Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    07. Travanj 2021. 17:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Trenutno bih ubila za malo Dolantina…
    Žene, što vi uzimate za bolove? Nisam navikla uzimati nikakve droge, ali ovo sad je gadno. I to govorim ja koja imam jako visok prag boli…

Ja uzmem onaj jaci neofen. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Mare0208
    07. Travanj 2021. 17:50

SeniRemmus

Mare0208

SeniRemmus

Mare0208

Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to… 😪

Ona je prirodno prisutna u rodnici, mozda bas zbog tih antibiotika se poremerila mikroflora pa se razbuktala 😔 koristis li lactogyn vaginalete uz antibiotike?

Daa. I oralno i vaginalno i nakon toga još acidosalus vaginalni probiotik. I nakon toga ponavljala bris. Za nepovjerovat. Dakle 5 mjeseci izgubljenih zbog beštija

Jao kakva loša sreća! 😵😵Baš mi je žao! Sad onda opet antibiotik, jelda? Jesi svaki put isti antibiotik koristila ili ste pokušavali razne?

Vjerojatno opet antibiotik.. sutra ću zvat gina. Ma 4 različita antibiotika - fosfomicin, ciprinol, sumamed, efox. Jer sam alergična na penicilin koji mi je bio na antibiogramu za enterokok, nije dr više znao ni što da mi da. I evo sad ova gadura

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Anči 💕
    07. Travanj 2021. 17:50

Ajme kolko divnih vijesti 😍 svima s divnim vijestima cestitam 😁

MTB meni za uzasno jake bolove samo pomaze ketonal u kombinaciji s 1 normabelom..nis drugo ne pomaze...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 17:51

BugaDuga

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BAJOMA

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Trenutno bih ubila za malo Dolantina…
    Žene, što vi uzimate za bolove? Nisam navikla uzimati nikakve droge, ali ovo sad je gadno. I to govorim ja koja imam jako visok prag boli…

Odlicna stvar

Divno.
    A od stvari koje normalna osoba ima doma? A ne da mora negdje ići kupovati presavijena od bolova?

Ibuprofen…

Ti si pravi drug, hvala! 
    Popila Brufen od 600mg u prašku dok ove sebičnjare filozofiraju.

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Travanj 2021. 18:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle, nema sumnje, krenulo je. Sjedim na wc školjci, plačem od bolova, imam proljev uz to koji ne staje. I naravno, idiot kakav jesam, gugam Feronu u Novom Sadu jer sam naletila na info da onim imaju PGD + sve ostalo što mi se sviđa + izgleda da se u Srbiji može raditi kolekcija smrzlića iz više postupakapa to istražujem
    Osjećam se kao prvoklasni junkie

Googlaj, ako odlucis, kod mene ćeš imati Bed & breakfast a imam i mačku 😸
    Panadol extra, crveni, brzo se resis boli stomak, glava, sta god

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 18:15

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle, nema sumnje, krenulo je. Sjedim na wc školjci, plačem od bolova, imam proljev uz to koji ne staje. I naravno, idiot kakav jesam, gugam Feronu u Novom Sadu jer sam naletila na info da onim imaju PGD + sve ostalo što mi se sviđa + izgleda da se u Srbiji može raditi kolekcija smrzlića iz više postupakapa to istražujem
    Osjećam se kao prvoklasni junkie

Googlaj, ako odlucis, kod mene ćeš imati Bed & breakfast a imam i mačku 😸
    Panadol extra, crveni, brzo se resis boli stomak, glava, sta god

Ako mi kažu da moram na operaciju mioma, moguće je da ću napraviti tako nešto. Jer suludo mi je pauzirati od postupaka 6-12 mjeseci bez da imam zalihu smrzlića. 

💔💔💔

sbjelisi
    07. Travanj 2021. 18:15

Pozdrav vrlilice mojeee
    Sad sam se vratila s puta, mortus. 
    Nisam citala od jutra samo sam se iz wca javila kada je stigao mail. Kada vi toliko vjerujete, i ja pivjerujem da su cuda moguca ❤🙏 Sad opet u petak beta.. Kaze dr da su imali nekoliko takvih slucajeva i da je ispalo na dobro. Da postoje sanse. 
    Koliko sam popratila.. 
    Ericaaaa koka nasaaaaaaaaa, immas ih za ciju nogometnu momcad!!
    Tanja, vrlilica moja, 3 je super!! I ja sam ih imala 3! Kako MTBica kaze, mi smo ona dobra generacija 😎 Brava!! PUPO
    Sunflower i Anitram mislim da imaju + ❤❤  Predivno!! 
    Svima, svima, svima hvala na podrsci.. Ovo je pravi 🎢 🙈🙉👀

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    07. Travanj 2021. 18:16

Vrlim vas. ❤

oharascarlett14@gmail.com

SeniRemmus
    07. Travanj 2021. 18:27

Mare0208

SeniRemmus

Mare0208

SeniRemmus

Mare0208

Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to… 😪

Ona je prirodno prisutna u rodnici, mozda bas zbog tih antibiotika se poremerila mikroflora pa se razbuktala 😔 koristis li lactogyn vaginalete uz antibiotike?

Daa. I oralno i vaginalno i nakon toga još acidosalus vaginalni probiotik. I nakon toga ponavljala bris. Za nepovjerovat. Dakle 5 mjeseci izgubljenih zbog beštija

Jao kakva loša sreća! 😵😵Baš mi je žao! Sad onda opet antibiotik, jelda? Jesi svaki put isti antibiotik koristila ili ste pokušavali razne?

Vjerojatno opet antibiotik.. sutra ću zvat gina. Ma 4 različita antibiotika - fosfomicin, ciprinol, sumamed, efox. Jer sam alergična na penicilin koji mi je bio na antibiogramu za enterokok, nije dr više znao ni što da mi da. I evo sad ova gadura

Držim fige da prođe beštija u prvoj turi antibiotika 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Lucyinthesky
    07. Travanj 2021. 18:28

Ove zaostatke je nemoguće popratiti, kaos mi je u glavi 😱
    Tanja79 blastice su top, ma vrh rezultat,želim ti sreću od srca 🤞❤️
    SBjelis znači zakon, nemaš pojma koliko mi je drago 😊Navijam dalje 🤞
    Ericaa 15 komada, woooohooo, pa bravo bome 👍
    Tiki super da je bebica dobro, to je najbitnije, a drago mi je i za mačka ❤️🐈
    MTB žao mi je što te boli, baš sjebano, ali opet, super što će menga probiti pa da i to riješiš.Ja uvijek popijem brufen za bilo kaj i djeluje. Nekoga sam sigurno zaboravila 🤔
    Obavila sam pregled, nema cisti i sve ok. Dr Maričić je presimpa 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.