Sunflower divnooo, cestitaaam. 🔝
Nada86 odmori se i nazad po svoje 🐧, sledeci je dobitni 💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000…..
Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.
Da, da, ali komplikacije ne mogu biti više od 4250, pa makar imala plaću prije trudnoće 20 000kn….a onda 6 mj taj prosjek 6 plaća i onda idućih 6 mj max 5600, al jasno ako netko ima plaću 5000 inače, neće dobiti 5600. Kako si ti inače?
Tako je. Uglavnom dobije se vlastiti prosjek kada su u pitanju manje plaće. A kada su u pitanju veće onda su ti limiti od 4250 i 5600. Uglavnom su uvijek u vecem gubitku oni koji imaju male place i rade na proviziju, radnice u ducanima i slično.
Ja sam bas lose fizicki, mucnine od 0do24, tu i tamo povracanje kada se vise ne mogu boriti. Samo lezim jer nemam snage za nista. Cak ni za tv. Tako da od muke ne mogu ni razmisljati o nicemu, ali spremna sam na sve, pomirila sam se s tim da ce biti što bude.
🤗🤗🤗
Sunflower14, super ti je beta. Navijamo da se lijepo dupla!!!
💔💔💔
Cure ima li koja iskustva sa MPO kod dr. Šparca ili ako ste čuli kakva iskustva?
Od kada pratim forum znam samo za jednu curu koja je bila kod njih, ali kod dr. Vlašića koji tamo vise ne radi. Baš se ne pise o njima puno.
A vidim da imate problem azo, a koliko znam šparac nema micro tese🤷🏼♀️🤷🏼♀️
(počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim ) .
MTB Hahahah ovo potpuno razumijem, da mi nema MM jela bih kao kanta za smeće, a i mirisala kao jedna 😅 on je uz sve to i moja primarna vreća za udaranje kad sam frustirana, čudim se svaki dan što me opće trpi ❤
Ma neka i zapnemo u crne rupe, tako razvijamo mehanizme iskopati se iz njih. Mislim da nam pomaže malo ovako se raspisati tu pa malo i našaliti, naravno ne smije se pretvoriti forum samo u kukanje, ali volim što možemo iskreno pokazat i dio sebe kojeg se često uživo sramimo 🤗🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Kako nevolja nikad ne dolazi sama - došli moji proteini NAPOKON, cijeli dan ih čekam.
Plus, izgleda da je prokletinja ipak probila, počeo se i uložak crveniti. Jebeno me boli, osjećam kao da sam začepljena i menga pokušava proći a ne može. Užas. Jako jako jako sam sretna da su to stvarno klasični menga bolovi (samo na nekim ludim steroidima), inače bih se usrala da mi se nešto loše zbiva sa maternicom i jajnicima.
Ali booooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Tješim se gledajući proteine s okusom slane karamele, bolje im je da budu fini (nisam probala još ove ). Šteta da mi nije do klope sad, sad mi je samo do mačete s kojim bih si iskopala rupu u utrobi i izvadila maternicu i jajnike malo vani, da prošeću.
💔💔💔
Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to... 😪
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure moje ja ću izludit s beštijama. Znači nakon 4 antibiotika zbog enterokoka, u ponovljenim brisevima evo sada gardnerella. Odkud sada to… 😪
Ona je prirodno prisutna u rodnici, mozda bas zbog tih antibiotika se poremerila mikroflora pa se razbuktala 😔 koristis li lactogyn vaginalete uz antibiotike?
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sunflower cestitam, beta ti je🔝
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Tiki, baš mi je drago da je dobro. Neka mirovanja, samo da je malecka dobro.alex2102, imaš na prve tri stranice ove teme savjete za FET, pročitaj što tamo piše.
vuky, treba malo paziti i na sebe, sve se slažemo. Ja sam se baš jako zapustila zadnjih mjeseci, nikako nisam dobro. Moram presložiti prioritete. Ne želim si sjebati tijelo i život, između ostalog jer si i time smanjujem šanse za uspjeh.
Nego, nisam dobila mail od tebe, ccc.SeniRemmus, sve se razumijemo. Ja izbjegavam pisati ovdje sa svog crnog mjesta, jer znam da ću time okinuti crna mjesta koja i vi imate. Nema šanse da je neka žena prošla više neuspjeha, ovog ili onog tipa, a da nema to mjesto. Tonem, pa se dižem, i tako stalno. Nije stvar samo tuge, nego šećem između samodesktruktive i debele depresije. Oba su mi mjesta jako poznata, na oba sam provela više godina, danas znam da neću tamo završiti do kraja jer sam stvarno jako puno radila na sebi i znam si na vrijeme zatražiti pomoć od okoline da me izvuče vani (počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim
) .
jesam, procitala sam , tu sam i vidjela da je dobro 3 dan ,ali kako je meni 5 dan, zato pitam
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji