Sbjeliši pa to je naše čudo💗
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
A gle meni je u prvom FETu bila vec lijepa crta na 5dpt radilo se transferu 2 blastice (ta trudnoca nije uspila) e sad sam dobila na 6dnt jedva vidljivu slabu crtu a na 8dnt ju je i muz vidio al je bila isto onak ne jaka. Isto se radilo o transferu 2 blastice Tako da….zavisi…
Ma mi volimo brijati da nešto znači što smo ih imali dva, ali sve ovisi koliko ih se krenulo implantirati. Ako su se krenule implantirati obje pa je jedna po putu odustala, naravno da je crtica jača nego ako se krenula implantirati jedna.
Ili ako su bile kromosomske greške pa su požurile, izgleda crta bolja nego ako su normalne, zdrave blastice koje idu svojim tempom.
Zato je samo bitno pratiti kako se deblja i kako se dupla, a ne uspoređivati iz postupka u postupak.
okic super,a jeli bitno koji je test za trudnocu, dali je za rano utvrdjivanje tj.osjetljivi ili moze i onaj obicni, ja cu sacekati jos dva dana pa napraviti na 7 dan transvera, nadam se pozitivno bar ovaj put, hvala vam svima puno i od srca zelim anitram da ti uspije ovaj put i da postanes majka svog andjela, a naravnom to zelim i ostalim borilicama na forumu
Mi ovdje najčešće koristimo ovaj: https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
Jer njega najbolje poznajemo. Plus, pokazuje rano crtice a jeftin je (oko 13kn). U zadnjoj trudnoći sam napravila paralelno 7 različitih testova sa istim urinom, taj jeftini mullerov je definitivno bio best value for money.
💔💔💔
Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000…..
Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.
Da, da, ali komplikacije ne mogu biti više od 4250, pa makar imala plaću prije trudnoće 20 000kn….a onda 6 mj taj prosjek 6 plaća i onda idućih 6 mj max 5600, al jasno ako netko ima plaću 5000 inače, neće dobiti 5600. Kako si ti inače?
Tako je. Uglavnom dobije se vlastiti prosjek kada su u pitanju manje plaće. A kada su u pitanju veće onda su ti limiti od 4250 i 5600. Uglavnom su uvijek u vecem gubitku oni koji imaju male place i rade na proviziju, radnice u ducanima i slično.
Ja sam bas lose fizicki, mucnine od 0do24, tu i tamo povracanje kada se vise ne mogu boriti. Samo lezim jer nemam snage za nista. Cak ni za tv. Tako da od muke ne mogu ni razmisljati o nicemu, ali spremna sam na sve, pomirila sam se s tim da ce biti što bude.
Ma te komplikacije su stvarno preniske. Kad ljudima trebaju novci za kupovinu svega za bebu oni žene srezu skroz s primanjima..
Tebe je baš uhvatilo. Koliko si sad? Jesi oko 9tt? Možda prođu kroz tjedan, dva.... I Sanjich i Dadi su se, čini mi se, smirile oko 9.tt... A nemaš šta ni napraviti. Samo čekati i nadati se najboljem.... Ali ja stvarno vjerujem da će ova trudnoća biti uspješna do kraja ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Erica to su super vijesti, navijam za dalje💞
Leptirica, crta je tu, sad samo hrabro🤞
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000…..
Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.
Da, da, ali komplikacije ne mogu biti više od 4250, pa makar imala plaću prije trudnoće 20 000kn….a onda 6 mj taj prosjek 6 plaća i onda idućih 6 mj max 5600, al jasno ako netko ima plaću 5000 inače, neće dobiti 5600. Kako si ti inače?
Tako je. Uglavnom dobije se vlastiti prosjek kada su u pitanju manje plaće. A kada su u pitanju veće onda su ti limiti od 4250 i 5600. Uglavnom su uvijek u vecem gubitku oni koji imaju male place i rade na proviziju, radnice u ducanima i slično.
Ja sam bas lose fizicki, mucnine od 0do24, tu i tamo povracanje kada se vise ne mogu boriti. Samo lezim jer nemam snage za nista. Cak ni za tv. Tako da od muke ne mogu ni razmisljati o nicemu, ali spremna sam na sve, pomirila sam se s tim da ce biti što bude.
Ma te komplikacije su stvarno preniske. Kad ljudima trebaju novci za kupovinu svega za bebu oni žene srezu skroz s primanjima..
Tebe je baš uhvatilo. Koliko si sad? Jesi oko 9tt? Možda prođu kroz tjedan, dva…. I Sanjich i Dadi su se, čini mi se, smirile oko 9.tt… A nemaš šta ni napraviti. Samo čekati i nadati se najboljem…. Ali ja stvarno vjerujem da će ova trudnoća biti uspješna do kraja ❤️
Skoro 10t punih.
Pa npr osoba koja radi po trg centrima, npr hm, zara, veliki prehrambeni ducani i slicni, te radnice ni ne mogu dugo raditi kad ostanu trudne, prisiljene su ici na komplikacije odmah, a imaju svejedno jako male place iako rade i nedjeljom i praznikom. Pa evo i ja, nisam bas u takvom ambijentu, u slicnom jesam, ali svejedno sam morala odmah. I sada sam spala na upola manja primanja, ma banana drzava...... Pa se cude sto nema rođenih i sto mladi idu vanka.
Sbjelis 👌👍💪🤗
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Erica bravoooo 15 komada.. biće tu finih blastica 😘🙏
Tanja držimo fige za tvoje tri blastice da se barem dvije prime 🍀🙏🤞
Anitram vidi se crtica, držimo fige na najačih da ovaj put dočekate živu i zdravu bebu u naručje ❤️🙏
SBjelisi bravooooo, nešto mi je govorilo da će biti dobro, tako mi je drago zbog tebe. Neka školski teče sve dalje 🍀🙏😘
Mene su upravo zvali, beta je negativna ali nisam ništa drugo ni očekivala jer sam prokrvarila čim sam došla doma.
U glavnom, pravimo pauzu barem jedan ciklus pa onda FET. Ljubim vas cure i želim svima puno sreće 😘
Nado, žao mi je, skupi snage i onda ćeš hrabro dalje naša 💗
Cure ima li koja iskustva sa MPO kod dr. Šparca ili ako ste čuli kakva iskustva?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Sbjelis ❤️🤞
Ostale curke, drago mi je zbog dobrih punkcija, jajasaca, zao zbog losih beta...
Sto se tice tih primanja, ja dobijem na komplikacijama 4200, sto je duplo manje od moje place. Kao sestra u intenzivnoj nisam imala druge, nego otici odmah na bolovanje, jos za vrijeme pikanja. Tako je kako je... Ne ide nam drzava bas na ruku.
----
Macak ozdravio, vratio se normalnom zivotu.
Pregled prosao ok, cerviks 4cm, T oblik, zatvorena, mirovanje i terapija po starom. Iduci pregled za 2 tjedna (21.04.), tad ce mjeriti bebu, sad ju nije gledao detaljno, i moram ponoviti kks, crp i urin. Zadovoljan je.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
A gle meni je u prvom FETu bila vec lijepa crta na 5dpt radilo se transferu 2 blastice (ta trudnoca nije uspila) e sad sam dobila na 6dnt jedva vidljivu slabu crtu a na 8dnt ju je i muz vidio al je bila isto onak ne jaka. Isto se radilo o transferu 2 blastice Tako da….zavisi…
Ma mi volimo brijati da nešto znači što smo ih imali dva, ali sve ovisi koliko ih se krenulo implantirati. Ako su se krenule implantirati obje pa je jedna po putu odustala, naravno da je crtica jača nego ako se krenula implantirati jedna.
Ili ako su bile kromosomske greške pa su požurile, izgleda crta bolja nego ako su normalne, zdrave blastice koje idu svojim tempom.
Zato je samo bitno pratiti kako se deblja i kako se dupla, a ne uspoređivati iz postupka u postupak.
okic super,a jeli bitno koji je test za trudnocu, dali je za rano utvrdjivanje tj.osjetljivi ili moze i onaj obicni, ja cu sacekati jos dva dana pa napraviti na 7 dan transvera, nadam se pozitivno bar ovaj put, hvala vam svima puno i od srca zelim anitram da ti uspije ovaj put i da postanes majka svog andjela, a naravnom to zelim i ostalim borilicama na forumu
Mi ovdje najčešće koristimo ovaj:https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
Jer njega najbolje poznajemo. Plus, pokazuje rano crtice a jeftin je (oko 13kn). U zadnjoj trudnoći sam napravila paralelno 7 različitih testova sa istim urinom, taj jeftini mullerov je definitivno bio best value for money.
odlicno, sad trenutno imam neke sa e bay pa cu probati s njima jer nemam mueller u mjesu gdje zivim, najblizi mi je 65 kilometara, tako da cu njega naknadno kupiti, a imam jos jedno glupo pitanje :), negdi sam procitala da se preporucuju odnosi kada se vrate smrzlici ali oko 3 dana nakon transvera, pa me zanima dali je ok i nakon 5 dana ?
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji