranice ove teme savjete za FET, pročitaj što tamo piše.
vuky, treba malo paziti i na sebe, sve se slažemo. Ja sam se baš jako zapustila zadnjih mjeseci, nikako nisam dobro. Moram presložiti prioritete. Ne želim si sjebati tijelo i život, između ostalog jer si i time smanjujem šanse za uspjeh.
Nego, nisam dobila mail od tebe, ccc.SeniRemmus, sve se razumijemo. Ja izbjegavam pisati ovdje sa svog crnog mjesta, jer znam da ću time okinuti crna mjesta koja i vi imate. Nema šanse da je neka žena prošla više neuspjeha, ovog ili onog tipa, a da nema to mjesto. Tonem, pa se dižem, i tako stalno. Nije stvar samo tuge, nego šećem između samodesktruktive i debele depresije. Oba su mi mjesta jako poznata, na oba sam provela više godina, danas znam da neću tamo završiti do kraja jer sam stvarno jako puno radila na sebi i znam si na vrijeme zatražiti pomoć od okoline da me izvuče vani (počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim
) .
jesam, procitala sam , tu sam i vidjela da je dobro 3 dan ,ali kako je meni 5 dan, zato pitam
Ako ti se seksa, seksaj se, neće naškoditi
hahaha a legendo, ma nije ne sexa mi se ali ako ce pomoci onda cu i to u svemu ovome napraviti
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Kad smo već kod seksa, da nije Gić kopao po meni svako toliko, vjerujem da bi mi himen opet izrastao od nekorištenja
Još malo pa dva mjeseca U zadnjih 7, 8 mjeseci sam se seksala ko prosječna djevica
Trudnice, kušuj, ne zanimaju me vaše apstinencijske krize, vi ste trudne
💔💔💔
Danas ima lijepih vijesti. Čestitke curama i sretno dalje.
Liora jel stalo krvarenje?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
A gle meni je u prvom FETu bila vec lijepa crta na 5dpt radilo se transferu 2 blastice (ta trudnoca nije uspila) e sad sam dobila na 6dnt jedva vidljivu slabu crtu a na 8dnt ju je i muz vidio al je bila isto onak ne jaka. Isto se radilo o transferu 2 blastice Tako da….zavisi…
Ma mi volimo brijati da nešto znači što smo ih imali dva, ali sve ovisi koliko ih se krenulo implantirati. Ako su se krenule implantirati obje pa je jedna po putu odustala, naravno da je crtica jača nego ako se krenula implantirati jedna.
Ili ako su bile kromosomske greške pa su požurile, izgleda crta bolja nego ako su normalne, zdrave blastice koje idu svojim tempom.
Zato je samo bitno pratiti kako se deblja i kako se dupla, a ne uspoređivati iz postupka u postupak.
🤗🤗🤗
Danas ima lijepih vijesti. Čestitke curama i sretno dalje.
Liora jel stalo krvarenje?
Hej, evo me ležim od jučer, odmaram..malo je manje i više smeđe boje..ali me i dalje boli prednji trbuh pomalo..pijem terapiju..i čekam pregled u petak 🙏. Kako si ti? Ideš u fet sada u travnju? Kakvo je stanje?
Erica bravoooo 15 komada.. biće tu finih blastica 😘🙏
Tanja držimo fige za tvoje tri blastice da se barem dvije prime 🍀🙏🤞
Anitram vidi se crtica, držimo fige na najačih da ovaj put dočekate živu i zdravu bebu u naručje ❤️🙏
SBjelisi bravooooo, nešto mi je govorilo da će biti dobro, tako mi je drago zbog tebe. Neka školski teče sve dalje 🍀🙏😘
Mene su upravo zvali, beta je negativna ali nisam ništa drugo ni očekivala jer sam prokrvarila čim sam došla doma.
U glavnom, pravimo pauzu barem jedan ciklus pa onda FET. Ljubim vas cure i želim svima puno sreće 😘
Drzimo fige za slijedeci put 💜❤🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SBjelis i Suncokret ajme ajmeeeeeee ...divno i baš baš mi je drago 🥰😍❤❤❤❤
ericaaaaaaaaa napokonnnnnn ,kokiceee divan broj...endo siss želim ti i rezultate kao i berbu 🥰❤
Ruska1986 bila ja danas kod proktologa...znači uopće nemam hemiće nego meriske...to su čvorova koji se upale i bole,boje kože koji će biti na porodu još gori...lijeka nema,ispirati guzu u kamilice i mazati acid boricii 3% i samo nevenova mast...nikako led i nikako gavez ni bilo što za hemiće jer oni to nisu...tako da znaš. Boricii možeš kupiti u apoteci bez recepta... ❤ nevenova mast najbolja baleina. Nadam se da će ti pomoći 😍🥰
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji