Je li vam radio Gić ili?
Ja ću u paketu napraviti NK cells, bris/biopsiju endometrija i scratching.
Meni dr. M, G jos tada nije bio tamo. I da, meni su sve to radili osim NK celija jer tada nisu imali tu obradu u ponudi. Ne treba ti anestezija, zbilja nije nista strasno. 😊
Ma ja ni ne želim anesteziju, mislila sam da će me tjerati na nju. Ovako super.
💔💔💔
Ej cure jedno pitanje. Znaci punkcija u sub uj. A meni vec puna dva dana ide egg white iscjedak al doslovno ono po 10 cm rastezljiv. Uzas. znaci tako mi ide uvijen kad je ovulacija i to jednom. A sad curi i curim znaci svakih sat vremena mijenjam dnevni ulozak. Kaze mi dr da nema veze al dan ije bas uobicajeno ali da miuda zato jer se sprema "velika ovulacija" .. iskustva?
Ne možeš uspoređivati stimulaciju i postupak. Ja egg white ne znam da sam imala ikad prije, ili barem nisam primjećivala. U stimulaciji balaviš danima prije aspiracije, to je normalno. Ja sam ovaj put baš gadno balavila, sve je bilo OK.
💔💔💔
Sbjelisi, crta je tamnija nego jučer. Ne kužim se u to, neću govorit da će sve bit u redu, jer ne znam, ali ja sam takva da vjerujem u pozitivno do zadnjeg pa bum sad tak i tu kod tebe i tvoje crtice! 😊
MTB, rekli mi jučer u Poliklinici da je dovoljno jedan ciklus pauze. Jel to moguće? 😳
I tvog dečka želim upoznati, ali vjerujem da ću se zaljubiti, a kaj bum onda kad za tu ljubav nema nade? 🥺
😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Ej cure jedno pitanje. Znaci punkcija u sub uj. A meni vec puna dva dana ide egg white iscjedak al doslovno ono po 10 cm rastezljiv. Uzas. znaci tako mi ide uvijen kad je ovulacija i to jednom. A sad curi i curim znaci svakih sat vremena mijenjam dnevni ulozak. Kaze mi dr da nema veze al dan ije bas uobicajeno ali da miuda zato jer se sprema "velika ovulacija" .. iskustva?
Ne možeš uspoređivati stimulaciju i postupak. Ja egg white ne znam da sam imala ikad prije, ili barem nisam primjećivala. U stimulaciji balaviš danima prije aspiracije, to je normalno. Ja sam ovaj put baš gadno balavila, sve je bilo OK.
aaa ok.. cudno da mi onda ovaj nije rekao daj e to normalno. Ja balavim i u normalnom ciklusi samo bas na dan ovulacije tako egg white. Ali ovako danima nikada. ok, tnx
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtb 🤗❤️
Tina 🤞🏻da se jedna primila i cvrsto drzi 🤗
Blacksheep😔
Tiki mirovanje shvati ozbiljno plizzzzz, ali bas ozbiljno i doslovno 🤗 jel pijes Mg citrat?
blacksheep, pa nisu ti dobro rekli. Teoretski, ne moraš tri mjeseca čekati. Nama starijima to znaju skratiti ako ikako mogu jer je nama vrijeme presudno. Ali to oni ne mogu znati dok ne napraviš UZV, da se vidi u kakvom su ti stanju jajnici. Iskreno, ja bih napravila pauzu barem 2 mjeseca. Nisu ove jake stimulacije za igranje.
A u dečka se slobodno zaljubi. Ali ga ne diraj, zauzet, popišan, označen, oduzet. Gledaj gledaj, al ne diraj.
I pitaj njega za savjet, on te neće muljati.
Lita.1234, ja sam u prvom postupku balavila jedno 4, 5 dana prije aspiracije i onda su mi sve objasnili. Sad u drugom nisam ni prijavljivala, a balavila sam puno više, i prije je krenulo. Sve je to OK. Smiješno mi je pratiti kad mi UZV radi tako da podmaže onaj stick prije, a kad mu mazivo ne treba. Da, da, ja i takve stvari gledam
💔💔💔
Mtb 🤗❤️Tina 🤞🏻da se jedna primila i cvrsto drzi 🤗
Blacksheep😔
Tiki mirovanje shvati ozbiljno plizzzzz, ali bas ozbiljno i doslovno 🤗 jel pijes Mg citrat?
Ako pogledaš potpis od Tiki, vidjet ćeš da nema straha da ona ovo ne shvati ozbiljno. Na žalost.
💔💔💔
blacksheep, pa nisu ti dobro rekli. Teoretski, ne moraš tri mjeseca čekati. Nama starijima to znaju skratiti ako ikako mogu jer je nama vrijeme presudno. Ali to oni ne mogu znati dok ne napraviš UZV, da se vidi u kakvom su ti stanju jajnici. Iskreno, ja bih napravila pauzu barem 2 mjeseca. Nisu ove jake stimulacije za igranje.
A u dečka se slobodno zaljubi. Ali ga ne diraj, zauzet, popišan, označen, oduzet. Gledaj gledaj, al ne diraj.
I pitaj njega za savjet, on te neće muljati.
Lita.1234, ja sam u prvom postupku balavila jedno 4, 5 dana prije aspiracije i onda su mi sve objasnili. Sad u drugom nisam ni prijavljivala, a balavila sam puno više, i prije je krenulo. Sve je to OK. Smiješno mi je pratiti kad mi UZV radi tako da podmaže onaj stick prije, a kad mu mazivo ne treba.Da, da, ja i takve stvari gledam
Ja bi da me on idući oplodi! 😂 Al ak me ne mogu uzeti preko hzzo-a, onda ne znam kaj bum.. na konzultacije ću svakako otići..
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
Mtb 🤗❤️Tina 🤞🏻da se jedna primila i cvrsto drzi 🤗
Blacksheep😔
😘
Ja jos cekam..........
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore