Trenutno bih ubila za malo Dolantina...
Žene, što vi uzimate za bolove? Nisam navikla uzimati nikakve droge, ali ovo sad je gadno. I to govorim ja koja imam jako visok prag boli...
💔💔💔
SBjelis i Suncokret ajme ajmeeeeeee …divno i baš baš mi je drago 🥰😍❤❤❤❤
ericaaaaaaaaa napokonnnnnn ,kokiceee divan broj…endo siss želim ti i rezultate kao i berbu 🥰❤
Ruska1986 bila ja danas kod proktologa…znači uopće nemam hemiće nego meriske…to su čvorova koji se upale i bole,boje kože koji će biti na porodu još gori…lijeka nema,ispirati guzu u kamilice i mazati acid boricii 3% i samo nevenova mast…nikako led i nikako gavez ni bilo što za hemiće jer oni to nisu…tako da znaš. Boricii možeš kupiti u apoteci bez recepta… ❤ nevenova mast najbolja baleina. Nadam se da će ti pomoći 😍🥰
A jooooj… Znaci, ceka te jedno predivno iskustvo.. A jel te svrbe? Isla sam odmah guglat da vidim kako izgleda to, ali nist mi ne pokazuje pod tim nazivom 🤔🤔 i moji nisu u boji koze.. Danas sam se ujutro toliko isplakala da to nisu bile istine. Ja sam inace plakala 3 puta u zivotu i stvarno mi je prag tolerancije na bol jako visok, ali sinoc i danas ujutro sam mislila da cu poludit sa tom boli i svrabom. Spavala valjda sat vremena. I onda sam odlucila hladit ih svakih sat vremena po 15 minuta(negdje sam nasla taj podatak) i uzela Pavlovicevu mast za bebu. Mazem s njom okolo, taj dio koji je i iziritiran i svrbi, a bas njih sa svinjskom mascu i ide to nekako. Al ti hormoni jos… Uzela tu Pavolovicevu mast i pocela plakat da zast to uzimam od svoje bebe 😂😂😂 Nevenovu mast sam mislila svakako uzet, a i za hemace se preporucuje kamilica. Zasad cu ovako pa cu vidjet… Al ono, kaos 🙈 ja se nadam da ce se tvoja situacija bar malo poboljsat
Milo mi te 🥰🥰 E nakon poroda kad budes isla na wc prvi put(kakati )užas ce te boljeti nakon toga kroz tjedan dana potpuno ce se povuci😘🥰
Trenutno bih ubila za malo Dolantina…
Žene, što vi uzimate za bolove? Nisam navikla uzimati nikakve droge, ali ovo sad je gadno. I to govorim ja koja imam jako visok prag boli…
Odlicna stvar
Žene, što vi uzimate za bolove? Nisam navikla uzimati nikakve droge, ali ovo sad je gadno. I to govorim ja koja imam jako visok prag boli…
Odlicna stvar
Divno.
A od stvari koje normalna osoba ima doma? A ne da mora negdje ići kupovati presavijena od bolova?
💔💔💔
Odlicna stvar
Divno.
A od stvari koje normalna osoba ima doma? A ne da mora negdje ići kupovati presavijena od bolova?
Ibuprofen...
26.4. 7+1 ❤️
NelaNela dok se anabelaaaa ne javi ,čisto da ti kažem njezina iskustva iz klinike po svemu onome što je pričala i što joj se dešava..na AMH od 0.53 ima 4 divne blastice 🥰🥰❤ u klinici se maksimalno trude. Pristup im je vrhunski,prema pacijenatima su odlični i dostupni na viber u svako doba. Mislim da nema nijednu lošu riječ za njih 🙂🙂🙂🙂
Ruska1986 navodno se može dovesti u stanje mirovanja...na porodu će biti gadno ali jbga što se može...kupila sam si jastuk za sjedenje i kadicu za namakanje guze hahhahah
Kaossss...nego kada su ti baš jako krenule otekline i bol???? U kojem mj ? Kažu da je to radi visoke doze progesterona ....a ja rokam ovaj umjetni 800 dnevno . Sutra ću baš tražiti da mi izvade i njega...
Neznam dali sad stajem sa njim sa punih 12 tt ...imam traume da ću procuriti ako stanem 🙄😒🙄
endometrioza
NelaNela dok se anabelaaaa ne javi ,čisto da ti kažem njezina iskustva iz klinike po svemu onome što je pričala i što joj se dešava..na AMH od 0.53 ima 4 divne blastice 🥰🥰❤ u klinici se maksimalno trude. Pristup im je vrhunski,prema pacijenatima su odlični i dostupni na viber u svako doba. Mislim da nema nijednu lošu riječ za njih 🙂🙂🙂🙂
Ruska1986 navodno se može dovesti u stanje mirovanja…na porodu će biti gadno ali jbga što se može…kupila sam si jastuk za sjedenje i kadicu za namakanje guze hahhahah
Kaossss…nego kada su ti baš jako krenule otekline i bol???? U kojem mj ? Kažu da je to radi visoke doze progesterona ….a ja rokam ovaj umjetni 800 dnevno . Sutra ću baš tražiti da mi izvade i njega…
Neznam dali sad stajem sa njim sa punih 12 tt …imam traume da ću procuriti ako stanem 🙄😒🙄
Ma unazad tjedan i pol.. Dotad sve super 🤷🏻♀️ ja sad zadnjih par tjedana pijem samo Elebaby, nista vise.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SBjelis i Suncokret ajme ajmeeeeeee …divno i baš baš mi je drago 🥰😍❤❤❤❤
ericaaaaaaaaa napokonnnnnn ,kokiceee divan broj…endo siss želim ti i rezultate kao i berbu 🥰❤
Ruska1986 bila ja danas kod proktologa…znači uopće nemam hemiće nego meriske…to su čvorova koji se upale i bole,boje kože koji će biti na porodu još gori…lijeka nema,ispirati guzu u kamilice i mazati acid boricii 3% i samo nevenova mast…nikako led i nikako gavez ni bilo što za hemiće jer oni to nisu…tako da znaš. Boricii možeš kupiti u apoteci bez recepta… ❤ nevenova mast najbolja baleina. Nadam se da će ti pomoći 😍🥰
A jooooj… Znaci, ceka te jedno predivno iskustvo.. A jel te svrbe? Isla sam odmah guglat da vidim kako izgleda to, ali nist mi ne pokazuje pod tim nazivom 🤔🤔 i moji nisu u boji koze.. Danas sam se ujutro toliko isplakala da to nisu bile istine. Ja sam inace plakala 3 puta u zivotu i stvarno mi je prag tolerancije na bol jako visok, ali sinoc i danas ujutro sam mislila da cu poludit sa tom boli i svrabom. Spavala valjda sat vremena. I onda sam odlucila hladit ih svakih sat vremena po 15 minuta(negdje sam nasla taj podatak) i uzela Pavlovicevu mast za bebu. Mazem s njom okolo, taj dio koji je i iziritiran i svrbi, a bas njih sa svinjskom mascu i ide to nekako. Al ti hormoni jos… Uzela tu Pavolovicevu mast i pocela plakat da zast to uzimam od svoje bebe 😂😂😂 Nevenovu mast sam mislila svakako uzet, a i za hemace se preporucuje kamilica. Zasad cu ovako pa cu vidjet… Al ono, kaos 🙈 ja se nadam da ce se tvoja situacija bar malo poboljsat
Milo mi te 🥰🥰 E nakon poroda kad budes isla na wc prvi put(kakati )užas ce te boljeti nakon toga kroz tjedan dana potpuno ce se povuci😘🥰
Daj Boze da tako bude 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Odlicna stvar
Divno.
kapsule ulja noćurka, vrkuta ,Evin M čaj.,Nalgesin. Ketonal ili ulij u tremofor vrucu vodu drzi iznad pubicne kosti,
Bar sam te nasmijala😂😂😂
Mtb ma kakva bol, uzmi Rapidol... 🤣 Ibuprofen od 400mg dusu dalo, ljubi ga majka 😍🥰 🌻🌻🌻 cestitam!!!
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji