Erica bravoooo 15 komada.. biće tu finih blastica 😘🙏
Tanja držimo fige za tvoje tri blastice da se barem dvije prime 🍀🙏🤞
Anitram vidi se crtica, držimo fige na najačih da ovaj put dočekate živu i zdravu bebu u naručje ❤️🙏
SBjelisi bravooooo, nešto mi je govorilo da će biti dobro, tako mi je drago zbog tebe. Neka školski teče sve dalje 🍀🙏😘
Mene su upravo zvali, beta je negativna ali nisam ništa drugo ni očekivala jer sam prokrvarila čim sam došla doma.
U glavnom, pravimo pauzu barem jedan ciklus pa onda FET. Ljubim vas cure i želim svima puno sreće 😘
Zao mi je, sada odmori i skupi snage za dalje. Znam da nije lako ali moramo vjerovati da ce doci i nase vrijeme 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou, je li tebi ono danas ročkas?
Nije, mojoj seki je. Ali zato i kazem da je sretan dan jer sam ja prava sretnica sto ju imam.😘
Tupso.
Danas ne želim plakati, želim biti nadrkana. Ne pomažeš mi u tome.
💔💔💔
Tresem se
Je k vi vidite je l vidite je lpise 248?
Snjeskooooooooooooo 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name onda se vjerojatno okrenula 😊😊 rekla si da si od 1.5.na odjelu? Kao hospitalizirana do poroda ili samo na pregledu?
Sbjelisi wooohooo🥳 yaaaaaay🥳🥳 vidimo svi 😍😍 lijepo se poduplala! Koji je plan za dalje? Vadis li opet ili čekaš pregled?
6.5 ne, ne. Kontrola kod prof Ivanišević. Uvijek idem u TA, pa onda nakon tjedan ili dva na odjel na kontrolu kod te prof za gestacijski kad imam nalaze. Jer naprave mi uzv u TA kad idem na pregled i na odjelu kad dodem pa uspoređuju koliko dobiva u toj razlici. Onda će vidjet kako stojimo i sa šećerom i nalazima pa ćemo vidjet za dalje. Tako su rekli 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
A gle meni je u prvom FETu bila vec lijepa crta na 5dpt radilo se transferu 2 blastice (ta trudnoca nije uspila) e sad sam dobila na 6dnt jedva vidljivu slabu crtu a na 8dnt ju je i muz vidio al je bila isto onak ne jaka. Isto se radilo o transferu 2 blastice Tako da….zavisi…
Ma mi volimo brijati da nešto znači što smo ih imali dva, ali sve ovisi koliko ih se krenulo implantirati. Ako su se krenule implantirati obje pa je jedna po putu odustala, naravno da je crtica jača nego ako se krenula implantirati jedna.
Ili ako su bile kromosomske greške pa su požurile, izgleda crta bolja nego ako su normalne, zdrave blastice koje idu svojim tempom.
Zato je samo bitno pratiti kako se deblja i kako se dupla, a ne uspoređivati iz postupka u postupak.
okic super,a jeli bitno koji je test za trudnocu, dali je za rano utvrdjivanje tj.osjetljivi ili moze i onaj obicni, ja cu sacekati jos dva dana pa napraviti na 7 dan transvera, nadam se pozitivno bar ovaj put, hvala vam svima puno i od srca zelim anitram da ti uspije ovaj put i da postanes majka svog andjela, a naravnom to zelim i ostalim borilicama na forumu
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000…..
Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.
Da, da, ali komplikacije ne mogu biti više od 4250, pa makar imala plaću prije trudnoće 20 000kn....a onda 6 mj taj prosjek 6 plaća i onda idućih 6 mj max 5600, al jasno ako netko ima plaću 5000 inače, neće dobiti 5600. Kako si ti inače?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
I da, nista od mene i krumpirića jer mi je potpuno zabranjena so i secer do vikenda. Al prvom prilikom i jedva čekam 🌮🍔🥙🍟🍟🍟🍟🍟
Jedem ja popodne, McTasty meni je ionako u planu pa cu se zrtvovat 🤭 odose hemaci u nebesa 😂😂😂
Ruska divna si, nadam se da nije problem da smazes jednu turu i za mene, onako, protiv baksuza i uroka 😂. Prokleti hemaći🥴😖
Ma smazat cu i 5, samo da se primi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺☺☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name onda se vjerojatno okrenula 😊😊 rekla si da si od 1.5.na odjelu? Kao hospitalizirana do poroda ili samo na pregledu?
Sbjelisi wooohooo🥳 yaaaaaay🥳🥳 vidimo svi 😍😍 lijepo se poduplala! Koji je plan za dalje? Vadis li opet ili čekaš pregled?
6.5 ne, ne. Kontrola kod prof Ivanišević. Uvijek idem u TA, pa onda nakon tjedan ili dva na odjel na kontrolu kod te prof za gestacijski kad imam nalaze. Jer naprave mi uzv u TA kad idem na pregled i na odjelu kad dodem pa uspoređuju koliko dobiva u toj razlici. Onda će vidjet kako stojimo i sa šećerom i nalazima pa ćemo vidjet za dalje. Tako su rekli 😁
Aha, kontrola, super. Odlično, možda se sve baš lijepo sad posložilo i šećer bude savršen pa možeš mirno doma čekati termin 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
LucyLou, je li tebi ono danas ročkas?
Nije, mojoj seki je. Ali zato i kazem da je sretan dan jer sam ja prava sretnica sto ju imam.😘
Tupso.
Danas ne želim plakati, želim biti nadrkana. Ne pomažeš mi u tome.
Vrlim, grlim i volim 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000…..
Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.
Da, da, ali komplikacije ne mogu biti više od 4250, pa makar imala plaću prije trudnoće 20 000kn….a onda 6 mj taj prosjek 6 plaća i onda idućih 6 mj max 5600, al jasno ako netko ima plaću 5000 inače, neće dobiti 5600. Kako si ti inače?
Tako je. Uglavnom dobije se vlastiti prosjek kada su u pitanju manje plaće. A kada su u pitanju veće onda su ti limiti od 4250 i 5600. Uglavnom su uvijek u vecem gubitku oni koji imaju male place i rade na proviziju, radnice u ducanima i slično.
Ja sam bas lose fizicki, mucnine od 0do24, tu i tamo povracanje kada se vise ne mogu boriti. Samo lezim jer nemam snage za nista. Cak ni za tv. Tako da od muke ne mogu ni razmisljati o nicemu, ali spremna sam na sve, pomirila sam se s tim da ce biti što bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji