Bas me zanima u kojoj fazi je Simba ❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ove zaostatke je nemoguće popratiti, kaos mi je u glavi 😱
Tanja79 blastice su top, ma vrh rezultat,želim ti sreću od srca 🤞❤️
SBjelis znači zakon, nemaš pojma koliko mi je drago 😊Navijam dalje 🤞
Ericaa 15 komada, woooohooo, pa bravo bome 👍
Tiki super da je bebica dobro, to je najbitnije, a drago mi je i za mačka ❤️🐈
MTB žao mi je što te boli, baš sjebano, ali opet, super što će menga probiti pa da i to riješiš.Ja uvijek popijem brufen za bilo kaj i djeluje. Nekoga sam sigurno zaboravila 🤔
Obavila sam pregled, nema cisti i sve ok. Dr Maričić je presimpa 😊
Hvala puno 😘💕💕, i ja tebi. Drago mi je da nema cisti i da je sve ok. Pihhh, nesto razmisljam, vi izgleda imate puno simpa Dr-a.... Sve je lakse kad je Dr simpa 😁
Bjelis vrliiim 💕💕💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, joj znam, ja imala jake bolove nakon svjezeg transfera, do te mjere da sam se previjala na podu u uredu (bila srecom sama). Koma. Popila 2 neofena forte ali mi je pomoglo tek kasnije, kroz nekih sat vremena. Suosjecam s tobom, i nadam se da je ibuprofen pomogao 😘
Erica, wow, 15!!! Bravo, pa ti si prava koka nosilica! 😊Sada se lijepo odmori, a mi navijamo za sto veci party u labosu 😘
Lucyinthesky, juuuuupiiii, znaci kreces uskoro 😉🤞🏻
Ostale curke, pratim vas i navijam za svaku od vas iako ne pisem previse. Ali tu sam i drzim fige 🤞🏻🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucyinthesky, kad kažeš simpa, misliš da bi ga mijenjala Gića njime ili?
Super, dakle krećeš, woooohoooo!!! Koliko imaš antralaca?
Ruska1986, baš i mene zanima. Na Rodi fejsu netko pita znamo li primjer uspješnih trojčeka, netko je isprepadan tamo, pa bih rado poslala Simbu tamo da ih umiri...
LucyLou, ovaj brufen je iz raja izašao. Nisam ga nikad prije popila, možda mi je i zato prodjelovao u minutu. Mislila sam da ću se patiti barem još pola sata, kad ono - kao rukom odnešena bol. Samo sam umorna sad, ali sam OK. Izlijevam se, neka ode sve, hoću dalje.
💔💔💔
Ruska1986, baš i mene zanima. Na Rodi fejsu netko pita znamo li primjer uspješnih trojčeka, netko je isprepadan tamo, pa bih rado poslala Simbu tamo da ih umiri…
LucyLou, ovaj brufen je iz raja izašao. Nisam ga nikad prije popila, možda mi je i zato prodjelovao u minutu. Mislila sam da ću se patiti barem još pola sata, kad ono - kao rukom odnešena bol. Samo sam umorna sad, ali sam OK. Izlijevam se, neka ode sve, hoću dalje.
Drago mi je da je pomogao, i iako nisam bila u takvoj situaciji, razumijem te - samo neka izadje iz tebe da mozes krenuti dalje. Znas sta, ta nasa djecica ce prvo dobiti po guzi...i bome birat cemo naelitniji i najskuplji staracki dom ikada 😃😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
Drage zene, svima saljem veeeeliki support! Vasa sam tiha citacica vec dugo, puno sam od vas naucila i ohrabrila se za postupak i zato vam velika hvala na svim infosima i vrijednim iskustvima! Nisam neka od pisanja, ali upravo sam se registrirala (preko moba, nadam se da sam koliko-toliko okej shendlala potpis) da vam kazem da mi puno znacite. S puno vas sam se u hodu poistovjecivala (s razmisljanjima ili pak nekim od faza kroz koje prolazimo), naime iz meni bliskih krugova nitko nije imao potrebu za mpo vodama, najjaci su im savjeti (koje btw ni ne trazim) ma samo se opusti (sure, yeah, tell me more) i slicno... Ovo ne moze razumjeti netko tko kroz to ne prolazi/nije prosao i zato vam hvala sto ovdje mogu naci utociste i vidjeti da nisam luda zbog razlicitih misli, dvojbi, osjecaja, shizova... Moja je situacija da sam najprije bila u nevjerici sto mi je ICSI uspio iz prve, pala sam na tur kad je smedjarenje koje uvijek imam prije menge ispalo zapravo implantacijsko krvarenje (vec sam bila ziher da nista od svega a kad ono prva prvcata druga crta, prvi prvcati plus u zivotu!), onda standardni strahovi s betama i prvim pregledima, srecica na otkucaje srca, a zatim i pad sistema zbog nesretnog ishoda u 9. tt kad je srceko prestalo kucati. :( Prolazim kroz medikamentozni prekid (Vinogradska, sve sama od kuce shendlavam, tamo idem samo na preglede, kazu da ce otici prirodno, nadam se da hoce), u glavi sam si gotovo sve poslozila, isplakala, izjadikovala, ma znate sve, i sad samo zelim closure bez nekih komplikacija pa cu u FET kad se sve karte posloze. :) Vama saljem pregrst zenske snage (reciprocno, jer ju zapravo upijam od vas), cestitam svima na lijepim vijestima koje su prijavile i mantram za jos puno, puno lijepih vijesti i novih srecica!
Ruska1986, baš i mene zanima. Na Rodi fejsu netko pita znamo li primjer uspješnih trojčeka, netko je isprepadan tamo, pa bih rado poslala Simbu tamo da ih umiri…
Drago mi je da je pomogao, i iako nisam bila u takvoj situaciji, razumijem te - samo neka izadje iz tebe da mozes krenuti dalje. Znas sta, ta nasa djecica ce prvo dobiti po guzi…i bome birat cemo naelitniji i najskuplji staracki dom ikada😃😘
Prvo par godina krstarenja. I onih penzionerskih putovanja oko svijeta. Ali nula spavanja po zemlji i avanturizma, mama spava samo u pet zvjezdica
Drago mi je da je krenulo. Sad znam da idući tjedan onda idem na kontrolu, i ako sve bude OK krećem pilati Gića da histeroskopiju napravimo ovaj mjesec, a FET idući. Mislim da on želi više odugovlačiti, ja ne bih. Nadam se da neće imati neki prepametan razlog za odugovlačenje.
💔💔💔
MTBica mislim da ti je to na rodinoj stranici njen stari post.
Bas mi je drago da je tableta pomogla.
26.4. 7+1 ❤️
MTBica mislim da ti je to na rodinoj stranici njen stari post.
Bas mi je drago da je tableta pomogla.
Joj, daaaaaa!!! Ljudi, Simba je rodila U 30tt+2, bebe su stabilno
Hvala ti, tableta je pomogla, sad sam kao stari, isprebijani zvrk
💔💔💔
Drago mi je da je pomogao, i iako nisam bila u takvoj situaciji, razumijem te - samo neka izadje iz tebe da mozes krenuti dalje. Znas sta, ta nasa djecica ce prvo dobiti po guzi…i bome birat cemo naelitniji i najskuplji staracki dom ikada😃😘
Prvo par godina krstarenja. I onih penzionerskih putovanja oko svijeta. Ali nula spavanja po zemlji i avanturizma, mama spava samo u pet zvjezdica
Drago mi je da je krenulo. Sad znam da idući tjedan onda idem na kontrolu, i ako sve bude OK krećem pilati Gića da histeroskopiju napravimo ovaj mjesec, a FET idući. Mislim da on želi više odugovlačiti, ja ne bih. Nadam se da neće imati neki prepametan razlog za odugovlačenje.
Tako je, za nas samo najfinije! 😊
Znam, to je u jednu ruku olaksanje, sada znas da kreces dalje, u nove pobjede. Meni je to cekanje menge nakon neuspjeha najduzi dio (nakon cekanja bete) ali onda kada dodje menga, znam da nastavljamo dalje i da smo jedan korak blize ka uspjehu! 🤞🏻😉
Drzim ti fige da ce ovaj mjesec biti histeroskopija i da onda ides po svog smrzlica. Bit ce to sve dobro, draga moja, mora! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji