BjeliS danas zavirujem samo za tvoju betu ❤️ Nekako sam imala intuiciju da bude dobra beta 💕 javi sto doktor kaze 🌸🌺
Nada zao mi je 😞 odmori...
Lita ja od 24 godine jedem totalno zdravo, treniram, pazim svaki k... nisam pojela prženo, junk, jedno vrijeme nista slatko, samo organsko, domace... prerađenu hranu nikako skoro... da ne pricam da sam kad sam krenula sa postupcima bas jela sve po planu i programu ( pa sam onda na nagovor muza ko opustila se - ali opet je to 70-80% zdravo ) i eto ti ... onda vidim zene puse, piju, ne znaju sto je zdrava hrana...visak kg, ili sto ti ja znam i ostanu trudne a nisu bas ni htjele... tako da, koliko to utjece, bas ne znam.... kad je nesto zeznuto, zeznuto je...
MTB sve te kuzim... ja sam uz cijeli ovaj stres od mpo imala/imam i stres selidbe, nisam zaposlena ( dala otkaz u KBC ) i vec od 10mj imam otvorenu firmu i placam sva davanja a ministarstvo nikako da mi posalje rijesenje da pocnem raditi, tu di zivim ne znam nikoga sem muza, pa onda i njegovo dijete ( koje je divno, ali ja ovak nikakva sam i nju morala razumjeti, paziti, cuvati ) tako da, jos dobro i izgledam... Sad cu samo sebe razmaziti ❤️ Samo da prodam auto da nemam griznjak totalni ako potrosim na nesto za ljepotu 🤣
MTB nemrem se skoncentrirat na posao jer razmišljam o tvom postu prije. Razmišljam kako si pisala da si down i živčana, i da mrziš ovaj užasni limb u kojem čekaš mengu, a u isto vrijeme ju nit ne želiš vidjeti jer ju kao i sve mi mrziš iz dna duše. Ja sam već dugo u sličnom raspoloženju, već mjesecima i nikako da se trgnem. Čekam stalno da se nešto dogodi i pomakne s mrtve točke, ali nikako. Počela sam se baviti hrpetinom novih hobija, napravila 100 planova za što dalje, ali volja za sve me nekako brzo pusti i opet se vratim toj nekoj malodušnosti, koju ponekad bolje prihvaćam, a nekad lošije. Iako se sve više navikavam da je ok biti tužan, žao mi je kad vidim da se netko slično osjeća pa sam samo htjela napisati da ti šaljem zagrljaj i da želim da čim prije probije prokletinja od menge! 🤗🤗🤗
tako, idem sad dalje glumiti da radim jos barem pola sata 😆
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Cure da li bi mi bilo pametno imati dopunsko? Mislim do sad mi jos nitko nije nista naplatio, al da budem spremna ako bude belaja...
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Mtbica ono sto sam sigurna da se histero radi do ovulacije kada endo nije zadebljan jer se tada mogu vidneti sve nepravilnosti u maternici a poslije vise i ne one manje.. tako da ja def nebi radila na kraju ciklusa. Provjeri!
Kaca pa ni privatno se ne dobijen ista za bolove kod histero jer nista nebi ni trebalo bolit. Cak ni kad uklanjaju polip jer polip nema zivcanog zavrsetka i ne osjeti se. Tako da ne razumijem sto te bolilo osim ako su bili grubi? Ja nisam osjetila nista.
Ne znam šta su mi radili ali znam da me boljelo i pola sata kasnije. E bome za iduci uzimam anesteziju 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Snješkićuuuu TOOOOOO... 🤰😇🥰😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Erica super branje!😃
Anitram crtica se vidi!!🤩
Doria držim fige da sve prođe po planu!🙂
Tanja odlične vijesti!!😃😃
MTB želim ti da se brzo sve vrati u normalu, prođu bolovi 🧡
Nada86 grlim 💜
Tiki super i za 🐱 i za 👶!
Sbjelisi pa toooooo!! Baš mi je drago da beta tako divnaaaa!!!!❤❤❤
.
Ja sam isto išla danas vaditi betu (mtb nisam sluzbeno prijavila promjenu plana, nemojte me ubaciti na crnu listu🙈).
Ali dobra vijest je da je beta 338.9! to je dobra vijest, je li tako?😃 transfer ppetodnevih je bio 28.3. Ima svakakvih tablica i ref.rezultata, ali prema zadnjoj priči o tome na forumu to bio dobar broj.?
U petak idem vaditi 2.betu. 🙃
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Sbjelis ❤️🤞
Ostale curke, drago mi je zbog dobrih punkcija, jajasaca, zao zbog losih beta…
Sto se tice tih primanja, ja dobijem na komplikacijama 4200, sto je duplo manje od moje place. Kao sestra u intenzivnoj nisam imala druge, nego otici odmah na bolovanje, jos za vrijeme pikanja. Tako je kako je… Ne ide nam drzava bas na ruku.
—-
Macak ozdravio, vratio se normalnom zivotu.
Pregled prosao ok, cerviks 4cm, T oblik, zatvorena, mirovanje i terapija po starom. Iduci pregled za 2 tjedna (21.04.), tad ce mjeriti bebu, sad ju nije gledao detaljno, i moram ponoviti kks, crp i urin. Zadovoljan je.
drago mi je i za tebe i za mačka ❤️💕bas sam se pitala sta je s njim
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Magnolia ma uzas, glupo je sve to smišljen, ali ništa čudno... Ja sam isto zbog posla morala odmah na komplikacije i sad su mi primanja u pola manja. Al dobro, bitno je da sve s trudnoćom i bebom bude u redu, za sve ostalo se snađemo. 😊
Tiki odlično da je sve oke 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ericasuper branje!😃
Anitramcrtica se vidi!!🤩
Doriadržim fige da sve prođe po planu!🙂
Tanjaodlične vijesti!!😃😃
MTBželim ti da se brzo sve vrati u normalu, prođu bolovi 🧡
Nada86grlim 💜
Tiki super i za 🐱 i za 👶!
Sbjelisipa toooooo!! Baš mi je drago da beta tako divnaaaa!!!!❤❤❤
.
Ja sam isto išla danas vaditi betu (mtbnisam sluzbeno prijavila promjenu plana, nemojte me ubaciti na crnu listu🙈).
Ali dobra vijest je da jebeta 338.9! to je dobra vijest, je li tako?😃 transfer ppetodnevih je bio 28.3. Ima svakakvih tablica i ref.rezultata, ali prema zadnjoj priči o tome na forumu to bio dobar broj.?
U petak idem vaditi 2.betu. 🙃
Wuhuuu 🥳🥳 super beta! Sad nek se lijepo podupla 🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tiki, baš mi je drago da je dobro. Neka mirovanja, samo da je malecka dobro.
alex2102, imaš na prve tri stranice ove teme savjete za FET, pročitaj što tamo piše.
vuky, treba malo paziti i na sebe, sve se slažemo. Ja sam se baš jako zapustila zadnjih mjeseci, nikako nisam dobro. Moram presložiti prioritete. Ne želim si sjebati tijelo i život, između ostalog jer si i time smanjujem šanse za uspjeh.
Nego, nisam dobila mail od tebe, ccc.
SeniRemmus, sve se razumijemo. Ja izbjegavam pisati ovdje sa svog crnog mjesta, jer znam da ću time okinuti crna mjesta koja i vi imate. Nema šanse da je neka žena prošla više neuspjeha, ovog ili onog tipa, a da nema to mjesto. Tonem, pa se dižem, i tako stalno. Nije stvar samo tuge, nego šećem između samodesktruktive i debele depresije. Oba su mi mjesta jako poznata, na oba sam provela više godina, danas znam da neću tamo završiti do kraja jer sam stvarno jako puno radila na sebi i znam si na vrijeme zatražiti pomoć od okoline da me izvuče vani (počevši od mog divnog muža koji me onda natjera da operem kosu i javim se treneru dok mu ja govorim koliko ga mrzim ) .
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji